Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Já jsem milulý rok sušil nějaké paličky v zavařovačce s kočkolitem. Všechno bylo fajn a jak jsem myslel, že to je dost suché, tak jsem kočkolit vytáhl a za dva dny plíseň.
Osobně bych nechal palice chvíli sušit normálně pověšené a kočkolitem pak jenom pomalu dosušovat.
Jaký je rozdíl mezi čistým silikagelem a kočkolitem, nevím. Řekl bych, že kočkolit teoreticky zadržuje i pachy ale nevšiml jsem si toho jak jsem testoval.
Klasický silikagel asi moc jednoduché k sehnání nebude. Kočkolit jde koupit v každém hobbymarketu.
Jinak já používám "Brit Care podestýlka Brilliant Silica-gel - Silikátové nasákavé stelivo pro nejnáročnější kočky a jejich majitele"
Custe, mam spoustu tech sacku s kulickamy mam je nahazet do krabice , nebo je vysipat ze sacku
Do krabice dat na to sitko a na sitko palice , diky za odpovedi