Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od NoNamess zdravim : Manhuntte
kytky vipadaj super.. mužu posoudit jak dle fota tak real.
sem zvědav jak co bude vipadat hlavně ty vzorky co sme neměly,,,
a taky jaká to bude zase hromada( a kvalitní ).
brzy na schle
Původní příspěvek od Ganja Tuner ty ses fakt zruda,to snad ani neni mozny hlavne ta pokusna sativa,to je namrdavka nejvetsi,z te jsem v matu
hmmm,další masér ,co si nepřečte thret od začátku a potom píše .Nikde sem nepsal že Sativa je pokusná ,ale že se tam připletla nešťastnou náhodou
Staré dobré přísloví: Dvakrát měř,jednou řeš
Přihazuji nějaké new fotos...... krasavice mají po proplachu a je nasazen pouze AH BLOOM a AH MICRO .Ec -2.30 Ph -5.85 .
Teplota min 19 max 30
Vlhkost min 39% max 59%
Jedinej problém je se SATIVOU už sem jí snad pětkrát zlomil a nic naplat rozjíždí se všude možně..... počítám že na ní bude alespoň 100 G podle toho jak je monstrózní......
Lampu musím dávat vysoko dle teploměru,hlídám aby teplota nepřesáhla 30 stupňů.tak že to na metr nedávám ,Kočky dneska naměřím a pošlu srovnání výšky s přepnutí na květ a z dneška .Nafotím i velikost paliček .Ve stejné době květu to mám a musí to být každému přeci jasné ,jinak to v tomto systému udělat ani nejde .A co se týče listů tak ty stříhám každé tři dny a je toho po každé dvě hrsti.Sleduji prosvitnost světla ze spoda a dokud se světlo neukáže na rohožích,tak pořád stříhám .Tento způsob mám vyzkoušený a i na proti tomu,že to tady 99% lidí odsuzovalo,že se to nemůže,že přestanou žrát,že nebudou zachytávat světlo....atd tak i přesto to funguje a šišky se díky tomu vytvářejí úplně všude a ne jenom na vrcholcích
Ale ve finále záleží hlavně na jednotlivým pěstiteli jakou formu zvolí
cus manhuntt mas to opravdu ucebnicovy zaujala me ta soumernost palic
fakt naadhera!bliznicka ani jedna cervena,barva syta,kytky jen cisej zdravim a pryskyrici a ty indiky sou opravdu nadherne soumerne keriky siska jak siska proste mnam
mno uprimne receno jestli budu mit v aeru aspon krapet podobny sisy tem tvejm tak budu stastnej
....a z ty sativy tak nevysiluj celkem sis s ni poradil a aspon bude naka ta vystrelovacka z postele
já sem hotovej sté Sativy,protože kdyby sem neměl s prdele kliku a zasadil jí třeba do pro štřed tak sem jí musel ve finále pokosit ,protože dělá šílenou paseku ,na druhou stranu sem rád že bude jiné kouření
čus Manhuntte tvoje thready jsou dokonalou ukázkou drip systému a pro mě zároveń inspirací.Jen mám jednu otázku ohledně proplachu,když namíchám 100l voda+enzyms,tak mám zavlažovat nonstop(neutopěj se holky)nebo klasicky jako při hnojení?
Čus a díky ,proplach musíš udělat nonstop,dokud nevyčerpáš celých sto litrů vody+enzymu.Nemusíš se bát,neutopí se .Ber to jako v přírodě,utopí se kytky když prší třeba pět dní v kuse? .Až to celé protečeš,tak je můžeš nechat jeden den o hladu a nezapínat jim dávkování hnojiva.Uvidíš jak potom budou žráát,jako kdyby celej týden držely hladovku.
cus manhunt pridavas enzymy i do roztoku z hnojkama? nebo jenom pruplach... zajmalo by me jestli hnojky maj na enzym nakej vliv perem to do aera normal do roztoku a nevim jestl by nebilo lepsi delat taky mensi proplachy tak me zajma nazor skuseneho....
ahoj AEROMAN ,abych řekl pravdu tak sem je první své indoory dával pouze do proplachu,potom mi došel a nedával sem ho vůbec.Rozdíl sem nepoznal.Ted ho znova mám a dávám ho pouze do proplachu jednou za 14 dní dle dávkování na etiketě.