Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
zdrawim,
radsej pockat kym je organizmus fit, z nedavnej vlastnej skusenosti viem ze sa neoplati rychlo sa do niecoho hnat...mal som anginu, zapalene mandle do toho 40°C...nebol som vonku tyzden,akonahle som nemal teplotu 2 dni po sebe isiel som kuknut von, kamos doniesol nebezpecny skanur a dal som si 2 kyble, nastalo strasne psycho, neprijemne stavy...choroba sa mi takmer ihned vratila, vstupla teplota a mohol som ist v najhorsich mukach domov lezat...fakt neprijemna schiza a neschopnost komunikovat, najlepsie na tom je ze ten model sa teraz bojim fajcit uz som zdrawy a zas som to skusal a zas som si vsugeroval ze som chory uz som sa ho ale naucil zvladat...velmi prijemna kvetinka
piis
nikdy nebolo tak zle aby nemohlo byt este horsie
nemam rad ludi ktory beru drogy! Hlavne colnikov.
při lsd máš dokonce ještě trochu vyšší teplotu nebo minimálně ten pocit. co se týče trávy tak mám jednu otázku - opravdu to nejde vydržet? já když sem hulíval při nemoci tak to bylo většinou o ničem a nechal sem toho...
při tvym přístupu k nim bych se raději takovýmhle látkám vyhýbal...
třeba dostaneš rozum, hodně štěstí
Původní příspěvek od detlef No, taky sem to přežil. Ale myslím že na LSD ta teplota není moc dobrá, úplně si tím říkáte o badtrip.
To můžu potvrdit. Kdydž sem měl poprvý tripa, tak se ho sežral při horečce a to následovalo, na dost dlouhou dobu otřáslo s mym vztahem k halucinogenům. Rozhodně nedoporučuju!!
Určitě bych ti nedoporušoval žrát papír na teplotu. Fakt si tim řikáš o bad tripa. Nikdy bych takovou blbost neudělal. Co se hůla tyče, až tak bych se pár prdíků nebál
Nejstarší zprávy o konopných vláknech pocházejí z Číny z období 4000 let př. n. l. V Turkestánu byl nalezen konopný provaz starý téměř 5000 let.
no, když je to teda takhle vytažený ...speciálně antibiotika silně zatěžujou játra. jakákoliv droga zatěžující játra - houbičky, alkohol atd. jsou teda při současnym braní antibiotik fakt zátěž pro tělo, /antibiotika pro informaci mají působnost ještě týden po dobrání, většinou taky bejvaj na tejden. to znamená, že týden beru prášky, druhý týden stále působí, tudíž by měly bejt automaticky dva tejdny v posteli a ne jen jeden, a to ještě většinou z nás nedodržovanej/
i když fyzicky se může člověk cejtit dobře, tyhle vnitřní orgány, který jsou těma sračkama nejzatíženější, se od toho špatně čistí a zbavujou. tohle je teda informace asi jen pro ty, kteří na to svý tělo nějakej ten ohled berou. prášky tlumící bolest jako typu brufenu společně s akloholem na tělo nemaj tak devastující účinek, protože jsou pro játra daleko menšim záhulem..
kamataci jenom blazna by napadlo v nemoci brat LSD.. a hulit.. jo to se da proti zanetum dychacich cest je huleni vyborna vec.. ale ovsem jen nejvyzsi kvalita.. slabi venky nedoporucuji, pac vam zvysi tvorbu hlenu a podobnych sracek..
kdyz sme u toho lsd na antibiotika + hulo.... na lyzaku sem bral antibiotika, do toho mega lyzoval, a kazdy vecer chlastal... rozumne, ne do nemoty ale ozraly sem byl, a do toho taky denne pukal, dneska bych akorat vysadil te chlast, btw marihuana dokaze snizit teplotu tela asi o 1-2 stupne takze to k te horecce... antibiotika ti ale celkove hodne snizuji imunitni system a to same dela taky trava, takze uz to ze hulis znamena ze si mega nachylny neco chytit a kdyz k tomu mas jeste antibiotika tak to je na prd
mel sem antibiotika 14 dni a do toho pukal, a jediny vysledek bylo ze sem misto tydne byl doma asi 3... protoze sem mel anginu a boleli me plice a ja do toho kouril... obecne plati ze cokoli "navic" k antibiotikum skodi :-D takze to je odpoved, urcite te to nezabije pokud si na tripu nelehnes pod vlak, ale neni to dobre a muze to zanechat nasledky, naprikad nejakou dalsi debilni nemoc :-D
my experience - jednou sem byl jakoze docela dost nachlazeny a mel sem anginu....no tak nejakej 5ty den doma hrozna nuda...sel sem na dvur jko ze si dam mensi brcko pac nasi maj prijet pozde tak to bude pohoda ze....organismus je zatizen nemoci + intoxikace THC ....organismus jkze to docela nestihal ....no proste pekny hnus ae klidne vyzkousejte kdyz se budete nudit...o zabavu budete mit postarano za to vam rucim
Me se jednou stalo ze jsem mel "Zanet prudusek" mel jsem 38, dal jsem si sexik s pritelkyni, a hned po tom se zhulil. Po par hodinach prisla matka a mel jsem 41.5, volala doktora, ale ten ji uklidnil ze pry nejdriv obklady a jestli nepomuzou tak az pak sanitku.
Jak jsem to pochopil, tak sex to rozproudil, a to thc to dorazilo.... divny ze pri tak vysoky teplote jsem byl uplne v pohode a chtel si pustit televizi....
jinak jestli chcete fakt silnej stav, tak doporucuju 2 ibalginy 400, a za pul hodky tak 0.5 z velkyho bongu..... uz nikdy vic.. ale zajimava zkusenost