Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S RW kostkama ti taky neporadim, ale jak říká LIX, to, čím svítíš je totálně naprd. Pořiď si buďto ten 70W sodík nebo si kup aspoň nějakou úsporku. A ještě otázečka, časovač máš?
kdyz uz jsme u tech rad tak ti taky jednu dam, nez seminka zasadis tak si dej do kvetinace (kelimku,atd...) hlinu jen 2-3 cm na spodek. hod tam seminko a na nej jeste jednu vrstvu hliny 1.5cm. az ti kytka vyroste nad okraj kvetinace dopln hlinu zakryjes vytahli stonek a budes mit vetsi koř. system ...velice se to osvecilo jak na pred. pest tak pro indoor.
OMG lidi proč taklhe strašně valíte do svých to nepochopím. Proč střílet do vlastních? Myslel jsem že jste všici v poho ale posledni dobou je to fuckt sila. Už to nehulte když jediny co dokažete je navážet se do lidí vy HVĚZDY!!!!!!
to sou mi zas novinky, to co ti radí kouba je imho hrozná volovina, ze stonku vytáhlýho háďěte (což je jen důsledek toho že kytka nemá dost světla) co zahrabeš pod zem ti žádný kořeny nevyrostou..nevim co prospěšnýho by s toho mohlo mohlo pro rostlinku plynout... stonek pod zem nepatří, děláš tim jen nejlepší proto aby ti jednoduše schnil..
žárovka se na pěstování nehodí, ale na svícení je to uplně super věc,
W007: nojo tovižejo plosimtebe...
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...
Kryshpeen
aaaa pozor pan zkuseny nas bude poucovat ,kdyz vyklici seminko a ty ho zasadis tak i kdyby jsi mel 2000w sodik tak ti prvni ta kytka vyroste behem nekolika dnu asi o 4-6 cm coz je vyska kelimku nebo maleho kvetinace +uvedenych par centimetru , a těhle nepotrebnych 4-6cm zasypes hlinou , pokud umis zalivat a neprelivas kytky tak ti nic nezhnije ale pusti koreny stejne jako zasazeny rizek , a jaka je vtom vyhoda setri to misto, kytka rychleji roste protoze ma vetsi koř. system a pokud ji vysadis ven tak bude mit mnohe lespi oporu proti vetru a nepriznivim vlivum, a¨jeste mali dodatek vis proc ta kytka vzdy vyroste nahoru o tech nekolik cm ...protoze to ma geneticky dane ze kdyz je v podzemi tak musi ven a teprve po 4 cm zacina rust opravdu tlusty stonek . nez zacnes neci vyrok oslovovat hrosznou volovinou tak se zamysli ,
W007- ma pravdu !!!
jo a Kryshpeen a pokud se ti libi ze tady nekdo fakuje novacky tak ti muzu ukazat jaketo je kdyz nekdo nekoho opravdu zdrtí : jak uz ses tu dlouho rok??? to by sis aspon mohl precist faq kdyz chces delat chytreho .... cituji :
6. Přesazení
- při přesazení z kelímku do pěstební nádoby je v zájmu košatění a podpoření stonku, dobré kytí posadit v novém květináči hloubeji a přihrnout až k deložním lístkům
(to uz udelas pokud seminko zasadis jak jsem rikal,)
citace cislo 2 : . Pokud se potáhnou moc do výšky, Snadná rada - stonek zahrabeme hlouběji pod zem
(o5 jak jsem rikal )
kouba: nemam co říct sem opravdu zdrcen, obhajoba mýho skromnýho názoru nemá cenu...
takže všichni,!: nedávejte mladejm rostlinkám dostatek světla, nechte je vytáhnout a zahrábávejte co to de, hniloby se neobávejte, budete mít kořenovej sistém jako nikdo jinej! rozdíl je opravdu fatální,.. je to nakonec přeci ve FAQ ne?...
to je koubova cesta k úspěchu!
já pujdu rači svojí... mír
standing by the neurofunk division...
neberte život příliš vážně...stejně z něj nevyváznete žívý...