Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nazdárek growerstvo, tahlecta odmlka byla způsobená tim, že sem byl na prkně a při jednom nemalym skoku na příšerně tvrdym sněhu sem si jaxi rozdrtil rameno- kus kloubu neboco mi vodjel asi 4cm vod místa kde měl bejt při tom proříz deltovej sval a málem vykouk na povrch . Do dneška sem byl v nemocnici a jenom sem se modlil aby to holky přežili... A měl sem štěstí, dokonce i vo kus vyrostly, ale sou brutál povadlý (žádná hnojka asi tejden)... A zjistil sem taky jednu silně nepříjenou věc- vlhkost v boxu je přímo tragická (50%)...
4prenda: bohužel sem si ze začátku 90l nemoh dovolit z prostorovejch důvodů a teď už to měnit nechci- v tomhle boxu asi moc dlouho pěstovat nebudu... Mimochodem pletivo těch 38cm fakt má...
4quilp: pokračuju!!
Tak sem předevčírem přepnul a holkám to udělalo zjevně dobře, což svědčí o tom, že povadlost byla způsobená z větší části vlhkostí- teď tam maj 12 hodin 80% a 12 hodin 50%... Dělaj mi fakt radost... Bohužel nemam k dispozici foťák, ale stejně by fotky stály za hovno, jelikož sem mrzák a mam jenom jednu funkční ruku ... Hnojim 1,2ml/l a očividně se jim to líbí, za cca dva tejdny nasadim obm...
zdarec mazec, ať to roste
:KERNEL PANIC: Fotřík mi našel skříň a kytky musej z domu, zasadim je někam out, snad to přežijou... Každopádně budu mít po prázdninách uvolněnej jeden extra-nenápadnej peřiňák, už si plánuju jak to bude přibližně vypadat (posuďte sami)...
Můžete udělat pár věcí, víc pokud se neblíží sklizeň…
1) vezměte balíček žvýkacího tabáku, vmíchejte ho do galonu (4,5l) vody a nechte den odstát. Aplikujte postřik podle potřeby. Pokud jste kuřák, žádné starosti a stříkejte je až do sklizně. Bacha na plíseň…
2) vezměte nějaké přírodní mýdlo, smíchejte s vodou a vytvořte pěnivý roztok, namočte v tom rostlinu … cílem je udusit brouky v mýdlových bublinách.............