Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Indoor Pěstování » 150w SkSp :-)
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
Cecylcompany
Stálý Člen

Karma uživatele Cecylcompany - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

díky expiry, já bych chtěl rosit ani ne kvůli výživě, ale kvůli tomu, abych smyl prach z listů........ i když potom bych taky hnojil postřikem...

Old Post 15-08-2006 v 09:21 AM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
4mf3t4min
Stálý Člen

Karma uživatele 4mf3t4min - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

Ja strikam podle toho kdy muzu jit ke skrini nepozorovane a jeste jim to vubec nevadilo.

Old Post 15-08-2006 v 09:24 AM
4mf3t4min je offline   Profil uživatele 4mf3t4min   Find more posts by 4mf3t4min   Foto galerie člena 4mf3t4min   Click here to Send 4mf3t4min a Private Message   Add 4mf3t4min to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zemi
Stálý Člen

Karma uživatele zemi - 89% PěstitelskáKarma uživatele zemi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Bohužel nevlastním zvlhčovačku, tak to doháním právě ostřikováním. I několikrát deně v době růstu, ale za tmy do skříně nelezu. To se přece nedělá.. holky takhle budit!! A musím konstatovat, že spálený listy od kapek a tak podobně se mě nikdy neobjevili. Nebát se.. a pořádně stříkat.. tak tak.

Old Post 15-08-2006 v 12:13 PM
zemi je offline   Profil uživatele zemi   Find more posts by zemi   Foto galerie člena zemi   Click here to Send zemi a Private Message   Add zemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 36

kurva kurva kurva!!!

Něco se děje s mýma prvníma lístkama kroutí se nahoru a jako kdyby se zavíraly to je v čudu

nevíte čím to může být?? teplotu mám mírně nad 30, vrcholky rostlin jsou od lampy vzdálené asi tak 13cm a vlhkost nevím..... sem tam to postříkám rozprašovačem.

jo a ještě jsem nehnojil.

Old Post 17-08-2006 v 19:58 PM
Cecylcompany je offline   Profil uživatele Cecylcompany   Find more posts by Cecylcompany   Foto galerie člena Cecylcompany   Click here to Send Cecylcompany a Private Message   Add Cecylcompany to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
zemi
Stálý Člen

Karma uživatele zemi - 89% PěstitelskáKarma uživatele zemi - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

Mírně nad 30°C?? V tom bude asi zakopanej pes. Nad 30 už je dost!! Radši tu lampu zvedni Jinak.. KO!! At to zmákneš.. Čus.

Old Post 18-08-2006 v 04:42 AM
zemi je offline   Profil uživatele zemi   Find more posts by zemi   Foto galerie člena zemi   Click here to Send zemi a Private Message   Add zemi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Moje
Stálý Člen

Karma uživatele Moje - 89% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

citace:
Původní příspěvek od Cecylcompany
kurva kurva kurva!!!

Něco se děje s mýma prvníma lístkama kroutí se nahoru a jako kdyby se zavíraly to je v čudu

nevíte čím to může být?? teplotu mám mírně nad 30, vrcholky rostlin jsou od lampy vzdálené asi tak 13cm a vlhkost nevím..... sem tam to postříkám rozprašovačem.

jo a ještě jsem nehnojil.

postni dukazi,jinak se to da tezko odhadnout!ale vypada to na nedostatek vody nebo preliti bych tipoval

400W Freestyle Bush-MAZAR

Old Post 18-08-2006 v 06:40 AM
Moje je offline   Profil uživatele Moje   Find more posts by Moje   Foto galerie člena Moje   Click here to Send Moje a Private Message   Add Moje to your buddy list     Navštiv homepage uživatele Moje! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

už je to v poho.... dal sem světlo výš od kytek a lístky se narovnaly....

Jinak už sem to jednou zaštípnul, ten záštipek hodím do tmy, a esy to bude samica tak z té rostlinky naflágám řízky a už pojedu na ostro!!!!!

zatím čuus

Old Post 27-08-2006 v 09:01 AM
Cecylcompany
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

Tak změna!! Ty dvě kytky, které mám v truhlíku bych chtěl nechat vykvést. Problém je v tom, že ten truhlík je celkem dost malý .... má to cenu přesazovat do většího nebo stačí když to budu v tom malém pořádně hnojit??

díky

mějte se

Old Post 29-08-2006 v 11:45 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 08:04 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
06-10-2003 - 150W sodik - 1 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás