Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Tak na drepciky jsem zvedavy ale u me to nebylo v nijak masivni mire... Msice sezerou berusky a staci si jich nachytat tak 10 a mas vystarano videl jsem o nich dokument a jedna jich sezere strasne moc za par dni uz si to presne nepamatuju...
2Jay-jay: dik za krychlu ted sem byl v tom velkem lese vsak vis jak se jmenuje a uz sem premyslel nad dalsim rokem a asi nezbyde nez to tam risknout zas prolezl sem tam fakt krasne mista a ze jich tam je a prekvapive sem nenarazil ani na jedinou kytku takze to bude spis o tech corkach... Jinak misto co mam je luxus jak svetlo tak vlhkost proste vsechno v nejlepsim poradku ale z corek mam strach no... priste minimalne tri mista...
Tak sem navstivil pole a jsem celkem zklamany hlavne proto ze se obevili tri hermaci takze budou asi vsechny kytky oprcane... Aspon jedna positivni vec je ze uz krome trech kytek vsechny ukazaly pohlavi takze mam 3x hermac 3x samice a 3x neurceno... Jo a aspon jsem se procvicil v tech makrech a je to o moc moc lepsi tak si to zvetste... V cervenem krouzku jsou samci koule a v modrem samicci chlupy... Presazovat ani trhat nebudu... Na jednom hermacovi je tech kouli fakt malo ale na zbylych dvou je jich hafo...
1) krasna samice
2) hermac
3) hermac detail
Jasne budu delat ale to nemuzu stihnou jednou sem byl u kytek a ani naznak samce a za tri dny uz se sypal pyl z par kouli takze je to boj s vetrnymi mlyny a ja budu bojovat ale uz se pripravuju na to ze nemuzu byt 100% vitez...
Chci se zeptat na jednu vec... Nikdy sem se tu na moc veci neptal pac vim ze vsechny tu jsou ale tahle je dost diskutabilni a tak se zeptam... Na kvet budu hnojit OBM kytky uz nasadily do kvetu asi tak pred 10 dny ale zapomel sem si tam to OBM vzit tak sem jeste nehnojil... Chci vedet jakou koncentraci kytky snesou? nejlip v ml/l dik za rady...
Jo no o vytrhnuti jeste budu uvazovat pac hodinu tomu bohuzel venovat nemuzu ani jednou tydne... Uvidim co rekne spolecnik na vytrhnuti ale moc tomu neverim... Kdyz tam prijdem tak zalijem a zase valime pryc max sme tam vzdycky tak 15min... Ale neco s tim udelat musim... Jinak diky z K+ vsem...
Zdar .I. , nemůžu než souhlasit s tím, co napsal mc.LaRWa. Fakt ty hermáče vyrvi, je to bordel. Já jich měl pár na zahradě před 3 rokama, přítelkyni bylo také líto je trhat, takže přes můj odpor tam asi 2 zůstali a takhle oprcanou úrodu jsem ještě neměl. A to jsme to měli na zahradě = každý den pod kontrolou. No a z těch semen byla příští rok zase většina hermouši. Takže dle mých zkušeností, nejlepší, co můžeš s hermoušem dělat, je poslat ho za Cháronem.
Zatím čepra
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
No jo tak uz sem dostatecne nahlodany a jestli premluvim spolu growera tak to vytrhnem.... Jinak ty semena uz nepojedu protoze mi je jasne ze to budou zase hermaci... Na pristi rok bych chtel passion 1 nejlip z rizku ale zatim sem nenasel nikoho kdo by ho mel v matkarne i kdyz rizky tu par lidi jede... Kdyby mi chtel nekdo passiona poskytnout budu vdecny a odmenim se... Samo ze ho chci az na dalsi out
čepra: Tak podle mě taky záleží z jaký části je to samec, když 50:50 tak bez milosti rvýt, když je samec menší podíl, tak bych to s ním přeci jen zkusil.
No prave ze na jedne je to tak 80%/20% pro samicci kvety ale na tech dvou je to tak 40%60% a nejspis uz se kvety otevrely bo sem tam nebyl uz 5dni a nevim kdy se tam dostanu...
Jasně že to můžeš zkusit, ale to by chtělo tam alespoň jednou za 2 dny zajít a koule orvat a na to .I. nemá čas, jak psal.
Já mám prostě s hermoušema špatnou zkušenost a i kdyby to byl samec jen z 5% tak ho nemilosrdně vyrvu. Proč? Protože mám rád čistý samičky, nic mezi.
