Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Co kousete u PC
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

skoro všechno! snídani,večeři,oběd....

Old Post 23-03-2007 v 18:39 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
*dR->ZmRd$!*
Stálý Člen

Karma uživatele *dR->ZmRd$!* - 14% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

no kdyz sem na kompu tak hodne kourim ciga sem tam je i ten spicek a pak sezeru na co prijdu a hodne piju ...nejvic dzus

PeAcE In GrOwEr!!!

Old Post 23-03-2007 v 19:42 PM
*dR->ZmRd$!* je offline   Profil uživatele *dR->ZmRd$!*   Find more posts by *dR->ZmRd$!*   Foto galerie člena *dR->ZmRd$!*   Click here to Send *dR->ZmRd$!* a Private Message   Add *dR->ZmRd$!* to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Rákosníček
Stálý Člen

Karma uživatele Rákosníček - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

no já žeru hlavně ňáký sladký sušenky a chipsy, ale o tom maggi
teda slyšim prvně.
Nehezký je ale po nějaký době vysypat klávesnici.

Old Post 23-03-2007 v 20:25 PM
Rákosníček je offline   Profil uživatele Rákosníček   Find more posts by Rákosníček   Foto galerie člena Rákosníček   Click here to Send Rákosníček a Private Message   Add Rákosníček to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Kripix
Stálý Člen

Karma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% PěstitelskáKarma uživatele Kripix - 100% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

no nevi nevim. u kompu moc teda nezeru(mozna bych mel zacit).
ale na druhou stranu sem ted sezral kotel hranolek.
no ty vole, sem docela plnej
jinak kdyz mam uz fakt hlad tak se du vetsinou nazrat od kompu(nevim proc, asi vetsi pohodlicko)
.:peace and flowers:.

Old Post 23-03-2007 v 20:37 PM
Kripix je offline   Profil uživatele Kripix   Find more posts by Kripix   Foto galerie člena Kripix   Click here to Send Kripix a Private Message   Add Kripix to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
ak2249
Stálý Člen

Karma uživatele ak2249 - 8% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

není nad chutný procesor

))))))

Old Post 26-03-2007 v 15:37 PM
ak2249 je offline   Profil uživatele ak2249   Find more posts by ak2249   Foto galerie člena ak2249   Click here to Send ak2249 a Private Message   Add ak2249 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Anakonda
Stálý Člen

Karma uživatele Anakonda - 0% PěstitelskáKarma uživatele Anakonda - 0% Pěstitelská

Organika Příspěvek č. 38

Ne, ne!!! Grafiku. Zhulil jsem kámoše a on měl hlad, pořád otravoval až jsem mu něco dal a na chvíli dal pokoj a pak ''Já mám HLAD'' to eště byl mimo a tak jsem mu hodil grafiku a on se do ní zakous a vilomyl jsi zub...

Old Post 27-03-2007 v 15:35 PM
Anakonda je offline   Profil uživatele Anakonda   Find more posts by Anakonda   Foto galerie člena Anakonda   Click here to Send Anakonda a Private Message   Add Anakonda to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
X_eXc_X
Stálý Člen

Karma uživatele X_eXc_X - 91% PěstitelskáKarma uživatele X_eXc_X - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

bramborova polivka v prasku - tedy obsah toho pytliku, to je bomba!

150W - Noname x Pwp a Orange Bud

Lednička s komínkem aneb ...

[-]

Old Post 27-03-2007 v 22:28 PM
X_eXc_X je offline   Profil uživatele X_eXc_X   Find more posts by X_eXc_X   Foto galerie člena X_eXc_X   Click here to Send X_eXc_X a Private Message   Add X_eXc_X to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:40 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás