Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Musím se vám popravdě přiznat,že po 14 dnech s nůžkama v ruce sem chtěl to neostříhaný spálit v kamnech.
Ale byl sem na sebe tvrdej,takže když se teď koukám do krabic,tuším každým dnem konec roboty.
V neděli ,pokud to dobře půjde dám info o výnosu.
A pak budu hledat co nejvíce vědomostí který se týkaj mastiček a podobně.Chci do toho narvat třeba i 60% týhle krásný bylinky.Znám totiž hodně lidí kterejm by to snad mohlo pomoct.
Moc vám všem díky za ohlasy a Káčka,kterejch si myslím mám až moc.(vzhledem ke zkušenostem)
A brzo na jaře,možná už v zimě chci s váma určitě probrat všechny nápady a návrhy aby to nedopadlo tak jak to dopadlo.Zatím GROWERŮM zdar.A doufám v neděli.
Tak konečně hotovo.
Váha není úplně přesná +-30-40g,ale v takovém množství to asi nehraje roli.Snažili jsme se to ostříhat co možná nejvíc.To je snad vidět na těch předcházejících fotkách.
2250 g průměr 2cm a víc
820 g ty menší
430 g toho smetí co sem chtěl vyhodit a od kolegů sem byl
málem ukamenovanej,prej se to dá taky hulit.
Cus Same vypadato velice pekne priste zkus min rostlinek a bude to vypadat jeste lip cim vic rostliny maji prostor kolem sebe tim min se ti obevi na podzim plisne rada ze zkusenosti
2SAM: Paráda. Akurát ma prekvapuje, že POLYVERSUM bolo tak účinné. Lenže treba si uvedomiť, že ty si mal boky skleníka otvorené, takže tam bolo väčšie prúdenie vzduchu.
Ono:sem jen sváteční kuřák,cigarety nekouřím už asi 6 let,takže mě rozhodí úplně všecho.Pěstoval sem spíš abych udělal hafo masti a tinktury.
Jinak ale co sem porozdával a nebylo toho zrovna málo,tak i zkušený lidi říkali,že je to slaďoučký a stačí prej i jim dost málo aby se vodpálili.
Ty kravo.Same tak to je mrda.fakt nádherná sklizen.Myslím že tohle je asi nej OUT co jsem kdy viděl..fakt masakrr K++++.
PS: jaká je konzistence šišek?sou to šutry?
Takže :
moc,moc,moc díky všem za hodnocení a K+,kterejch sem dostal podle mě až příliš.
Uvidíme co se z toho vyklube letos,ale to už bude v jiným threadu.Přeju všem krásný slunečný léto a hodně suchej podzim.