Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdarec, omlovam se, ze sem se dlouho neozval, ale nebyl dvakrat moc cas a navic se nam vysral vetrak a celej rust se o dost protahl. EOURO je proste shit a sere me, ze sem na to prisel az asi pred mesicem. Jinak kytky sou o dost opozdeny, ale kvet je uz v plnym proudu a palky se zvetsujou kazdym dnem...
ahoj tak ako sa osvedcili tie feminizovane semiacka? su vsetky rastlinky samicky? inac drzim palce ale nebude to nejak vela tych rastliniek? nebolo by lepsie ich zasadit menej ale do vecsich kvetinacov? no ja viem asi na to mi nebudes vediet odpovedat ale drzim palce K+
Zdravim vas vsechny. Tak to mam zase malej upgrade v podobe jedny fotky 2 kvasimodo: S tim poctem kytek souhlas. Priste dam min. Jinak s fem. seminkama naprosta spokojenost. Vsechny sou samice. Doporucuju banku femaleseeds. Celkem dobra cena a zajimavej vysledek) diky vsem za prispevky. Cau
Ten model, který tady jedeš jsem už odzkoušel a udělal jsem stejnou chybu jako ty. tou chybou mám na mysli to, že prostor je málo vyplněný a postupem času se volnej prostor bude stále zvětšovat . nechci tě připravovat o iluze ale výsledný produkt byl spíše konzumního rázu, tedy čekal sem trochu lepší chu´t. ..........avšak může to být úplně jinak a doufám že budeš spokojenější nežli já byl.
Jasny, hodne sem toho v tomhle growu posral, ale chybama se clove uci. Priste pojedu ze rezu. O vyslednym produktu poreferuju az za nejakej ten cas, ale doufam, ze to nebude tak zly. Kazdopadne je co zlepsovat a uz se tesim an dalsi pokus)). Cao