Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » Jaká byla vaše první kytka
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Jaká byla vaše první kytka
samec
samice
hermafroid
Ukázat Výsledky [Upravit Anketu (pouze moderátoři)]
Autor
Téma 
ChaoticRoman
Stálý Člen

Karma uživatele ChaoticRoman - 78% PěstitelskáKarma uživatele ChaoticRoman - 78% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

můj 1. výpěstek byl samec (darován na mlíko), 2. byl řízeček krásné samičky, kterou mi posekal kombajn ... obojí 2005 abyste věděli jaký sem zelenáč...

„Neodevzdávejte všechna svoje rozhodující práva lidem s mocí, bez ohledu na to, jak obdivuhodní se vám mohou zdát. Za fasádou hrdiny najdete lidskou bytost, která dělá lidské chyby. Když se lidské chyby udělají v měřítku, které je dostupné superhrdinovi, nastanou obrovské problémy.“ Frank Herbert
ChaoticRoman's OutDoor 2006

Old Post 11-01-2007 v 17:52 PM
ChaoticRoman je offline   Profil uživatele ChaoticRoman   Find more posts by ChaoticRoman   Foto galerie člena ChaoticRoman   Click here to Send ChaoticRoman a Private Message   Add ChaoticRoman to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Typek23
Stálý Člen

Karma uživatele Typek23 - 95% PěstitelskáKarma uživatele Typek23 - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

tak musim sa aj ja pochvalit par rokov som pestoval outdoor tam bolo tych sami habadej........ale teraz idem svoj prvy indoor a uz mam 8 dni prepnutu periodu na kvet a z 8 rastlin je iba jeden samec je to uzasny pocit som stastny .....uz len keby mi doslo hnojivo na kvet co som si objednal z growshopu cakam nanho 7 dni a nic (

Old Post 11-01-2007 v 23:04 PM
Typek23 je offline   Profil uživatele Typek23   Find more posts by Typek23   Foto galerie člena Typek23   Click here to Send Typek23 a Private Message   Add Typek23 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 05:45 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás