Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Marihuana v Sauně - Hůlo na TV Prima !!!
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5
Autor
Téma 
budvar
Stálý Člen

Karma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% PěstitelskáKarma uživatele budvar - 19% Pěstitelská

chat Příspěvek č. 33

To ye dobrý nápad,pokud ye to přímá přenos,mohli by se do debaty zapojit i ostatní,kteří nemají tu odvahu vstoupit před obrazovku....

Advokát s kufříkem dokáže ukrást víc peněz, než tlupa chlapů s pistolema.

Old Post 21-02-2002 v 19:43 PM
budvar je offline   Profil uživatele budvar   Find more posts by budvar   Foto galerie člena budvar   Click here to Send budvar a Private Message   Add budvar to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
majklovec
Stálý Člen

Karma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% PěstitelskáKarma uživatele majklovec - 68% Pěstitelská

Tvůj syn na tebe může být hrdý ... Příspěvek č. 34

... nejspíš z toho nebude mít úplně rozum, ale později, až dospěje a podívá se, co jeho táta dokázal bude určitě spokojen.

Myslím, že to bude to nejhorší, to co si o tobě (a tvé rodině) budou lidé v tvém okolí myslet, ale nenech se vyvést z míry, kdo chce - pochopí, kdo nechce - má smůlu.

K+ za tvého syna.

Případnou propagaci Groweru zkus prodiskutovat s Carlosem.

.: kalkulačka spotřeby :. .:kalkulačka výkonu :. .: Maroc # Afghan :.
............: šlukovka ze žárovky :...........

Old Post 21-02-2002 v 20:49 PM
majklovec je offline   Profil uživatele majklovec   Find more posts by majklovec   Foto galerie člena majklovec   Click here to Send majklovec a Private Message   Add majklovec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
tURb0
Nový Člen

Karma uživatele tURb0 - 11% Pěstitelská

teda hh_tope ... Příspěvek č. 35

... klobrc dolu. Kdybych nebyval byl jen obycejna pothead, zasel bych taky. Ukazat lidem, ze spousta lidi co dnes huli (a ze huli kazdej druhej) jsou normalni lidi se smyslem pro zodpovednost, zijici naprosto normalne svy zivoty, leckdy pracujici v uzce specializovanych oborech ... Drzim palce, at Ti ve studiu neni pod lampama moc vedro Taky bys moh treba zavtipkovat "je, pekny lampy, ale moc by se nehodily, maj takovy a takovy spektrum ..." a pekne to rozjet a na konci se zminit o grower.cz

1, 2, 3, 4 ... jo, vsechny palce drzime!!!

Sakra, ze bych si honem uhnal nejakou nemoc a honem si ji odhulil? I kdyz jsem vlastne taky byl nemocnej naposled ani nevim kdy ...

grow it fast,
smoke it slooooooooow

tURb0

Old Post 21-02-2002 v 21:48 PM
tURb0 je offline   Profil uživatele tURb0   Find more posts by tURb0   Foto galerie člena tURb0   Click here to Send tURb0 a Private Message   Add tURb0 to your buddy list     Navštiv homepage uživatele tURb0! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cpt. Pierre
Stálý Člen

Karma uživatele Cpt. Pierre - 72% PěstitelskáKarma uživatele Cpt. Pierre - 72% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 36

Propagace G na Tv obrazovke se mi nezdá dobrej nápad, ale esli bude Gteam pro tak proč ne.
To hrdina hh-top:jo tak ty seš bez nervů?tak mi nazbývá než závidět.
A prosím dnes 21.02. sem viděl na TV NOVA pořad áčko s tématem Za jointíka do basy to byla fraška, k jejíž trapnosti si přidali všichni aktéři pořadu své, krom těch co z toho toho kluka vytáhli a věděli o čem mluví.Koukal sem na to s máti ale nevěnovala tomu moc pozornosti.Tak doufám, že to napravíš, přestože ti to tlak okolí asi neulehčí...

Why drink and drive when you can smoke and fly?

Cpt. Pierre

Old Post 21-02-2002 v 22:00 PM
Cpt. Pierre je offline   Profil uživatele Cpt. Pierre   Find more posts by Cpt. Pierre   Foto galerie člena Cpt. Pierre   Click here to Send Cpt. Pierre a Private Message   Add Cpt. Pierre to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Karma uživatele Liprd - 80% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

mediální medium
jsi velice moudrý muž a věřím že budeš výborně prezentovat , musím přemluvit rodiče at se koukají už se nemůžu dočkat
At žiješ!

