Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Bohužel nevlastním zvlhčovačku, tak to doháním právě ostřikováním. I několikrát deně v době růstu, ale za tmy do skříně nelezu. To se přece nedělá.. holky takhle budit!! A musím konstatovat, že spálený listy od kapek a tak podobně se mě nikdy neobjevili. Nebát se.. a pořádně stříkat.. tak tak.
Něco se děje s mýma prvníma lístkama kroutí se nahoru a jako kdyby se zavíraly to je v čudu
nevíte čím to může být?? teplotu mám mírně nad 30, vrcholky rostlin jsou od lampy vzdálené asi tak 13cm a vlhkost nevím..... sem tam to postříkám rozprašovačem.
Původní příspěvek od Cecylcompany kurva kurva kurva!!!
Něco se děje s mýma prvníma lístkama kroutí se nahoru a jako kdyby se zavíraly to je v čudu
nevíte čím to může být?? teplotu mám mírně nad 30, vrcholky rostlin jsou od lampy vzdálené asi tak 13cm a vlhkost nevím..... sem tam to postříkám rozprašovačem.
jo a ještě jsem nehnojil.
postni dukazi,jinak se to da tezko odhadnout!ale vypada to na nedostatek vody nebo preliti bych tipoval
Tak změna!! Ty dvě kytky, které mám v truhlíku bych chtěl nechat vykvést. Problém je v tom, že ten truhlík je celkem dost malý .... má to cenu přesazovat do většího nebo stačí když to budu v tom malém pořádně hnojit??