Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Nechci ti do toho kecat ale jelikož jsem vzduchař tak bych ti doporučil jiný typ hadice.Tento typ flexo aludek je určen ke konečnému připojení koncových elementů a to do délky 30cm.Prostě tato hadice ma obrovský odpor protože je to harmonika.Každý metr znamena velkou strátu proudění a nárůst hlučnosti.
Když použiješ hladkou flexo hadici okamžitě poznáš rozdíl.
to filip
jen keceéj od toho tu přece jsme
harmonika-to máš pravdu
ale když jí natáhnu,tak je Ok- igelitovej (nebo jak ho nazvat) povrch hadice mi připadá celkem ideální-docela asi malý ztráty né? a manipulace perfektní.
Taky si všimni že délka neni nijak závratná-stínidlo má 50 cm a hadice na každou stranu maximálně 60cm.
Takže mi připadá,že když hadicí o průměru 10cm a délce kolem 1,5 -2 m (celkem i se stínidlem) proháním vzduch
80m/h-nemusím se trápit nějakými ztrátami-nebo jo?
Hadice když je natažená tak se mi fakt zdá jako nejpřijatelnější ze všech zkoušených.
Navíc hlučnost je také nižší-ted když otom přemýšlím-nebude to tim úplně hladkym povrchem?
možná jsem ale ještě nezkoušel hadici kterou uvádíš Ty
-Když použiješ hladkou flexo hadici okamžitě poznáš rozdíl-ouh,jaká to je?
a taky bych potřeboval vědět co za hadici tam mam vlastně já-nejsem vzduchař,fakt nevim
jediný co mě natýhle hadici prudí-že jsem jí nemohl sehnat a nakonec stála 150,-/m což se mi zrovna nezdá nejmín
V podstatě to není věda ktera by porazila medvěda.Jedná se pouze o flexo-hadici z hliníkové folie,výrobců je mnoho a je to základní sortiment obchodů se vzduchárnou nebo v kutílnách.Rodíl je ten že v ní není vynutej drát jak máš ty ale je z malých varhánků.Cena je kolem pár stovek za metr kterej natáhneš tak na pět.Vyděl jsem ji i tady v galerii.Samozřejmě že tvoje hadice není problém,naopak to maš na velmi vysoké úrovni o které se může mým kytkám jenom zdát.
je to flexo hadice SEMIFLEX, tu jsem tam měl ze začátku,
ale špatně se s ní manipuluje, je na to moc tvrdá a neohebná,
proto jsem poté použil flexo hadici ALUFLEX, a chystám se pořídit plastovou,
možná se vyrábí i jiná?
člověk si musí postavit skříň, aby mu slunce vycházelo a zacházelo každý den, kdy on chce
buď sám sebou bohem › postav si skříň a pořiď si lampu
Vyrábí se moc druhů hadic ze všeho možnýho.Takhle na světlo se kterým se hýbe je fakt dobrý dát plastovku ale dej bacha aby měla co nejmenší varhánky,prostě čím hladší tím líp.Vypadá jak hadice od vysavače s velkým průměrěm.
hadici už teda asi necháme prozatim na svém místě
dokud se neobjeví nějaká lepčí než tu co tam mam
taaaaaak.....řízečky už zakořenily a jsou nyní pod zářivkama a kytičky se i v tomhle horku pěkně rozrostly-nikde nic nestálo jako každý léto
no řekněte sami