Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Letos mi to narostlo jen 2.5m asi proto že je ohlá na drátu kvůli větru. Serou mne ty žluté spodní listy ale je to asi tím že se blíží její konec a už je nepotřebuje.
Zkus zabruslit do FAQ je tam napsáno že Kytky v konečné fázi květu odhazují listy které nejprve zežloutnou.
Z mojimy dávky hnojiv bych se spíše bál že je to přesolené než nedohnojené
kedže pestím len prvým rokom, tak je to niečo nad dva metre... nemeral som to presne, no je vyššia odo mňa (188cm) o takých cca 20cm... uvidíme... možno na budúci rok tu budem lámať rekordy
ja mam uz 5rokem ten samej model white widou křiženou z bůch ví čím a ta kytka ma tenhle rok bez keců 3.80cm aje na zacatku květu casem pripojim i finalni foto to budete čumět
Jinak me asi dva roky zpatky vyrostla jedna takova slecna...rikali jsme ji "DROBEK" ... seminko NoName,Vyska asi tak 3,5m a jeden vyhon vypadal jako jedna fakt dost pekna kytka.Tyhle vyhony porad nabiraly a nabiraly na vaze az se postupne zacaly vylamovat.Museli jsme celou kytku obvazat provazem aby se nam "NEROZPADLA" pred ocima Nejvetsi sranda byla kdyz jsme ji sklizeli...Mela fakt sileny koren,vytrhnout to neslo,tak jsme to rezali motorovou pilou nekecam Na huru pro ususeni jsme ji museli rozzrezat asi na 5 dilu a dohromady z toho bylo cca 2.5kg cisteho materialku.mysleli jsme si ze kdyz je to takovy masiv tak to bude nezhul,ale dalo se to,bylo to celkem fajn Doufam ze nekde najdu fotku...Uz jsem ji dlouho nevidel...