Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
No na slovensku to funguje tak, ze floidi maju podchytenych uzivatelov a ti im za darovanu slobodu podhadzuju dilov a growerov.Prevazne su to mladistvi, ktori zo strachu pustia perie po dlhsom vytazovani.A kto uz sa vam pochvali ze donasa floidom? Mno asi nikto.
S outdoorom je to podla mna tak, že tam flojdi jednoducho na teba počkajú, respektíve schovajú foťák na fotobunku - čo nieje žiadna veda a zdukumentujú ako polievaš, obkopávaš a mazlíš sa s rastlinkami...
Myslím že s hubárčinou by si moc neobstál, ak im to už bude stáť za tú námahu ťa usvedčiť, tak tak to aj spravia...
IMHO pre jednu rastlinku by sa s tým zrejme nesrali...
JJ, bayko to vystihol skoro presne, policia po prehliadke a zhodnoteni policka nasadi informacno-technicke prostriedky (vyraz podla mudrej knizky ) a cielom je ziskat dokazovy prostriedok, teda nejaku foto alebo video zaznam.
Neviem vsak co presne musi byt zaznamenane aby to malo dokazovu vahu, ale tak ked tam budes na videjku asi 6 x na tom istom mieste a este si aj nebodaj budes odnasat nieco v taske, myslim ze sa to bude dat posudit ako nepriamy dokaz .. nazor oprety o skusenost. :P
no by som cel videt de by tam mne daco namontovali v lese daleko od civilizacie a este ze by sa im tam chcelo cakat ked tam chodim povedzme raz za 5dni tak uz vidim fizlov ako tam budu 5dni cakat...znicia alebo si zoberu pre vlastnu spotrebu tie rastliny a koniec
asi to tak bude ..ale este som nevydel fizlov len tak pobehowat po poli hladat kery,to skor pridu ked to nekdo taky nasel co ta bonzol,alebo iba zavolal ze nasel to a to ..su taky buzeranti
to xy_SVK:kamo ty sa bojis ze ti pridu na 250W?saq to je len prditko,a ajtak budes platit 1200 ako doteraz len na koncorocnom zuctovani budes priplacat ak si minul viac ako bolo predpokladane lebo ty platis predpokladanu spotrebu
podla tvojho nazoru potom keby som si kupil 1800W ohriewac do izby lebo ide zima by ma prepadlo komando?
tey elektriny by som sa nebal kym neydes nad tyx 1000W to je uz solidna spotreba ale tiez by potebe hned nesli pangli,ak by yasne nedostali stuka zýe dealujes alebo podobne
It’s so hard to stay away,I need her every day,I feel so high when I hear your name,Sweet Jane,If you was reefa, you’d be the sweetest Shiva, potent just like that creepa,
Knowin how much I need ya, I need ya.I see ya, I’m just tryin to get near ya,Warring dyin to feel ya, you’re aroma is so familiah.I’ve never loved another like I love you Jane, Jane, Jane,Tell it to me that I should leave you alone but I just can’t, can’t, can’t.
From the first time I hit it I knew, I couldn’t quit it, It’s true, that I’m addicted to you
Na slovensku je to z travou na P..U inak sa povedat neda.Za niaku tu rastlinku ti vypalia pomali viac ako za vrazdu .A najviac sa pobavim ked čitam alebo kukam Tv ako tam pisu kolko DAVOK nasli . PS.Nieco na pobavenie http://tvnoviny.sk/spravy/krimi/pre...marihuanou.html no typnite si asi kolko dostanu
to damaja: bez urazky ale mas velmi laicky pohlad, ja som povedal teoriu, ako prevadza policia tuto teoriu do praxe zial neviem presne popisat. Su to len moje domienky a odhady. Ale kedze tu je policia tak dlho ako aj drogy, tak v najvacsej miere asi vedia zmenit teoriu na prax velmi lahko a ucinne (teda ked sa im chce ) stat tam a cakat tam mozu, preco by nemali ked to maju v popise prace a budu za to zaplateny.
ale Don Kill to vystihol tiez, asi tam treba aj bonzacika alebo iny podnet aby sa zacali zaujimat.
a co sa tyke tej spotreby energie, neviem, stale mam pred tym brutal respekt a je to jedina brzda v osobnom growe.
