Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
U nás ve městě kde sem vyrostl najednou začal sodíkový boom, to mi bylo asi šestnáct. Instinkt mi říkal, že prostě musím taky něco zkutit. A jelikož mně do pokoje rodiče běžně chodili, věděl sem, že to neutajím a ani žádnou skříň sem vykuchat nemohl to by neprošlo. Inspiraci jsem nalezl zde, dokonalý systém G-manuv scrog http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799 no a teď co rodiče. S kámošema sme tomu říkali lečba šokem. Prostě nejdřív to musíš potaji postavit a v nestčeženém okamžiku zapojit a dělat jakože nic. Zvyyšuje to pravděpodobnost uspěchu, táta byl zásadně proti, ale máma byla vstřícnější a konejšila ho slovy, tak ať to dopěstuje když už si s tím dal takovou práci. Jo dojel sem jedno kolo a pak už sem to nezopakoval... Ten scrog je teď neznámo kde
S indoorem jsem taky začal stylem :postav,rozsviť a pak řeš.Hlavně jsem se to snažil uhrát na levnější náklady na kouř,jelikož naši už věděli že hulím,a jsou v pohodě a tudíž nasledovaly otázky typu: kolik stojí jedna dávka(joint).Na indoor taky reagovali výše zmíněným poukazováním na mříže,ale nějak jsme se domluvili na menším počtu rostlin,ale pořád breptali a nelíbilo se jim to.Bod zlomu přišel v druhé polovině 2ho kola,kdy mi byl diagnostikován nezhoubný nádor na mozku.Najednou všem dojde co je ve skutečnosti důležité a co malichernosti a čuměl jsem jak puk když se mě otec ptal co a kdy má dělat aby mi to nechcíplo po dobu mé nepřítomnosti (Skříň homemade,otvírání okna kvůli teplotám,zalívání,hlídání teplot apod.).Mámě jsem zase přesadil pokojovku do kokosu,začal zalívat mýma hnojkama na weed a za 1/2 roku ji zdvojnásobil kytičku,že od té doby taky žádný problém.Takže za mě vše ok,mám je rád,jsou zlatí a přál bych to i těm,kteří bohužel neměli na pohodové rodiče to stěstí. Pěstu zdar