Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Prijemny cajovny!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
virus
Stálý Člen

Karma uživatele virus - 12% Pěstitelská

to 4C3 Příspěvek č. 33

jo tak ta kristalova cajovna,co ja vim,,tak jeden kamos rikal,ze tam byli od 15 hodin a v tech pet jak si rikal,tak za nima prisla prej dost hnusna cisnice a zacala na ne ze by potrebovala aby zaplatili a odesli,ze zachvili zacina zkouska...no a tak od ty doby uz tam nepachl a este ji zprudilTakze co se tyce tyhle cajovny tak nejspis nedopurucuju,anebo v ''inteligentni'' dobu

roll,roll,roll a joint...

Old Post 09-11-2002 v 16:53 PM
virus je offline   Profil uživatele virus   Find more posts by virus   Foto galerie člena virus   Click here to Send virus a Private Message   Add virus to your buddy list     Navštiv homepage uživatele virus! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
McBeth
Nový Člen

Karma uživatele McBeth - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

No kdyz jsme se asi 3 kamosi kotelne zhulili a sli do cajovny, tak jsme se zacali vyslekat na zemi v koutku s vodnima dymkama. Pak k druhe dymce prisel borec s borkou. Pak se na jejich stolecek podival cajovnik a hned: "Co je to tady?" Borec na nej, ja nevim, asi nejaka siska. Borec mu rekl, ze to jeho neni, ale ze to tam muze nechat :-) Cajovnik (ktery vypada, ze je vypaleny 24 hodin denne) hned na nej, co by s tim delal, ze to okamzite vyhodi :-) No a tak kamos, ktery se tomu porad nechapave smal, prisel o svoji prepravku :-)

Ganja neni branou k poznani veskereho Sveta, je to brana k poznani Tveho Ducha. Tak hulte a hulte!

Old Post 14-11-2002 v 22:21 PM
McBeth je offline   Profil uživatele McBeth   Find more posts by McBeth   Foto galerie člena McBeth   Click here to Send McBeth a Private Message   Add McBeth to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Tak jsem po delsi dobe zase jednou vyrazil do cajovny. Konkretne v Pze do Kvetinovy cajovny, kousek od Karlaku. Umistena je v Myslikove c.p. 6. U prichodu me trosku zarazilo, ze cesta do cajovny vedla spise do pivky, resp. hlavni pruchodem dovnitr domu vedla do pivky a tesne pred ni se rozdvojila a vedlejsi cesta pak pokracovala do cajovny . Nicmene pozdejsi zazitek uz byl lepsi... Mala cajovna s prijemnou atmosferou, "klasicky rozdeleni" na stolky s zidlickama a polezenicko s polstarkama v zadni mistnosti... Jen v cajovym listu me trosku vydesila nabidka s nazvem "Jezibabin dech", coz, jak jsem se z popisu dozvedel, je napoj riznuty slivovici . Mile preqapila i nabidka pochutin - jablkovy satecek, jablkovy zavin... pravda, ceny za neco na zub nebyly zrovna lidove...
Trosku jen zamrzi, ze nelze objednat i sisu .

[Edited by 4C3 on 25-12-2002 at 04:19 PM]

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 23-12-2002 v 18:10 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carverman
Nový Člen

Karma uživatele Carverman - 0% Pěstitelská

Zdarec! Příspěvek č. 36

Dobrá čajovna je taky "U dvou šálků" poblíž Míráku v Praze. (jdete podel tram. od Míráku smer Vrsovice a hned prvni ulici vlevo...- asi tak 100m) Je to tam moc prijemny, pekny a dobry caje, sisy...

Old Post 23-12-2002 v 19:11 PM
Carverman je offline   Profil uživatele Carverman   Find more posts by Carverman   Foto galerie člena Carverman   Click here to Send Carverman a Private Message   Add Carverman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Carverman
Nový Člen

Karma uživatele Carverman - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Mrkněte na http://www.cajiky.cz moc pěknej web...

Old Post 23-12-2002 v 19:20 PM
Carverman je offline   Profil uživatele Carverman   Find more posts by Carverman   Foto galerie člena Carverman   Click here to Send Carverman a Private Message   Add Carverman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
india
Nový Člen

Karma uživatele india - 0% Pěstitelská

Upozornění Příspěvek č. 38

Já jsem nedávno navštívila v rámci výletu čajovnu ve městě Kolíně. Opravdu mě hodně potěšila, krásnej interiér a hodně pohodlno. Určitě doporučuju, je to někde kousek od náměstí, :-)

Pro ni a proto, že je.