Zdar.vystupoval som tu pod inym nickom a mam vlastnu skusenost+pravoplatny rozsudok v tejto veci.Jednalo sa o indoor,nebudem rozpisovat na plochu o aku wataz islo,nechcem aby vedeli kto tu pise.Caz pm pokecam s tym kto by chcel viac,ale rada je ze groweri zo Slovenska nedavajte indoor galerie do placu.Vedia o tejto stranke,aj ked pochybujem ze je nejak zvlast monitorovana,ale mame to predsa ine ako zapadny susedia.u nas islo o komercny grow a bolo to na zaklade bonzu,nicine ta dole neda.Proste chitili typka s ganjou a uz to islo.Bytove prehliadky nerobia pokial nejdu na isto,takze potrebuju priamy dokaz.Nefunguje to tak ze niekto povie na policii ze pocul som ze niekto predava.nie niekoho chytia s matrosom a potom to ide,nemusia ani sledovat ak ide o zaujimave mnozstvo.Takze u nas to je tak ze ziadna elektrina a nic podobne ta neodhali(wataz bola cez 1000w)ale iba bonz alebo blba nahoda(nahodna prehliadka atd).pokial pestujes pre seba a nepredavas,velmi by som sa nebal,vtedy to moze byt fakt blba nahoda ze ti najdu 1g a tak urobia bytovu prehliadku ale inak to maju v p..i.
par roku zpatky nasla kamaradka v autobuse na peraku penezenku ve ktere byla cela vyplata kamoska se semnou rozdelila..kluk sedel pred nami nemohl to byt nikdo jiny nez mi,jelikoz v zadu autobusu nikdo jiny uz nesedel,vystoupily jsme jednu zastavku pred konecnou,kde jsme si penize rozdelili bylo to asi 3000 pro kazdou. ja samozdrejmne hned nabehla do obchodu a vse utratila..chodily jsme po meste a najednou nas zastavi kluk ,ze jsme mu ukradli penezenku kamoska stihla utet,ale ja ne.drzel si mne jako male decko cekali jsme na policii asi deset m,inut po te si mne odvedli na stanici kde mne vyslechly.asi dve hodiny jsem zapirala ,ale nakonec to nemelo cenu udelali mi prohlidku jak mne same tak moji kabelky,nasly tam nabytou fajku,krabicku asi s 0,5 g a jeste kdysi davno co bejvavalo tak sacek ve kterem bylo psanicko a snupatko udelane z buchny...policajti psanicko hodily do kose i s fajkou a dale to nerozebraly.jen rekli ze jestli se nepriznam ke kradezi tak si mne tam nechaji i pres noc a dalsi den si mne podaji i za tu travu a psano. ja porad zapirala,ale nemelo to cenu,protoze mi zazvonil telefon a v nem sms od kamosky jak jsme to dobre vychytaly v tom razu nemelo cenmu nic zapirat...sepsali jsme protokol ja splasila penize ktere jsem utratila kamoska je musela taky vratit a jinak bylo vse OK az na to ze byla 8 mesicni podminka pro kazdou z nas.....
Vybrat někomu peněženku, to jste teda pěkný sviňuchy....Ale přišlo spravedlivý potrestání a poučení. Krást se nemá....
This is the point, Taber, It´s not bullshit. I´m not just talking about my wife, I'm talking about my LIFE, I can't seem to get that through to you. I'm not just talking about one person, I'm talking about everybody. I'm talking about form. I'm talking about content. I'm talking about interrelationships. I'm talking about God, the devil, Hell, Heaven. Do you understand... FINALLY!?
Frouman: ja nerekla ze jsme ji ukradli lezelA NA zemi a kamoska ji zvedla az sme vystoupily tak jsme zjistily ze je tam tolik penez. mi ji nikomu neukradli a za druhe ten typek rikal na policii ze si ji polozil vedle sebe na sedadlo,reknete mi jaky vul si polozi penezenku s tolika penezi na sedadlo?jinak mne osobne by zajimalo kolik lidi poctivych by se naslo,kdyby nasli penezenku na zemi s nekolika tisici ...myslim si,ze takovych lidi by se naslo fakt jen malo co by ji sly odevzdat a navic v ty penezence nebyly ani zadny doklady jen fotka nejaky holky,ale co UZ SE STALO a nic to nezmeni
..
Jak ten vtip s nepřízpůsobivým občanem, kterýmu spadne na kudlu důchodkyně souhlas s Froumanem - dobře Vám! Snad jste se poučili a příště to budete ignorovat nebo vrátite prachy tomu, kdo si je vydělal.