Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Aha tak to jo, špatně sem to pochopil.
Jak to máš vysoko? Podle fotek to vypadá, že docela dost Příjde mi to zatim docela nápadný, neni to vidět z okolí? Už aby obrostl ten strom
toz vypada to zajimave...sem na to zvedav budu to sledoval.. myslim ze se ti urcite vyplati dat tech 50sk za 20l kvalitni hliny...jinak drzim palce...cau
No je to tam vpravo napísané, ale bol tam nalepený papier pred tím a tam bolo že ph je 5,5-6,5 ale aj tak ste ma presvedčili, vyhádžem tú rašelinu a kúpim si hlinu
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
Tak dnes plný elánu som bol kúpiť hlinu a z približne 12kg nákladom som sa vytrepal na určené miesto, údaje o hline som vám vyfotil tak si môžete prečítať
1, chem. zloženie
2, dalšie údaje
3, tak takto to pašujem
4, cesta lesom
5, takto vyzerá hlina v kíbli, mokrá a pomiešaná
Ked som sa obzeral v lese okolo seba či ma niekto nesleduje, zazrel som asi 12 metrov od seba srnku, ked som ju išiel odfotiť ma zbadala a prchla
legalized marihuana!!!!
Marihuana nieje len droga, je to rastlina z velmi velkým využitím a ludia na celom svete to možno raz pochopia.
No poznám ako rastú samci a ako rastú samice, makro mám od 7cm a podla čoho som uvážil že sú to asi samci môže merať asi 2 mm takže keby som to odfotil tak nieje nič vidieť a neveviem ani kde mám lupu
EDIT lupu som našiel no aj tak sa mi to nepodarilo odfotiť dobre, zajtra sa o to pokúsim
Vysvetlenie, ak je rastlina samec, mám skúsenosť že sa to na nom skôr ukáže, z bokov mu vyrastú gule a na mojej rastline aj ked malé vecičky rastú ktoré sa na nič nepodobajú sú asi gule, takto skoro by šišky rásť na rastline nezačali
legalized marihuana!!!!