Old Post 28-12-2002 v 22:38 PM
india je offline   Profil uživatele india   Find more posts by india   Foto galerie člena india   Click here to Send india a Private Message   Add india to your buddy list     Navštiv homepage uživatele india! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
CypressPce
Stálý Člen

Karma uživatele CypressPce - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Me prijde ze Dobrá Čajovna v Pardubicich je vazne dobra , nekdo tu psal o cajovne na Palete ktera je taky v Pardubicich a ta neni opravdu dobra, ale Dobrý Čajovny se musim trochu zastat docela tam nejakou chvili chodim a je to tam pekny ne moc veliky a hlavne jsou tam moc ochotni a dokonce mi tam pusti psa ( samo ze ne na koberec ale ve predu je jeden stolecek kterej je na kachlickach a je uplne mimo od ostatnich stolu, a kdyz sem ve meste a mam toho vseho dost tak tam klido zajdu i se psem ) a caje maj dobry aspon podle me a par kamosu .....Urcite by si zaslouzila tu hvezdicku a zastaveni pokud budete Pardubicema projizdet

,,Když jsi přišel na svět, plakal jsi a všichni se radovali. Žij tak, aby všichni plakali, až ho budeš opouštět ,, Konfucius ,,Chcete-li být šťastny s mužem, musíte mít pro něho spoustu pochopení a trošku lásky; chcete-li být šťastni s ženou, musíte ji zahrnout spoustou lásky a vůbec se nesnažit o pochopení.,,
Maurois

Old Post 29-12-2002 v 11:08 AM
CypressPce je offline   Profil uživatele CypressPce   Find more posts by CypressPce   Foto galerie člena CypressPce   Click here to Send CypressPce a Private Message   Add CypressPce to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4C3
Stálý Člen

Karma uživatele 4C3 - 41% PěstitelskáKarma uživatele 4C3 - 41% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

india:
Jestli se Ti libila cajovna v Koline, tak doporucuju navstivit i cajovnu v Podebradech - ma ji totiz stejny majitel, takze bude vedena v podobnym stylu, ale ta Podebradska ma vetsi tradici a rekl bych ze i genius-loci

CypressPce:
O ty cajovne Na palete jsem psal ja... do Dobry cajky jsem chtel zajit taky, kdyz jsem tam posledne byl, ale nepustili me tam s tim, ze uz neni misto, coz by se podle me u cajovny stat nemelo, protoze nejaky to misto by se melo najit vzdycky...

* ...bojim se, ze z nasi budoucnosti zacinam mit strach...
* chci verit, ze vse zly je tu jen proto, abysme si uvedomili, jak je to ostatni krasny, protoze jen to ma skutecnou vahu!
* Nez zacnes brachu veci menit, zkus pochopit nejdriv, proc tak vlastne fungujou...
* Jeden usmev prosim! ...a s porci nesetrete!

Old Post 31-12-2002 v 16:04 PM
4C3 je offline   Profil uživatele 4C3   Find more posts by 4C3   Foto galerie člena 4C3   Click here to Send 4C3 a Private Message   Add 4C3 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smallg
Nový Člen

Karma uživatele smallg - 0% Pěstitelská

semínka čajovníku (Tea sinensis nebo Camellia thea) Příspěvek č. 41

Chtěl jsem se jenom zeptat jesti někdo z vás nevíte jestli by se někde daly sehnat semínka čajovníku. Jsem taky takovej čajomilec a chtěl bych si jen tak pro radost a okrasu zkusit vypěstovat svůj čajovník.... (no jestli to vůbec jde...)
Dík.....

good luck...

good luck

Old Post 05-01-2003 v 21:10 PM
smallg je offline   Profil uživatele smallg   Find more posts by smallg   Foto galerie člena smallg   Click here to Send smallg a Private Message   Add smallg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

Karma uživatele eMson - 0% Pěstitelská

Nápad to smallg: Příspěvek č. 42

zkus se kouknout na adresu:
http://caj.yard.cz/index.php
nebo si v nejakym vyhlodavaci zadej "caj" a uvidis - tohle byla jedna z prvnich adres

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 06-01-2003 v 08:40 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

omluva Příspěvek č. 43

smaalg: promin - ten odkaz neni tak zajimavej, jaxemi na prvni precteni zdalo - ale mam tu jinej ten te sice taky nedostane na pestovani cajicku, ale alespon te seznami s blaznem do caje, kterej by uz treba mohl neco vedit

http://www.mujweb.cz/zabava/maricius/

je tam na nej i email... tak to zkus a hodne stesti

Dobra nalada sice nevyresi vsechny Vase problemy, ale nasere tolik lidi, ze opravdu stoji za to si ji udrzet

Old Post 06-01-2003 v 10:36 AM
eMson je offline   Profil uživatele eMson   Find more posts by eMson   Foto galerie člena eMson   Click here to Send eMson a Private Message   Add eMson to your buddy list     Navštiv homepage uživatele eMson! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
smallg
Nový Člen

to eMson Příspěvek č. 44

Dík za typ, ale nic co by stálo za to jsem tam nenašel....
Holt budu muset ještě projít pár tun kilobajtů než něco najdu....

Old Post 07-01-2003 v 10:13 AM
smallg je offline   Profil uživatele smallg   Find more posts by smallg   Foto galerie člena smallg   Click here to Send smallg a Private Message   Add smallg to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
eMson
Stálý Člen

pestovani cajicku Příspěvek č. 45

SmallG: taxemto fcera rozebiral v hospe s kamosem - von je profi zahradnickej tak sem si rikal ze by vo tom mel mit nejakou tuchu - no a nic moc ... jednak jedine sklenicek (stala teplota a buhvico jeste) - dale ptal jsem se jak a co seminka .... tak mi doporucil ze snad jedine z rizku - seminka jsou silena piplacka jeste navic s nejistou klicivosti

(nevim proc, ale prirovnaval mi to k pestovani Jinanu ze semen - seminka das nejdrif do teploty od -5 do +5 a pak do nejaky spec hliny ... (byl jsem dost rozbitej tak si to fakt nepamatuju fsecko) ... a musis to pestovat v urcity nadmorsky vejsce .... a jeste furt nemas zajistenou ani desetiprocentni klicivost...

takze snad mozna nekde (nevim kde) sehnat rizkovanej cajik a pak dobrej sklenicek a hodne trpelivosti...

hodne stesti

Old Post 07-01-2003 v 10:25 AM
smallg
Nový Člen

to eMson Příspěvek č. 46

Dík za pár rad jak pěstovat. Myslel jsem si že to nebude sranda z těch semínek něco vypěstovat a že by byly lepší řízky čajíku. S tím skleníkem už by to zas takovej problém nebyl. No ale zatím jsem nesehnal ani semínka ani řízky sazeniček. Takže skleník je mi zatím dost na hovno když pominu to že s tam dají pěstovat papriky, vokurky a co já vím ještě...

Ale každopádně dík za snahu.... máš to u mě

good luck

Old Post 09-01-2003 v 20:28 PM
Hakunin
Nový Člen

Karma uživatele Hakunin - 0% Pěstitelská

Palec nahoru čajovny Příspěvek č. 47

Co se týká čajoven, zabývám se jimi na svých stránkách http://tea-culture.wz.cz ,které možná někteří znáte
<br><br>
2:4C3:kompletní seznam fungujících čajoven v Ostravě najdeš u mě, čajík je zestaralej a nestará se o odkazy... Například Lhasa je zavřená a dost čajoven ti ve výpisu chybí (Alibaba, Na dlani, Maté..) A o čajovně u zlatéhodraka u nás nikdo neslyšel (ale možná, že se mýlím

Old Post 28-12-2003 v 10:08 AM
Hakunin je offline   Profil uživatele Hakunin   Find more posts by Hakunin   Foto galerie člena Hakunin   Click here to Send Hakunin a Private Message   Add Hakunin to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Hakunin! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
blueberka
Stálý Člen

Karma uživatele blueberka - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Já si teď zamilovala v Brně Modrou čajovnu - sice prostředí je trochu chudší na obrazy, dekorace atp., ale čajíky mají výborný - skvělej výběr a celkem dobrá cena. Vodárny jsou taky samozřejmostí - před nějakou dobou hodně rozšířili výběr tabáků, takže spokojenost
Posledně jsem byla v Dobré čajovně na Římským nám. a hrozně mě zklamala - bylo tam strašně narváno a ty ceny čajů mám pocit taky pěkně narostly :/ to bylo snad poprvé, co jsem se dívala krom "obsahu" čajů i na cenu ... doporučuju navštívit v nějakou dobu, kdy tam nebude ani noha ...

... ++//*-_-*\\++ ...

Old Post 28-12-2003 v 10:32 AM
blueberka je offline   Profil uživatele blueberka   Find more posts by blueberka   Foto galerie člena blueberka   Click here to Send blueberka a Private Message   Add blueberka to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:49 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás