Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
AEROMAN
Moja poda ma PH 5,8-6,2 na zaciatku ju vzdy trosku zvysim neviem o kol;ko nemeram to robim to odhadom.Ked ze pestujem zo semien je dobre mat na zaciatku zasadite PH ma to vplyv na pohlavie rastliny.Kysle zvysuje precento samcov zasadite samicky.Ale treba si davat pozor na to aby nebolo velmi vysoke potom sa zastavuje prisun zivyn z pody do rastliny.Tak ze ked na zaciatku som v intervale PH 5,8-6,2 mierne ho zvysim, to mi zvysi pocet samiciek a tym ze hnojim sa postupne PH znizuje lebo hnojiva maju kyslejsie PH tak ze sa to samo vrati na tu spravnu hodnotu.
MAZAR
TAK ZE 10 SEMIEN MAM UZ DOMA DNES DAM FOTKU BALENIA.DOSLO MI TO PO 11 DNOCH OD OBJEDNAVKY.NEPRISLO MI TO V OBALKE ANI MI TO NEHODILI DO CHRANKY.DOSLA MI AKURTA DORUCENKA BOL SOM SI TO VYZDVYHNUT NA POSTE.SEMENA BOLI V BALIKU KTORY MA VELKOST MALEHO DEZERTU.OTVORIL SOM KRABICU DNU BOL PAPIEROVY SACOK DUTCH PASSIONA OBRAZOK MAZARU POPISANE ROZNE IFORMACIE Z OBYDVOCH STRAN.SACOK BOL VZDUCHOTESNE UZATVORENY Z VNUTRA BOL POTIAHNUTY VRSTVOU IGELITU PROTI VLHKOSTI.DNU BOLO 10 KRASNY SEMIEN TAK ZE MAM MAXIMALNU SPOKOJNOST.DUFAL SOM ZE DOSTANEM AJ NEJAKY BONUS ALE NIC HEHEH NO NEVADI .....
TAK ISTO SOM POKROCIL V STAVBE SVOJHO BOXU...ESTE TAK 7 DNI A BUDE UPLNE DOKONCENY.NAJACSI PROBLEM CO MAM JE ZE NEVIEM ZOHNAT VYSOKO-NAPATOVY KABEL NA PREPOJENIE PREDRADNIKU S VYBOJKOU POTREBUJEM 2X5m a nikde tento kabel nemaju.....NO BUDEM SI HO MUSIET ODNIEKIAL OBJEDNAT .
ty kr..o to vas pjekne berou na hul to neni ani tu ve spanu takto drahe kua jako u vas na slovensku jinak to mas namazlene tak uz mas naklicena semena?
AEROMAN
Cawko bracho semena som este klicit nedal v stredu dokoncim BOX pojdem kupit baterky do meracov potom spustim skusobnu prevadzku 2-3 aby som vedel ake je tam teplota ako sa mi drzi vlhkost ci vsetko funguje tak ako ma a potom ich dam klicit.O vsetkom tu budem priebezne pisat.
Tak dnes som donocil definitivne stavbu BOXU mam akurat probles s AKVARIOM co som si dal urobit ako si nieje vodotesne chvala bohu som tam nalial iba 1L vody ta sa v momente rozliala po celom boxe tak ze mam za sebou prvu potopu dufam ze ich viac nebude.
Podarilo sa mi po 2 tyzdnoch zohnat kabel na prepojenie predradnika s vybojkou potreboval som ho 12m a nikde ho nemali.Nasiel som velkosklad s kablami a tam som nanho konecne natrafil.Ak budete tiez zhanat takyto kabel pytajte si KABEL typ: CSA/VO7S-K 2,5 ...je to teplote odolny kabel do 180C protiplesnovy ma gumenu izolaciu proti vonkajsim vplyvom, cena 1m - 17Sk.
Tak dnes som dal klicit semienka ........dal som ich do ciernej nadoby naplnenej odstatov vodou 24H a prikryl aby boli v tme.......mam pripravene kvetinace tak uz len pockat na klicky a sup do zeme.....hned ako vyklicia spravim nejake fotky.
Tak ze 07.05.2007 to bol pondelok som dal klicit vsetkych 20 semien.Po 17 hodinach vysiel z 19stich klicok ale z jedneho nie .V utorok 08.05.2007 som ich zasadil do kvetinacov priblizne pol centimerta pod zem.Vo stvrtok 10.08.2007 vyslo na povrch vsetkych 19 rastliniek.Dnes skusim spravit take prve informacne fotky ako to asi vizera. To jedno spomalene semienko co nevyslo hned s ostatnymi mam este stale na mokrych tamponoch dufam ze sa spameta a nieco z neho bude.Davam mu sancu este par dni ked nic tak to bude prva obet .
Este mam jednu radu pre tych co sa rozhodnu kupit ventilator EURO 3 nekupujte ho lebo ma umele loziska moj sa zasekol po 3 dnoch prevazdky bol som ho reklamovat doplatil som este 200sk a kupil lepsi model s kovovimi loziskami prietok vzduchu 280m3/h.Vdaka kovovim loziskam je takmer nehlucny.