Btw Ženská s koulema taky není to pravý ořechový
"To co jsem prožila, mi dalo sebevědomí a po politické stránce to, že budu do konce života proti komunismu a totalitě. A nemůžu pochopit, že mladý člověk se může přiklonit k jejich programu a k jejich straně. Já vím, že neustále lžou"
Hana Truncová, politická vězenkyně
"Co dal bolševismus světu, národům, člověku? Světu vzpoury, zmatky, násilné revoluce, občanské války, teror. Národům bídu, neštěstí, bezpráví, zotročení materiální i duchovní. Lidem věčná strádání. Bolševický stát vzal člověku svobodu, čest,mravnost." Alexandr Jakovlev - bývalý vysoký komunistický funkcionář
Myslim ze je to tam napsane pokud ne tak je to tak ze kytky v kyblecho jsou 100% female a vsechny hemry jsou v policku a jedna je ta samotna ale stejne jsou vsechny kytky tak na prosturu 10m2...
Tak dneska sem skosil ty tri hermace a jeste tam jsou dva to je pech mit z deviti kytek pet hermacu... A to jeste nevim pohlavi u trech kytek... Ted varim mliko z tech tri bambusu co mely vsechny kolem 2m... Sparil sem to 7x a ted uz to varim v mliku pridal sem kousek masla a na zaver pridam kakao a cokoladu.... Je to moje prvni mliko tak sem zvedavy... To je asi tak vsechno mozna jeste pridam jednu fotecku sem vyfotil... Mam tam jednu krasne nakvetlou 100% samici ta mi dela nejvetsi radost...
Tak po delsi dobe prinasim info jak to vypada s mojima kytkama... Na mistecku zustalo 5 kytek z toho dve jsou v plnem kvetu a zbyvajici tri fialky uz ukazujou vrchni palicky... Bohuzel tu tak tyden den co den chcalo tak se obevila plisen na par palickach tak sem to vystrihal ale strikat nebudu... Jednoho hermace v kyblu sme prenesli aby nam neoprcaval samice a kupodivu je to nejvonavejsi kytka a taky ma nejvetsi palice... Tentokrat jenom tri fotky bo kdyz sem chtel fotit z dalky tak fotak fotil makrem a kdyz sem chtel fotit makrem tak se to mmoc nepovedlo... Poznatek u kyblu je dobre dat ten knot tak aby dosahl na dno a byl jeste tak o 10cm delsi... My sme meli knot akorat na dno a koreny ho vytahly tak ze dosahne do pulky... Hnojim OBM ale trosku sem to prehnal a spolu s destema (preliti) to zpusobilo zloutnuti listu...
1) kytka v kyblu a jeji monstrozni vrcholova palice
2) marko vrcholovky
3) jedna z bocnich palek
Kytka v kyblu ma asi 2m a uz krasne voni... Jedna kytka v policku ma tak 2,7m... KYTKY KVETOU K DNESNIMU DNI UZ 1 MESIC
FOTKY Z 7.9.2006 Tak po delsi dobe prinasim more info. Meli sme 6 kytek a tri z nich ocividne stejne no namy uz sli do finale... Kytky se v posledni dobe mohutne zbavovaly listu... Bylo to asi prelitim pac tu dost chcalo... Zbyle listy stejne zezloutly nebo ztmavly (do fialova i vrcholove palice) a 2 kytky se tihou palic zohly... Maji za sebou uz 8tydnu intenzivniho kveteni.
1) Preneseny hermac ma asi 2m
2) Jedena bocni palka v porovnani s gitkou
3) Zohla kytky v policku a za ni dve fialky
4) Zohnuta kyblovka
5) Uprostred stonkova plisen a v zadu siska se zlutyma listama
6) Fialova siska
7) Dalsi makro
8) Bocni palka
Omlouvam se za kvalitu ale ten muj fotak je strasny smejd...
Tak dneska 9.9.06 jsme kytky sklidili ale jenom ty tri No name s fialovym nadechem... Museli sme to udelat bo uz to vypadalo ze kytky dyl nevydrzi byla na nich v male mire stonkova plisen byly hodne slute a zohnute. Napiste co si myslite o sklizni a zralosti.
1) Matros z prvni kytky vsimnete si vrcholove palice nahore
2) Makro vrcholovky
3) matros z druhe kytky s energitkou ale neni to rozlozene tak to vapada ze je toho malo
4) Makro
6) Makro
Treti kytku jsem nevyfotil... Celkem ze vsech tri kytek toho bylo 714g mokreho takze pocitam tak s 300g materialku ktery se rozdeli na tri dily a jedna tretina bude moje...
Na poli zbyly jeste tri kytky ktere kvetou asi 2tydny ale uz te je poznat ze to bude o dost lepsi jsou to indoorova seminka krizenec ak47 t44 a PoG pokud se nepletu a vypdaji zajimave jedna z nich je zelena a dve josu fialove od zacatku... Fotky jich pridam priste.
Priste smoke report... Malem bych zapomel ze kytky dost intenzivne voni Ptejte se a kritizujte