Liprd Hulmminen

Old Post 23-02-2002 v 13:24 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Vždy jsem měl TV jenom za takový oblbovák pro prosťáčky, Příspěvek č. 38

ale zdá se, že to médium může přinést i skutečný užitek. Tak jo, zkusím vás nezklamat a dobře za vás formulovat. Buďte Groweři zdrávi a hlavně živi!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 23-02-2002 v 13:48 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

koho budu znát tak mu řeknu at se kouká , každej hulič zná minimalně dalších 10 huličů a těch dalších deset zná další z toho plyne že nás žije 100 milionů

Liprd Hulmminen

Old Post 23-02-2002 v 13:53 PM
Liprd je offline   Profil uživatele Liprd   Find more posts by Liprd   Foto galerie člena Liprd   Click here to Send Liprd a Private Message   Add Liprd to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Karma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% PěstitelskáKarma uživatele hh-top - 24% Pěstitelská

Liprde, ty filuto! Příspěvek č. 40

Každý slušný a normální člověk má dvě babičky. Z toho jednoznačně vyplývá, že na světě je zhruba dvakrát více babiček, než lidí!
Nebo jsem si to špatně vysvětlil?

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 23-02-2002 v 14:12 PM
hh-top je offline   Profil uživatele hh-top   Find more posts by hh-top   Foto galerie člena hh-top   Click here to Send hh-top a Private Message   Add hh-top to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Liprd
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

výborný

kouření cigaret je masochistické a zatímco marihuany je spíše hédonistické

Liprd Hulmminen

Old Post 23-02-2002 v 14:20 PM
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

leceni Příspěvek č. 42

jen mimochodem, lecim stres hulenim. Mam stresujici prace (pro firmu co je znama po svete, ze jsou nejvetsi chlastaci) z ceho musim se obcas odreagovat. Chlastem to de, ale to by clovek za chvili byl fakt alkoholik. Jinak, jsem pry v skupine co maji nejvetsi sklony k chlastu - stresujici prace, svobodna matka a jsou tam jeste 2 kategorii jednu z ceho jsem splnila(si to uz nepamatuji). Kdyby Ti to slo nejak vysvetlit hh-tope, ze jsou lidi co maji opravdu sklony k chlastu. Kdyby tyto lidi si dali speka spis nez ten chlast, tak by na tom ne jen oni, ale i jejich deti a cela spolecnost (a manzelky) byli na tom lip. (i kdyz je pravda, ze ne kazdy si muze dat speka v klidu, ale ty maji nejaky ty vnitrni problemy, co mozna, kdyby to bylo v klidu hulit, tak by je i mohli vyresit... to tema necham na priste)

Drzim Ti palce, chlape, at to vse dobre vysvetlis.

Old Post 25-02-2002 v 08:36 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Milá reefer, pokousám se ze všech sil. Příspěvek č. 43

Ale víš jak blbě se něco vysvětluje těm, kteří ti nechtějí rozumnět. Mimochodem, cílem našeho snažení je IMHO právě to, aby na konopí bylo nahlíženo stejnou právní optikou, jako na alkohol a tabák. Stres je dnes samozřejmě velmi nebezpečnou civilizační chorobou a já se pokusím jim kousek té naší samoléčby prodat. Zdali to však koupí, to je ve hvězdách. Svou roli jistě sehraje i to, jak bude na program reagovat veřejnost a tak si myslím, že již v průběhu vysílání a také potom, bude třeba zaplavit jejich telefonní linky komentáři v tomto smyslu. Emaily, faxy, telegramy, prostě co vás napadne. Více bude tentokrát lépe. Všechny TV stanice žijí ze sledovanosti a odezva diváků je veledůležitý faktor.
Díky za podporu a zdráva buď.
PS. Nedej se stresovat, dokuď nejde o život jde o h....!

[Edited by hh-top on 25-02-2002 at 10:06 AM]

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 25-02-2002 v 09:04 AM
merlin
Nový Člen

Karma uživatele merlin - 0% Pěstitelská

Pohodička Příspěvek č. 44

zdravim - pripojuju se ke gratrulaci a doufám, ze konecne pochopí vo cem to teda vlastne je..

- to Acko bylo faakt trapny (s tim chudákem poznamenanym vezenskou abstinencí co rikal, jakou udelal chybu..)

- u rodicu to nastestí uz vylepsovat nepotrebuju (fotrík mi koupil skrín,...- a dokonce ji se mnou stavel..)- akorát nehulí a nehulí (furt se drzí posranyho braníku a má depky, prudí,...)
- doufám ze ho presvedcí první úrodicka..
- ani nevim jak sem to udelal (s rodicema), takze podrobnej návod poskytnout nemuzu..- babicka to ví taky a furt mi ukazuje nejaký posratý clánky z novin..

lécbu (krome svýho astmatu, který se taky dává nejak do kupy..) sem zkousel na dedeckovi (nekde cet, ze by to mohlo pomáhat na parkinsona (tres rukou,...- pozdejs i horsí sracky) - dal sem mu vybumbat mlíko z ganjy (sám sem to trochu prepil, takže sem nemoh ani mluvit..:-)) - dedousek vypil asi 4x mín, ale rikal ze je "jako privozralej", a ze takový stavy nemá rád..:-(( - takze niic!!
- nekomu to holt asi nesedne..

Rozhodne máte (urcite nejen mojí..:-)) podporu a plnou duveru..

Díky

[Edited by merlin on 25-02-2002 at 11:30 AM]

Old Post 25-02-2002 v 10:21 AM
merlin je offline   Profil uživatele merlin   Find more posts by merlin   Foto galerie člena merlin   Click here to Send merlin a Private Message   Add merlin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
hh-top
Čestný Člen
2001 - 2004

Špatná zpráva, milí Groweři. Příspěvek č. 45

Z televize Prima se vyklubala stejná slizká manipulačka, jako je její vymejvací sestřička Nova. Slečna Sehnalová včera volala, smutná a čestně zahanbená. Její nadřízení mě při finálním výběru účinkujících pro vysílání neschválili. Na otázku proč, jsem dostal tuto odpověď:
"No víte, vy jste tím sám nijak neutrpěl a ještě jste tím řadě lidí pomohl. To ale není pro náš program vhodné, protože je vás takových moc a my potřebujeme nějaké lidi, kteří tím někomu ublížili. Alespoň sobě!"
Na otázku: "A o čem tedy ten program, původně o léčebných účincích konopí, má tedy vlastně být?" jsem se dozvěděl: "Já nevím, co vám na to mám říct, nechcete alespoň do publika ve studiu?"
Zdvořile jsem to odmítl, že to se zase nehodí nám, neboť dělat bezduchou stafáž při manipulaci nevědomé veřejnosti, není ani čestné ani produktivní a že bych se musel stydět nejen za sebe, ale také za ostatní Growery. Shodli jsme se s tou hodnou slečnou, že život tím nekončí a v trapně rostoucím tichu oba zavěsili telefon.
Je mi to samotnému líto, ale doufám, že mě pochopíte a hlavně, že se i nadále budeme spoléhat na vlastní selský rozum a ne na normalizační programy, které mají veřejnosti pouze vypláchnout mozky, zatímco se v předtuše senzace šmrncnou kolem lechtivých společenských témat.
Holt, kdo nekouří s námi, ať si kouří s kým chce!

Vítejte u Dr@Kotoučka

Old Post 01-03-2002 v 06:22 AM
Tim
Stálý Člen

Karma uživatele Tim - 21% PěstitelskáKarma uživatele Tim - 21% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

Tos musim rict ze jsi udelal velice dobre. Prece se nemusime ponizovat za to co delame, a jeste pri tom na sebe hazet spinu. Sice taky nevim jak ten porad chteji provest, ale nechme je mocit v jejich omacce. Jeste uvidime jak to dopadne s tou demonstraci. Doufam ze alespon neco zverejni z toho v TV.
K+ za tvoji snazivost i obetavost...

It is 4:20!!!
Time for smoke.
HighLife

Old Post 01-03-2002 v 06:46 AM
Tim je offline   Profil uživatele Tim   Find more posts by Tim   Foto galerie člena Tim   Click here to Send Tim a Private Message   Add Tim to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
reefer
Stálý Člen

Karma uživatele reefer - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

Kurna, to mi stve!! Mno, a jeste ty nevinny lidi co se budou na tu Primu divat a myslet, jak trava skodi a skodi. Neni tady nekdo reporter? Ze by napsal o tomto treba clanek? Vis co, bez odpory, toto jen udela situaci horsi. grr jsem ze bych je vsechny !!

Asi jsem zbytecne rozcilena, ale vadi mi ta media, nacpou porad nejaky kraviny lidem do hlavy a oni jak jsou chytry ze vsechno vedeji. Kdyby si dali speka a otevreli si trosku oci, by to vsem a svete udelalo lip.

Ach jo.

Old Post 01-03-2002 v 08:11 AM
reefer je offline   Profil uživatele reefer   Find more posts by reefer   Foto galerie člena reefer   Click here to Send reefer a Private Message   Add reefer to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Walhalla2000
Grower Team

Karma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% PěstitelskáKarma uživatele Walhalla2000 - 28% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

Je bohuzel videt, ze nase zacatky budou tezke, ale o to vice se jim musime venovat. Doufali jsme, ze vystoupenim v televizi se neco, aspon neco malo, zmeni. Ted uz se nedozvim, zda by se zmenilo, ale podle vyjadreni, o cem to ma byt, by se stejne asi mnoho nemenilo. A pokud se tedy neco menit ma, musime pro to neco sakra udelat... a chce to zacit co nejdriv. Vcera uz totiz bylo pozde...

Old Post 01-03-2002 v 08:20 AM
Walhalla2000 je offline   Profil uživatele Walhalla2000   Find more posts by Walhalla2000   Foto galerie člena Walhalla2000   Click here to Send Walhalla2000 a Private Message   Add Walhalla2000 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 19:45 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás