Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak a 60 den šel první (ten hezčí) Orange Bud.
když ho trochu zmáčknu, cítím skutečně pomeranč. ten sladký bez pecek je fakt zvláštní, jak tahle bylina umí napodobit různé vůně..
opět však musím klít nad spoustou samčích po celé kytce. to je neuvěřitelné jak si seedbanka jako DP dovolí nabízet své modely ve feminizované formě, když feminizaci jaksi nemaj vůbec zmáklou! DĚS!!!
Pan Ker - jo koukal jsem na tu HK by JAHmaičan a je docela jiná než jsem měl já, je taky někde v Gal. In. Odrůd.
jinak GBxDW bude za chvíly a pokud máš tyhle bonusovky, tak buď jenom rád! je skvělej.
eso - dík ..nevim jestli se budu dělat s vážením, jsem rád, že to tak nějak stíhám nafotit, manikůrovat, sušit a skladovat.. výnosem mě překvapil zatim nejvíc právě GBxDW a co se chuti týče, tak to ještě počkej, dyť to ještě nejni všechno dole ale na euforku se můžeš spolehnout, mám jich 5 a všechny stojí zato!
61.den sklízim další 2 Ice a jednu Euforii
tak nejdříve Ice. měl jsem je nechat dýl růst a byly by o dost výnosnější si mysim. ale i tak jsem spokojen. spousta pryskyřice, agresivní aroma, paldy jako šutráky. je to už můj třetí model od Female Seeds a musím říct, že tahle seedbanka i přes nízké ceny svých modelů je pro mě zárukou kvalitní genetiky. všechny 4 Ice jsem prohlížel a nenašel jsem ani známku po deviaci samčích!
..a sklizeň pokračuje, na ředě je Godbud x Dreamweaver.
moc hezká indika to je a ke konci květu hraje takhle pěkně barvami. hezky voní, spousta krystalů, velmi dobrý výnos a palice tvrdé odzhora až dolů - jedna z nej věcí v tomto kole! kdo by to byl řek do bonusovek
pak přišly na řadu tyhle pěkně vypasené Euforie. u mě jedinej feminizovanej model od Dutch Passion, nepoznamenanej samčími květy a navíc hodně výnosný a extra "frosted". ještě jsem zvědavej na chuť a účinky..
hoj!
nevim jestli ještě najdu fota z poslední fáze. jestli jo tak to ještě dodělám. (skoro po roce)
euforie je opravdu štědrá a pohledná rasa a ke všemu kvalitně feminizovaná. účinek - průměrný skunk. jediné mínus bych viděl v chuti - trpká a palčivá, žádnej cukrkandl teda.