Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ja doporucuju udelat si normalni pytle, kdyz se slozi hodne lidi a koupite sitotiskarskou tkaninu tak vas to nevyjde o moc draz, sam takove pytle mam, ale tkanina uz je rozprodana...
Původní příspěvek od demosk8 dneska sme to delali pres ty tvoje vicka a je to pekne skurveny dojeb!!!pres hrube sito to este slo ale pres to tenke sme protlacovali 3 hodiny jedno deci vody a jeste 4 deci zbyvali..je to pekny dojeb..nakonec sme se na to vysrali a vylili sme to..je to pojeb ty tvoje vicka!!!a nakonec se udelala dirka v tom mensim sitku.mohli sme na tu flasku vyvinout jaky koliv tlak skouseli sme vsecko a voda ne a ne protect..nez bysme to protlacili cele tak bysme driv chcipli.jsi pojebavac!!!
a to vas nikoho nenapadlo driv, ze to proste nepujde?
celou dobu, co to vidim mlcim a jen cekam kdo se ozve prvni
Musim se dejwika zastat, mel supr rychly jednani a za to co mu to dalo prace 80Kc opravdu neni mnoho
Tohle jsem zatim vyrobil, trochu upraveny postup
suchy listi z palic zmrazit
studena voda + led + listi
rozmix
filtrace pres sitko na caj
filtrace pres vicko s hrubsi sitovinou
filtrace pres vicko s jemnejsi sitovinou
jinak pres vicko s jemnou sitovinou to jde protlacit opravdu ztuha
chce to spis klepat s lahvi a klepat prstem na vicko, coz me moc dlouho nebavilo, tak jsem sroloval toaletak a postavil to na nej do umyvadla, ale trva to opravdu dlouho, pocitam ze pul litrik za den by to mohl byt.
----------
pozn. pod carou c.1: shit na fotce jsem ziskal tak, ze asi po hodine jsem flasku opatrne preklopil, otevrel vicko a vystoural na talirek kasicku, kdyz jsem chtel totez zopakovat, nekolikrat mi to steklo s vodou dolu,,, fakt nevim jak se mi to prve povedlo
pozn. pod carou c.2: z jemnejsi sitoviny tece cista voda, ale voda z hrubsi sitoviny je zelena -> IMHO tam bude dost necistot zpusobenych mixem, vetsi necistoty odstranilo sitko na caj a v hrubsi bylo necistot malicko -> az prefiltruju tuhle varku, tak zkusim nemixovat, ale jen proslehat metlama, IMHO bude hasis kvalitnejsi,,,,
,,,,vyklepnuta kasicka mela zelenosedou barvu, pri schnuti zhnedla a po uvaleni jeste vice ztmavla
Chut a ucinek ohodnotim pozdeji, jeste na to nebyl cas
Tezko rict pac to co je na fotce je jen cast z toho co bude nakonec
mel jsem cca litr mixu (tak 0,5l hrnek necpanej listim
ale jeste me ceka prefiltrovat tak 3/4 litru, jde to fakt pomalu.
To co je na fotce jsem vyklepl tak po odfiltrovani 1 deci vody z toho litru, pak jsem pulku ulil a uleju asi jeste
IMHO chce to filtrovat tak po deci kapaliny aby se to dalo v rozumnym case
Tak jsem se na "zelenej mix" vykaslal, dofiltroval kousek (vzniklo hovinko na 1. fotce), zbytek sem vylil
ad chut "zeleneho" hasise - neni to spatny, ale neni to tak aromaticky jako treba hasis z prstu pri strihani, ucinek veselej zivej (je to listi z PPP), celkove supr, jen chuti davam cernej puntik
Zkousel jsem michat listy takovou elektromichackou na testo s ledem, cca 7 minut, nasledne jsem precedil -> barva je o moc lepsi nez u mixeru, u mixeru byla zelena, tady je zlata
Barva kasicky je seda, vypada o moc lepe
Na fotkach vidite mnozstvi listi a vysledny produkt
chut a ucinek ohodnotim opet pozdeji
Jinak pouzivam 2l flasku od CocaColy a nejrychlejsi postup filtrace je nalit cca 1dl (klidne i min) a klepat ze spodu na vicko prstem/dlani za soucasneho tlaku na lahev, kdyz uz to kape malo tak staci vicistit vicko, nebo zatrepat flaskou aby se uvolnila dosavadni usazenina
timhle zpusobem jsem prefiltroval tak pulitr za hodinu
Tak jsem se na "zelenej mix" vykaslal, dofiltroval kousek, zbytek sem vylil
ad chut "zeleneho" hasise - neni to spatny, ale neni to tak aromaticky jako treba hasis z prstu pri strihani, ucinek veselej zivej (je to listi z PPP), celkove supr, jen chuti davam cernej puntik
Zkousel jsem michat listy takovou elektromichackou na testo s ledem, cca 7 minut, nasledne jsem precedil -> barva je o moc lepsi nez u mixeru, u mixeru byla zelena, tady je zlata
Barva kasicky je seda, vypada o moc lepe
Na fotkach vidite mnozstvi listi a vysledny produkt
chut a ucinek ohodnotim opet pozdeji
Jinak pouzivam 2l flasku od CocaColy a nejrychlejsi postup filtrace je nalit cca 1dl (klidne i min) a klepat ze spodu na vicko prstem/dlani za soucasneho tlaku na lahev, kdyz uz to kape malo tak staci vicistit vicko, nebo zatrepat flaskou aby se uvolnila dosavadni usazenina
timhle zpusobem jsem prefiltroval tak pulitr za hodinu
vubec to nejde..je to podel...pres ty skurvene vicka to vubec netece...!!!lidi nekupujte to..to si radsi poridte ty pytle atd jak se to normalne dela..bo pak budete dojebani ze jste si poridili nejake skurvene vicka ktere ted muzete vyhodit..
demosk8: hele koukni se na prispevky nad tebou a di se zahrabat, to ze to tobe nejde je jedna vec a to, ze clovek musi mit trochu trpelivosti vec druha. Kazdopadne jestli si to dobre nepochopil, tak je to delany pres vicka
Demosku, nevim co mas za problem, ale hodne lidi je s vicky spokojeno, takze timhle vyrvavanim si vyslouzis leda tak trestne body. Pokud ti to opravdu nejde zkus pouzit ten toaletni papir, jen nevim jestli to je jednoduzsi nez trepat pet lahvy tak aby si pak taky netvrdil ze papir nesaje a ze to delam z igelitu a nic to nepropousti
nevyrvavam jen tady rikam jak to je..jasne ze vim ze to jsou normalne ty mikro sitka,nejsem cuj abych si myslel ze je to nejaky igelit nebo co..dobre pres to jemne sitko to odtekalo ale po jedne kapce za minutu a to hrubou silou..navic po asi jedno deci odfiltrovani sem ve flasce nevidel zaden hasis jak pise Cicmon ze po deci odfiltrovani uz ve flasce bylo to co na fotce..navic tady taky jak rikas ''vyrvavam'' proto ze asi po 3 hodinach tedy jedno deci odfiltrovani to jemne sitko prasklo a tudis se to secko posralo a ja to mam ted na hovno..za 140kc i s postovnym...!!!
Hanizek: to já sem to taky zkoušel, a jako žádná mňamka to teda nebyla, ale hulit se to taky moc nedalo, prej se to snad dá taky udělat s eterem, ale ten se jaksi volně nedostává.