Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » jak se tvářili vaši rodiče,když jste jim poprvé ukázali indoor
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
negzi
Nový Člen

Karma uživatele negzi - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

Hmm, s našima by to taky seklo...

Old Post 30-07-2003 v 18:46 PM
negzi je offline   Profil uživatele negzi   Find more posts by negzi   Foto galerie člena negzi   Click here to Send negzi a Private Message   Add negzi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mias
Stálý Člen

Karma uživatele Mias - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

U me jaxi f klidu......prece mi nebudou zakazowat neco co sami delají???dneska du z matkou warit milk......na indor mi rekli "pekny"....... Mias

Freetek-Místek city

Old Post 02-08-2003 v 10:02 AM
Mias je offline   Profil uživatele Mias   Find more posts by Mias   Foto galerie člena Mias   Click here to Send Mias a Private Message   Add Mias to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MICHAL88
Stálý Člen

Karma uživatele MICHAL88 - 97% PěstitelskáKarma uživatele MICHAL88 - 97% PěstitelskáKarma uživatele MICHAL88 - 97% PěstitelskáKarma uživatele MICHAL88 - 97% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

U nás ve městě kde sem vyrostl najednou začal sodíkový boom, to mi bylo asi šestnáct. Instinkt mi říkal, že prostě musím taky něco zkutit. A jelikož mně do pokoje rodiče běžně chodili, věděl sem, že to neutajím a ani žádnou skříň sem vykuchat nemohl to by neprošlo. Inspiraci jsem nalezl zde, dokonalý systém G-manuv scrog http://grower.cz/forum/showthread.php?threadid=6799 no a teď co rodiče. S kámošema sme tomu říkali lečba šokem. Prostě nejdřív to musíš potaji postavit a v nestčeženém okamžiku zapojit a dělat jakože nic. Zvyyšuje to pravděpodobnost uspěchu, táta byl zásadně proti, ale máma byla vstřícnější a konejšila ho slovy, tak ať to dopěstuje když už si s tím dal takovou práci. Jo dojel sem jedno kolo a pak už sem to nezopakoval... Ten scrog je teď neznámo kde

Naposledy upravil MICHAL88 30-08-2013 v 00:09 AM

Old Post 29-08-2013 v 23:50 PM
MICHAL88 je offline   Profil uživatele MICHAL88   Find more posts by MICHAL88   Foto galerie člena MICHAL88   Click here to Send MICHAL88 a Private Message   Add MICHAL88 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
MangekyouSannin
Stálý Člen

Karma uživatele MangekyouSannin - 85% PěstitelskáKarma uživatele MangekyouSannin - 85% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

S indoorem jsem taky začal stylem :postav,rozsviť a pak řeš.Hlavně jsem se to snažil uhrát na levnější náklady na kouř,jelikož naši už věděli že hulím,a jsou v pohodě a tudíž nasledovaly otázky typu: kolik stojí jedna dávka(joint).Na indoor taky reagovali výše zmíněným poukazováním na mříže,ale nějak jsme se domluvili na menším počtu rostlin,ale pořád breptali a nelíbilo se jim to.Bod zlomu přišel v druhé polovině 2ho kola,kdy mi byl diagnostikován nezhoubný nádor na mozku.Najednou všem dojde co je ve skutečnosti důležité a co malichernosti a čuměl jsem jak puk když se mě otec ptal co a kdy má dělat aby mi to nechcíplo po dobu mé nepřítomnosti (Skříň homemade,otvírání okna kvůli teplotám,zalívání,hlídání teplot apod.).Mámě jsem zase přesadil pokojovku do kokosu,začal zalívat mýma hnojkama na weed a za 1/2 roku ji zdvojnásobil kytičku,že od té doby taky žádný problém.Takže za mě vše ok,mám je rád,jsou zlatí a přál bych to i těm,kteří bohužel neměli na pohodové rodiče to stěstí. Pěstu zdar

pěstujme s láskou

muj 2.pěst 250W 4xWhite Russian

muj 3.pěst 250W 2xU,1xSD,1xS1

muj 4.pěst 400W 4xDouble Dutch

Old Post 17-10-2013 v 23:40 PM
MangekyouSannin je offline   Profil uživatele MangekyouSannin   Find more posts by MangekyouSannin   Foto galerie člena MangekyouSannin   Click here to Send MangekyouSannin a Private Message   Add MangekyouSannin to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Pflusik
Stálý Člen

Karma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% PěstitelskáKarma uživatele Pflusik - 10% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

http://www.ozsticker.com/403-927-large/dude-wtf.jpg

Komár neni mucha pyčo

Old Post 18-10-2013 v 01:04 AM
Pflusik je offline   Profil uživatele Pflusik   Find more posts by Pflusik   Foto galerie člena Pflusik   Click here to Send Pflusik a Private Message   Add Pflusik to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 20:48 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás