Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj, já jsem betel zkoušel už párkrát během mých cest po Thajsku a Barmě. Účinek je sice zajímavý, ale s travkou se to nedá srovnávat. Je to takový "životabudič". Tam to žvýkají snad úplně všichni už od dětských let. Když se toho vyžvýká hodně, tak se tím trochu i "zhulíš", ale jak říkám, travka je travka.
[Edited by robor on 19-02-2002 at 12:49 PM]
Travička zelená to je moje potěšení, travička zelená to je moje peřina...
Tu palmu už jsem vzdal. Nevydržel jsem to a do hlíny jsem se kouknul, bylo to uplně schnilý. Nu což, betelelovej král asi nebudu . Jinak brzo budou fotky z Rumu na květ. Těšte se, protože je látky
To by byla matkárna, teď přejdeme k mé nové plátěné skříni. Mám tam sodík 150W Son-T. Chlazení mám jen jeden větrák od PC ve stínítku na odtah. Teplota nepřesahuje 25 C.