Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
pravě že jo to jsou fotky starty 10 dni... ted nemám doma foták... jestli to budou samci 4/4 tak me asi fakt picne... první indoor a takhle v pici... jinak hnojit jsem už začal a foto připojím asi v pátek... Rady potěší...
jestli to má cenu na no name semínka vubec svítit. Zkus dát lampu co nejblíže k vrcholkům rostliny, ale jen tak aby jsi na hřbetu ruky i po 2 minutách cítil jen příjemné teplo!!! Jinak ti to schoří. S tím zaštípnutím se ti nějak nedaří. Ganja je plevel a roste jak z vody. kdyš ucvakneš vršek, tak ti za každým listem vyskočí větev, nepude ti tolik to vejšky a kyti se ti bude krásně košatit
ten no name fakt nevim z ceho to vzniklo ale semena jsem vytahl od babiny ze skleniku které to tam rostlo pry na"ochranu proti msicim" a bral jsem par palic ale fakt super tak vesel jsem snad jeste nebyl...
Tak se po dlouhé době zase vracím, před měsícem jsem byl nucen vyhodit kyti ven na dozrati vyskytl se nějaky problem v pěstírně no a co se dělo mezi tím... Bych ani nechtěl zmiňotat, kytky byli zavražděny pač to opravdu byli samci tak jsem vysadil znovu. Umřela mi zářivka tak jsem se rozhodl v budoucnu pro sodik a zbytek nechat dokvést venku... vice foto...