Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Čau Lidi
Mám docela problém možná že si dělám zbytečně starosti ale koupil sem si od Nirvány-Swaziho.Dal sem semínka naklíčit a asi za 2-3 dny mi 3 pukly ale ostatní nic.Klíčit sem je dal v Neděli 10.4. do vlhkých kapesníčků.Myslíte že je šance aby etě ostatních 7 vyklíčilo.Dik za odpovědi.
ja som dal naklicit 22 semienok do 1% roztoku dariny 4, akoze som nim navlhcil servitky, a teraz mam 22 rastlin, myslim ze to je vdaka tej darine4, hlavne........ nemozem uz pisat.
endy: je to v poho foto podla mna su to az trosku prehnane velke klicky, pri manipulacii by sa mohli skor poskodit, mam radsej mensie klicky a taq mi to nejaq ide...
PS: weeeeeelmi pekna zahradka, co mas doma
Hej me po 1,5dnu vyrostl u peti seminek 2cm klicek coz me docela odvarilo-docela speedy !!!
Ale u ostatnich[tech nejvetsich] se me seminko jen otevrelo je tam videt bila kulicka ale uz 2 dny z toho neleze klicek mam to dat do pudy => treba uz je to moc vysilene a chce to ziviny????
Před naklíčením nechat pár dní v lendičce, PH by měl obýt neutrální (5,5)
Někdo nechává naklíčit ve vodě smíchané s H2O2 (peroxid vodíku-30 %ní),ale nevím v jakým pměru. S perox. semínka klíčí mnohem rychleji.