Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » prsi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Host
Host

Příspěvek č. 33

jen aby se to za par dni zas neojebalo

Old Post 02-09-2006 v 11:05 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pa6i
Stálý Člen

Karma uživatele Pa6i - 9% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Dneska sem sklidil ww, plisen ji zacala pekne rubat.

Old Post 03-09-2006 v 19:18 PM
Pa6i je offline   Profil uživatele Pa6i   Find more posts by Pa6i   Foto galerie člena Pa6i   Click here to Send Pa6i a Private Message   Add Pa6i to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
J.J.
Stálý Člen

Karma uživatele J.J. - 12% PěstitelskáKarma uživatele J.J. - 12% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Je pěkně, juch
já to počasí kvůli těm kytkám taky prožívám...každá přehánka mě vytáčí, ale zase slunce hřeje dvojnásob

Old Post 04-09-2006 v 09:55 AM
J.J. je offline   Profil uživatele J.J.   Find more posts by J.J.   Foto galerie člena J.J.   Click here to Send J.J. a Private Message   Add J.J. to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

J.J: tak to jsme na tom podobně, počasí v poslední době sleduju jenom s ohledem na kytky. Takže čím víc slunce tím líp. Jinak podle dlouhodobější předpovědi (které se však moc nevyplácí věřit) bude první polovina září slunečná. To by bylo skvělý, protože na polovinu září mám naplánovanou sklizeň P1, takže by se mohla ještě trošku nafouknout

Old Post 04-09-2006 v 11:49 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
vata
Stálý Člen

Karma uživatele vata - 68% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

asi je to posetile prani vyhulence,ale co kdyby tri dny parilo a potom jedna lokalni bourka atd...Jinaj moje holky valijou a valijou.ta vune..
ta barva..
nadhera.nemuzu si stezovat ani na pocasi.dene provadim kouzelne obrady na jejich ochranu.delate to taky?meli by jste!

Old Post 04-09-2006 v 18:17 PM
vata je offline   Profil uživatele vata   Find more posts by vata   Foto galerie člena vata   Click here to Send vata a Private Message   Add vata to your buddy list     Navštiv homepage uživatele vata! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 14:59 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás