Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od levap20
Teď vysvětli čim to teda je? Genetikou nebo PKčkem?
já mám rozdělěné políčka na 4 sekce
1sekce NATURAL jen přírodní hnojiva
2Sekce CheMo jenom chemika
3Sekce Chemo+Natural kombinace předchozích 2ch
4Sekce Advance Hydroponic of holland
Skouším prostě kytkám dělat Hardcory v jídelníčku každá dostává docela velké porce a tato zrovna dostala pořádný krajíc chleba PK!!
prva sem nevěděl čím to je ale po nažrání Pkáčka se ta kytka vždycky pořádně posune dopředu!!!před nažrání PK krásně rostla a po nažrání dostala jak kdyby příkaz kvést!!zastavil se kompletně růst!! kytka už 10 dní nepovyjela už ani o centimetr prostě už jí končí život!!myslím že za 3-4 týdny pujde v hlíny ven!!Sám nevím jistě jestli je tím PK protoze s kytkama nemluvím kdybych to uměl tak se jí zeptám čím to je!!!jestli je so tím PK STEROInem!!nebo so jí chělo samo od sebe kvést!!!každopádně je to velice zajímavé!!!
Dávkování na 10 Litrů přírodní vody s neměřeným PH prostě voda z lesa z Bahnem a šnekama
7.7.->7ml
9.7.->9ml
13.7->11ml
16.7->10ml+asi 50gramů Guanokalong Guano Pomalu se uvolňuje
19.7->12ml
23.7->15ml
a dneska tam taky něco šlápnu!!!PK nemění chuť a němělo by kytce vůbec uškodit Krásně to přijmají a jde to na nich vidět mají strašně velký kořenový systém který leze z půdy nahoru ven tak musím pořád dosypávat hlínu
zdrawíčko přátelé,
je dobře že se tu občas najde zajímavý thread jako tento, jak psal dodušek, tak to se mi moc líbilo, je zajímavé to s timkristalonem, ja už se pokouším dosta kytí do květu asi 10 dní možná více, co mam doma na balkoně tak s tou už asi 14 dní, ale stále se ji nechce, je Maple leaf, měla by kvést krátce, ale zatim nehce ani začít, nyní jsem už musel začít zatemňovat, ale co jsem chtěl, ja už nějaký rok, kytky vždy dostal do kvetení tímto
B´cuzz PK 13-14
Phytamin-ale ten od rustu
Plagron Bloom-minulý rok
nyní má to PK 13-14
od plagronu N20%
biobizz Bloom
a biobizz TOP aktivator
zatim nic moc, ale je jasný že hned nezačnou, davkování na etiketách při out nic neznamená a je to jen relativní hodnota, jak psal dodušek velkou kytku jen tak neodgrágluješ, ja dávkuji tak
10ml/1l PK+N20
7ml/1l blomm a top aktivator,
co mám venku kytí, tak se jim dostává jen tak jednou týdně takže tam to je složitější, stalo se mi zranění, a mám nohu v gypsu už cca měsíc a ještě tam chvíli bude, takže to řeším po známím, jako chtělo by to vychytat něco co funguje, jak už tu někdo zminoval tak SUPERBUD je opravdu funkční ale pak se ti muže stát že rano se probudíš se třetím okem, tudíž bych tuhle variantu nevolil, ale co mě překvapilo ten FINAL SOLUTION to jsem fakt nevěděl a jestli někdo zkoušíte rad bych chtěl vědět další info, tohle mě nikdy nenapadlo a popř. bych musel doobědnyt, ted jsem ji ještě nebarl, abych nedával najednou mega keš, stačilo ted dat trojku za hnojky...
určo to tu budu sledovat a Sciurusi máš odemě k+ za tenhle napad bo myšlenku
Vy kdo ste zkouseli Duduskovo navod na prepnuti/usmrceni kytky za pomoci xkrat vetsi zalivky napiste pls jak ste dopadli.
Zatim je stav 1:1
Dannyboy: uprimnou soustrast
Shandy: tady sem o tom moc nenasel, ale napr. tady byses mohl neco dozvedet...btw taky pouzivam http://www.texashydroponics.com/sho...ers-p-2223.html
Původní příspěvek od Cerda
[B]Vy kdo ste zkouseli Duduskovo navod na prepnuti/usmrceni kytky za pomoci xkrat vetsi zalivky napiste pls jak ste dopadli.
Zatim je stav 1:1
Viz thread v mém signature.
A viz první fotka - aplikována 10x větší koncentrace, výsledek viz druhá fotka o 23 dní později. Aplikováno dlouhodobě 1x - 2x týdně.
NEKVETE!
"Mít rád lidi a milovat lidi, to je celé tajemství a snad jediný recept na štěstí. "
Nemáte někdo odzkoušeno jestli při tak enormním stresování nedojde k degradování výsledného produktu ? Dnes jsem byl G. shopu pro hnojivo, nenápadně jsem se jich na tohle zeptal a čuměli na mě jak telata .
Panove zajimalo by me jestli si myslite ze je mozne ze kytky v kvetinaci zacnou kvist driv nez v zemi???a jestli kdyz jim budu davat kvetovy hnojivo tak jestli je to taky nakopne ke kvetu??
fuuuha... taky topic, podobnych je tu aspon 5... takze faq a hledani, dve vazne uzitocne veci...
edit: aby som nebol za prudica, tak tu je nieco: http://grower.cz/forum/search.php?s...rder=descending , stacilo zadat "ovlivneni kvetu"
...a moznosti je fuura..
Omezení místa pro kořeny květináčem je, pro kytku stres. faktor, kytka se bude snažit zachovat rod, tak nakvete dříve. Jak moc dřív, to je otázka.
Fosrof ovlivňuje nakvétání rostlin, resp. jeho zvýšená hladina.
Když funguje zvýšení hladina P v hnojivu jako "motivace" pro citrusy, aby dříve začaly kvést, proč by to nemohlo fungovat i pro konopí...
Původní příspěvek od dymec Panove zajimalo by me jestli si myslite ze je mozne ze kytky v kvetinaci zacnou kvist driv nez v zemi???a jestli kdyz jim budu davat kvetovy hnojivo tak jestli je to taky nakopne ke kvetu??
Rozdíl bych viděl v tom že u kytek v zemi se může nahromadit dusík kterej zpomalí nakvítání.
Kámoš nám zalejvá kytky oboum. Zasadili jsme letos do né moc dobré půdy (jílovité) a kytky byly zakrslý. Koupil kristalon Plod/ Květ a začal hnojit. Kytky se počaly enormě zvětšovat a květ furt nic. Zhruba po třech týdnech najednou nasadily na květ a zvětšily se tak o 100 až 120 procent. Když jsem se ho ptal kolik tam sype kristalonu, jestli víc, než je na obalu doporučeno, odpoveděl mi, že si to nečetl aže ho tam dává 6-10 odměrek do 2 L petflašky !!! Podle toho, jak se mu zrovna chce.
No ty samý kytky hnojený tím samým hnojivem ale v normě ! mám jinde a teprv teď se chystaj lezou první blizny.
...Ano, punk je skutečně již dávno mrtev ALE DO KYTAR SE DÁ ŘEZAT POŘÁT !!!
tiez pridam jednu skusenost...mame matku (samozrejme na 18/6) a raz som ju zalial BioBizz Bloom a Canna PK, vsetko riedene v norme. Po par dnoch vyhodila sem tam blizny,ale do kvetu nesla. Po nejakom case som to urobil znova na skusku a opat vyhodila blizny, ale zostala rast...