Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
takže přidám nějaký ten poznatek ve skříni 36 vše v hlíně žije vše v bubleru mrtvé z toho vyplívá pouze hlínu v těchto vedrech když nejste schopny to uchladit roztok v bublerech měl kolem 30C což znamená plísen kořenová 12kytí přežily dvě v hlíně nezbývá než požádat ministerstvo zěmědělství o dotaci
36 som mal aj ja v skrini ked som rastlinky nechal o vikende bez vody uschlo mi to vtedy skoro vsetko ale na stastie sa mi to podarilo zachranit
rychlo zaliat odstatou vodou nie hned takou studenou kazde dve hodiny,vysie lampu a po dvoch dnoch polovicnu davku hnojky a teplotu ustalit pod 30stupnou potrebuju schladit po soku
Cau Asi zhruba 25, kvetna jsem zacal s lednici mam tam uz slusne vysledky za chvilku se chystam sklizet ale pak bych hctel osadit mou skrinecku aqusystemem tak se ptam jestli tu někde návod jak ho vyrobit aby byl funkcni protoze davat za nej 2000 se mi fakt nechce nemate nekdo navod? aby byl aqasystem funkcni tzn kyblik z obi motorek z akvaristiky hadicky taky atd pokud ne tak se to pokusim sestavit a doufam ze to pujde
hodinar:
chces na skousku trichodermu? mozna by ti bodla proti ty plisni. skus ji preventivne.
jinak teploty by meli jit dolu, taky furt premejslim jestli kuli vlastne jen 3 mesicum poridit klima pro kyti.