Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Původní příspěvek od pechota lada zero zero six
aj od Teba by bodli fotoze.mas nejake.ozaj a co to mas za model.
Jedubabka
mozes mi vysvetlit preco robis mod-a ked na to evidentne nemas.to je ako len preto ze poznas carlita,ze.co si to urobila za edit preboha.mohol som ti to poslat ako pm ale takto to vidia vsetci a o to mi ide.
a nezabudni mi zase poslat negkarmu pripadne upozornenie a ked to nestihnem do dvox minut zmazat.
p.s.pri Tebe clovek aspon poxopi co to je byt KONTRAPRODUKTIVNA.
jupup: a co ti natom nejde? řízek 3tí patro+šikmej řez+stimulátor+týden na 24/0 ve sklenici s vodou s 1kapkou peroxidu+1 až 2 týdny na 18/6+vysoká vlhkost (zakrytí, rosení, zvlhčování)+teplota (24-27stC) a musí to mít kořeny btw.ve hlíně to jde o malinko hůř poněvadž rychleji vysychá a navíc obsahuje nepotřebné živiny (adventivní kořeny se tvoří ze živin v řízku), (trváš-li na substrátu) zkus rašelinu (ta je zas trošku kyselejší) popř. kokos nebo spec.substrát pro řízkování (hodně rašeliny, žádný živiny)....ze substrátu to třeba muže "čapnout" nějakou plíseň
To Co? :
takhle hezky strucne jsem to snad jeste necetl. Ja bych jeste doporucil delat rizky v dobe, kdy je Mesic ve znameni Panny.
Udelejte par pokusu a budete prekvapeni
ted sem daval zakorenit 6 nakvetlych rizku(asi 14 dni), podminky byly bidne - teplota 1. den 30st. potom 25, rezy nevhodne zvolene - stare male vetve . . . ale daval jsem jim 200% lasky a pece , a zakorenilo 5(a u toho posledniho to neni jiste - je sice zluty ale nejde vytahnout z rw kostky)! Postup podle Hlavy, akorat sem je co 3 dny rosil destilkou obcas i s kapkou hnojiva. Zakorenily za 2-3 tydny, dost jim pri tom zloutly listy ale ted uz jsou ok. Nakvetle casti se zmenily na listky . . . zitra hodim nejake fota do myho trydu . . .
- WhiteWidow bezproblemov pustila korene ale kamosh mi poskytol mierne prikvitnute odrezky z "noname", resp. ani on sam nevedel z coho, stimulator, vlhkost, vsetko = odrezky aj tak do tyzdna OFF ... neviem... ak mate skusenosti, pripiste, ktore druhy sa daju este takto naklonovat v kvete...
WhiteRider,
mám taky nějakej no name.Ale bez problémů mi zakořenil i skunk11.Do hlíny,kořenový stimulátor,několikrát denně rosit,možno dát do igeliťáku,nebo krabičky s víkem.Trvá to tak 14 dní.Nezkoušel jsem 24/0.Je s tím spojeno spousta jiných věcí,jako je vhodně provedenej řez.Všechno se tady dá vyhledat
to barracuda:
ako ya robim rezy britvou na vyhonkoch z ktorych po oddeleni vyteka zivica... a to taq asi v 45stupnovom uhle... podla mna chybu v reze a vo vybere odrezku som neurobil...
whiterider: zalezi z ceho ta mamina je. Je rozdil mezi matkou ktera je vyskeletovana ze seeds kvalitni genetiky nebo z noname matky, ktera byla pestena buh vi z ceho Jinak mi neprijde moc rozumne davat rizky zakorenit na 24/0, optimalni je spis 18/6, ale nekdo muze byt spokojen i s 24/0. Urcite bych rizky nerosil, v parnicku si vytvori vlastni klima ktere jim vyhovuje, ostatne hledej, je o tom napsan moc paradni thread "Klonujte s Hlavou". Kdyz si ho prectes cely, budes o klonovani vedet fakt dost.