Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak to já strávil na sále a v okolí 11 hod.Přijeli jsme docela brzy, hned jak praskla voda a neuvěřitelně dlouho se čekalo,až se dostatečně otevře hrdlo. A pak to bylo raz na raz, maminko pořádně zatlačte a šup, hotovo.Bylo to oné letní noci, kdy nám naši milý těžkooděnci rozehnali CZTek a tak mě porod paradoxně zachránil před možným nářezem.
Noiwa:taky je to moc hezky jmeno..prijde mi ze na holku vybrat je mnohem jednodussi nez na kluka, my se do ted porad nemohli nejak rozhodnout, ale asi to bude Darek ( Darecek ) ;-) myslite ze je to blby?
Mě se Darek líbí...znám to jméno z Polska. Moc se mi líbí, ale musí se vyslovovat krátce
Viktora mám taky ve slovníku, ale to jméno mi není moc sympatický.
český jméno pro kluka je buď strašně tuctový, anebo divný...no prostě některý jména už se dneska moc nepoužívaj, když to někdo nezdědí po předcích.
pro kluky jsem měla vybráno: Vojtíšek, Alex, Míša a staršně se mi líbí jméno Joshua, ale nám se takový cizí jména moc nehoděj k přijmení