Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ale jak se rika nestesti nechodi pohorach,ale po lidech a tak jsem musel na dalsim míste kosit nedozralou EM/tu sprasenou jelenem,holt protuhle slunce nesvitilo/,pac tady plisen uradovalu řádne,rovnou jsem vzal i Shamanka co rostl okousek dal.
probehla 10.10,dolu slo komplet Mango,v kazdy vetvy jsem nasel plisen
Jeste jsem sundal vrsky Early Budu+Carameli ze stejnych duvodu.
Vynos z manga byl docela solidni kol 4litrovek,semena dozrala,ale kvety chteli jeste 14dni.
1-3:Mango
4/5:EB
6:Caramela
za vsech klonu tedle odrudy se podarilo prezit jen 1dnomu,bohuzel se bojim ze ho budu muset zkosit hodne brzy,pac pocasi je priserne
Fotos je 10dni stare.
Tak pred 6ti dny sme zkosili zahumenku,respektive vetsinu,spodky jsme nechali jeste doject,radost to je velika,pac to byl po hodne dlouhe dobe
radnej a vynosnej growe
Co se tyce kvality zatim jsem moc nekostoval,ale to malo co jsem testl me neurazilo.
Pripojuji nejake krasavice znacky Love potion
Posledni kompletni kytka venku,prijeme prekvapila svoji odolnosti na plisen,barvicka zacina byt take smakozni,mno jsem zvedav kdy dozraje holka
*:Velka omluva za dezinformci tato herb neni WS,ale FRxOCxG13,k zamene doslo diky tomu ze testovacka probehla az po novem roce a WS jsme kolektyvne vyloucili...tak maserska proste neni
Biddys Sister_Na tu se dost tesim
Semena jsem dostal jako bonus k lonske objednavce.
RealMcCoy_Krizenec Hawaii a Skunku1,jsem zvedav jestli dozraje
Orig letos zakoupene.
Ruderalis Indica_U tohohle modelu neni co resit snad jen kdyby chtel jit do hermouse...snad ne.
Dostal jsem klony z orig seeds.
Takze dnes jsem tyto modylky vysadil ven,substrat jsem pouzil lokalni+koupenej,1ni zalivku dostali opeprenou wuxalem,doufam ze se jim bude darit
Foto:Ruderalis Indica-matka,ale radne orezana
Ata thudra_krizenec Hindukusskyho koure z Matanuskou TF,hmmm doufam ze se ho dockam.
G13-klasika z lonska otestovana
Orange Haze_mno to bude velky experiment semeno jsem ziskal z vyse zminovaneho coffee vylezla z nej matka,ale je to haze tak mam obavy
foto:Real McCoy-klon.
Opet jsme se rozhodli s kamaradem osazet jeho úžasnou zahradku,stim rozdilem ze on vynecha svoje pokusy z no name,a sveril vyber jen do me péče.
Stejne jako loni jsme se rozhodli pro 4 rostliny do Zahonu a 4do kvetniku.
Domluvili jsme se ze letos v rustu nebudem hnojit vubec,max.formou postriku/Phytak/.Volba byla nasledující-Záhon:
1.FRxOCxG13-loni se nam tu vyvedla prevelice
2.Ruderalis Indica
3.Real Mc Coy
4.Biddys sisters
5.celek
Do kvetniku mel jit jen RMC,ale u 1klonu jsem si nebyl jist uvidime co znej vyleze,kazdopadne me nasralo ze 2jedinci RMC doma lehce nakvetli a ted se nechtej zastavit....snad to nebude na predcasnou sklizen.