Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
POZDRAVUJEM.so smutkom vam musím oznámiť že bol som potýždnovom daždovom počasí na políčku a zistilo som že z 9 rastlín je 5 samcov.neprajem nikomu ten pocit bezradnosti a neštastia.ja som na poli len tak sedel bolo mi brutálne do plačul en tak som na rastlinky pozeral a vyfajčil som pritom 3 cigy za sebou.takže mi zostalo na políčku 1x ORANGE BUD,1x AFGAN,1x SNOW WHITE a 1x NO NAME som z toho nesmierne smutný ale nie každý rok sa musí vydariť
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
Takže pridávam fotky rastliniek čo mi tento rok zostali.
fotene 24.8
afgan,snow white a no name su na 100 percent samice a orange bud mam zlý pocit že to bude samec .rozhodol som sa že tento rok nebudem hnojiť vôbec ked už nebude tolko toho ako po minulé roky tak nech je to aspon čisté BIO
A tu sú fotky: 1 AFGAN
2. AFGAN
3. ORANGE BUD+SNOW WHITE
4. SNOW WHITE
5. ORANGE BUD
6.NO NAME
7-10 ŠIŠKY NO NAMU
When You smoke herb it reveals you to yourself. All the wickedness you do is revealed by the herb - it's you conscience and gives you an honest picture of yourself."
"Keď kúriš trávu, odhalí ti teba samého. Všetko zlo ktoré robíš tráva odkryje - je to tvoje svedomie a dá ti čestný obrázok teba samého."
BOB MARLEY
mno ja ji venku jeste nejel ale kdyz bude solidni pocasi tak by to mela zmaknout....jestlize jsou nan i naznaky palic, bude tak uz 14 dni v kvetu-tech prvnich 14 vytahovacich dnu a tak by to v druhe pulce rijna mela zmaknout samo zalezi na tom kde to mas kvuli rannim/nocnim teplotam a hlavne dukladne kontroluj pliesen v palicich- to je ten hlavni pruser
mne sa snow white pekne rozbehol myslím ťe by to tak do konca septembra začiatku oktobra mal stihnúť.len je zaujímavé že šišky sú čierne.Už čoskoro aj nové fotto
BOB MARLEY
konečne som sa dostal k počítaču tak pridávam nejaké fotečky paličiek fotené 25.9
BOB MARLEY