Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Zdar.Kytky vcelku rostou,ale dneska jsem na 4 kytkách našel plíseň!!!Co by jste mi na to doporučily?Pleas nějaký rady!!!??
Fotky dodám snad co nejdřív,nějak nemám foťák...
2czo>a jakou mas vlhkost?meris to?jestli jses pred sklizni nic uz na to neplacej a napadeny listy vyhod napadeny palicky ostrihej a zhul...a zkus snizit vlhkost (zvysit vykon odtahu a min zalejvat )
good luck
Vlhkost sem neměřil,tak neevim jaká je.Napadený jsou jen vrchní paličky,tak jsem to plesniví prostříhal,tak jsem na to zvědavej.Zalejvání myslim nepřehánim.Přes den my to úplně proschne.Vodtah a větráky mi jedou naplno.Teplota tam je přes 30 až 36,když jsou hici.....
2CZO>tak tam bude problem v ty teplote a nasledne vysoke vlhkosti to je duvod proc to plesnivy chtelo by to jit aspon 8 stupnu dolu tim snizis i vlhkost ktera bude urcite vysoka mej se a zlom vaz
No nádhera!! Koukám že kytí se dost spravili a docela to začalý válet! Jak je to please s tim zaštipováním palic? Vyplatí se je zaštípnout?Přeju velkej výnos a ať to pořádně zhuluje!
Čus.Jo já bych řek že se zaštipovat vyplatí....Palice pak trochu víc prorostou a jdou víc do šířky.Ale bude asi taky záležet na modelu,ale myslim že to pomůže.Peace