Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Doba květu je v cajku.Teď jsem si prohlížel foto a a fakt je to děsně vylítlí.Možná má Firestarter pravdu.Když má mít kytka tmu tak ji musí mít.Estli si to tak uplně neměl může to být ten problem.Sám si viděl moje SS.Sice v SOGu,ale aby mi to udělalo to co Tobě to teda ne..
Nazdar K...
.Hele kdyby měl dát na tvoje měření tak za 16dní bych sklidil velké nic.Si to měřil od prvních blizniček a ne od přepnutí na jinou periodu,co?!Jinak mi to nedává smysl......Však víš že na začátku to byl kurva PUNK a ne férovka pěstební prostor,teď už je to o něčem jiném.
Jistě že tak.Nevím jak ostatní ale já měřím začátek květu od prvních blizničekAle to mám dojem sem Ti říkal.U mých SS se ukázali až po 12-14 dnech po přepnutí.K.
Potřebuju rychle poradit-mám tohle dobře zapojené?Prodlužoval jsem šňuru na větrák a on mi teď přestal fungovat,pouze v něm hučí ,nebo spíš vrní a vrtule se nehne ani když do ni strčím-nechci ty drátky přehazovat a testovat pojistky když mi vedle frčí těch 1200w.Chápete,ne?Opětovné nastartování by stálo docela dost peněz nehledě na tu časovou prodlevu než se schladí cívky....
Díky.
Kdyby to nebylo z fotky úplně jasné,tak z větráku vedou drátky černej a hnědej,napojil jsem na ně tedy šňůru kde byli drátky o barvách modrá a černá-černej jsem tedy logicky dal na černej a modrej na hnědej....
Nechápu jak jsem mohl zapojit tu veškerou el.co tady mám
Jinak pro vsechny kdo ma problemi steplotou a maj nakej ten peniz v kapse MOBILNI KLIMATIZACE nejlevnejsi od 7000kc www.e-klimatizace.cz
Podle mne docela slusna investice jestli hodne pestujes.
A nebo bych v tvym pripade spojil tri cooltube dohromady na ty tvy 3x400w a udelal bych odtah s podkrovi
Lukasheck--díkes.a ten větroň šel do kytek-tudíž už nefachá-místo něho jsem koupil od vietnamců otočnej větrák o průměru 40cm.za 5kilo
VojtaThai-jooo,je v čudu....když se mrkneš na začátek threadu tak si to dokážeš spočítat asi sám,máš tam také porovnání s krabičkou od cigár...
pro jistotu nahodím aktuální stav
Hm,sedmička za klímu v místnosti která nemá izolaci(půda)se mi zdá jako plýtvání penězi-ale jestli v tomto stylu pojedu dál,tak by se to možná šiklo,ale nevím jak to unesou jističe,koukal jsem že ta klíma docela dost žere
Jo mas pravdu jestli ta puda neni izolovana tak je to na nic a taky si myslim ,ze ta klimoska dost zere ja mam profi klimosku asi za 25 000 kc
napevno namontovanou v baraku a na mesic me ta mrcha prijde asi tak na 1500 kc ale bez ni bych nemohl ani mrt jelikoz je venku ve stinu neco kolem 38 stupnu.
Asi jsi udelal nejlip stim vetrakem od zlutejch