Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
ono už to nesroste, ale bude to žít dál a dokonce ještě bujařejc (obrana kytky).
Já sem to jen vždy pevně zavázal, třeba obvazem, aby tam do tý rány nešlo světlo a aby to drželo u sebe a neštěpilo se dál. Nejčastějc se mi t ostalo pod jabloní - taková bouřka a padající jablka.....
a do stran to klidně můžeš vyvázat - když budeš opatrnej a budeš ten rozštěp mít pevně fixovanej.
Tak som dal na Svahadjiho radu a presadil som tu prvu rastlinu do vacsieho kvetinaca s priemerom 40 cm (to by uz hadam mohlo stacit). Este pridavam foto ako som osetril rozpolenu stonku. Ak je to zle tak pls napiste.
Dnes som sa zobudil isiel som sa pozriet na rastliny a z tej co kvitne som bol milo prekvapeny. Za jednu noc sa pekne pocukrovala. Prva fotka je zo vcerajska a druha z dneska. Vsimnite si ten rozdiel.
Po dlhsom case pridavam fotky a nejake info o tom ako mi to raste.
1. fotka: listocek pod mikroskopom je tam pekne vidiet kristaliky.
2. a 3. fotka: Na tejto mi zacali zltnut konceky listou ale uz som to vyriesil.
4. a 5. fotka: Tato uz kvitne tak som ju zacal zatemnovat
6. a 7. fotka: Odrezky z rasliny ktoru som spalil pokusom o zatemnenie tmavym vrecom. Nemam jej fotku lebo sa vybili baterky. Ten odrezok z foky 7 uz zacina kvitnut.
8. fotka: Tato raslina uz kvitne ale tak sa mi zda ze to kvitnutie sa zastavilo lebo vypada stale rovnako
Rastlina s predchadzajuceho prispevku bola hermac tak som ju musel zneskodnit.
Po dlhsom case pridavam fotky a nejake info o tom ako mi to raste.
1. fotka: listocek pod mikroskopom je tam pekne vidiet kristaliky.
2. a 3. fotka: Na tejto mi zacali zltnut konceky listou ale uz som to vyriesil.
4. a 5. fotka: Tato uz kvitne tak som ju zacal zatemnovat
6. a 7. fotka: Odrezky z rasliny ktoru som spalil pokusom o zatemnenie tmavym vrecom. Nemam jej fotku lebo sa vybili baterky. Ten odrezok z foky 7 uz zacina kvitnut.
8. fotka: Tato raslina uz kvitne ale tak sa mi zda ze to kvitnutie sa zastavilo lebo vypada stale rovnako
9.fotka: toto je odrezok ktory som tu este neukazal. S nim len experimentujem. (prehnojenie,preliatie...)
Rastlina s predchadzajuceho prispevku bola hermac tak som ju musel zneskodnit.
Dnes sa strasne nudim tak som bol odfotit rastliny. Prihadzujem aj par infosiek. Mal som velmi stazene fotenie (hlavne makra), pretoze u nas fuka vietor jak sialeny. Musel som kvetinace zatazovat kamenmi ale ani to nepomohlo. A teraz k jednotlivym fotkam:
1. a 2. fotka: Rastlina s pracovnym nazvom Kajo (neviem ci som to uz spominal) konecne sa dala do kvetu potom co som po dlhom case zohnal Alga bloom a pohnojil som to.
3. a 4. fotka: Zatemnovany odrezok. Ma dost maly kvetinac myslite ze to vadi?????
5. fotka: Odrezok ktory este nekvitne co ma dost znepokojuje. V tom vetre maju vsetky rastliny nejake ovisnute listy.
6. a 7. fotka: Tuto rastlinu tiez zatemnujem. Ma zaujimavu vonu ako nejake ovocie.
8. fotka: Tato rastlina mi pripada ako keby kvitla aj rastla ale ale ani jedno poriadne. Poradte pls co mam robit aby len kvitla.
9. a 10. fotka: Rastlina ktoru som spalil po pokuse zatemnit ju ciernym vrecom. Uz to rozchodila dokonca by som povedal ze jej to pomohlo lebo sa cela zahustila. Zacina uz kvitnut. Na 10. fotke videt spalene listy .
ps: Kazda reakcia bude dobra aj negativna. Lebo je to tu nejake mrtve.
2Svahadji: Ake su to odrody neviem ale som si isty ze su to nejake indoorove modely. Na buduci rok si urcite kupim semená zo seedbanky alebo od niekoho z growera.
Tak po dlhsom case som sa rouhodol ze napisem. Uz som aj zharvestoval kaja (pracovny nazov). Musim podotknut ze chut aj kvalita super az moc dobra. Ani to tak nevyzeralo lebo nejak zltol a schol sisky su dost listnate ale ako sa ukazalo vobec to nevadi. Pridavam par foto a behom tizdna sem hodim aj info a foto o ostatnych rastlinach.