Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Dobry den, jelikoz jsem si sedl po dlouhe dobe k pc a zjistil ze tady ta komunikace porad jede.Stalo by za to osvezit.
Vysledek byl takovej ze mi to celi ukradli.Prisel jsem o generator aj ventilaci a vsechno ostatni.Jen polisteren se tam valel.Pak jsem se na to vykaslal a postavil si doma 2x200w takze elektrocentrala byl napad dobry aaale prohospodareny dekuju vsem za zajem a pozornost
Na tohle neni fakt co rict... za ty penize co jsi produpal sis mohl pronajmout nekde byt na 4 mesice nakoupit vybaveni a klidne si tam sjet 2Kw lampu a pak jen zaplatit doplatek za EL. proud .. podle me naprosta blbost.. to uz jsi mohl investovat do solarnich panelu postupne a CASEM TAK UDELAT PERPETO PESTIRNU.
to už se vyplatí fotovoltanika valíš to do baterií ze kterých pak svítíš
nákldy sice dražší ale pak máš na několik let pokoj pro rozumný indoor s energií.
Původní příspěvek od vousac to už se vyplatí fotovoltanika valíš to do baterií ze kterých pak svítíš
nákldy sice dražší ale pak máš na několik let pokoj pro rozumný indoor s energií.
no jen ty olovene baterie, tolko aby kdyz je zamraceno vse v poho jelo by staly majlant
Kus hoven
To asi mas pravdu ze to nebude levne ale kdyz uz tu pises ze sis koupil generator za 30 papouchu tak to znamena ze se u tebe nejake ty penize najdou tak si myslim ze by to nebyla spatna investyce.
Původní příspěvek od Apetyt Kus hoven
To asi mas pravdu ze to nebude levne ale kdyz uz tu pises ze sis koupil generator za 30 papouchu tak to znamena ze se u tebe nejake ty penize najdou tak si myslim ze by to nebyla spatna investyce.
nic takoveho jsem nikdy nemel. 30 tacu jsem u sebe pokupe taky nevidel
a pocitam ze neco takoveho by se siklo u vetsich pestiren at neni podezreni na odber. napada me takove 3kw svetla jen tak odboku - ve sklepe by bylo si myslim dost akumulatoru a na strese peknych metru ctverecnich panelu aby to fungovalo stale i za tmy....... jednen set s jednim panelem a jednou 100Ah baterkou vyjde kolem dvacky