Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
tak pár fotek pro změnu ze zahrádky...koukněte sami..je zima zimoucí!
ta malá osamocená kytka je už sklizená..nechci riskovat plíseň je hrozný vlkho-zjtra dodám fotky sklizený a připravený na sušení!
no a ted to horší....
ve skleníku se už plíseň usadila a ničí co se dá!! posudte sami na fotkách ani je nemusíte moc přiblížit a je to videt!! o víkendu sem se rozhod vystříhat všechno byt jen trochu napadený a "čistej" zbytek(vim že spóry tý plísně už sou zalítaný všude) nechám snad trochu dojde..akorát sem se za celej víkend prokousal jenom půlkou skleníku..ted o víkendu to snad dodělám. pryč s plísní!!
můžeš to stříkat nějakýma chemkama..třeba bioton je docela dobrej a vpodstatě netoxickej..ale zase když je plíseň v pokročilym stádiu tak se jí prostě nezbavýš..můžeš ji tak maximálně omezit...bohužel,
pic
tak jak sem sliboval...první (asi nejmenší ) kytka je sklizená..včera sem proved manikůru a ostříhal zní všechno co nechci hulit..vypadá nějak takhle:
pěkná svatební kytice ne..
v pátek sem setnul kytku na bakonu(příspěvek vejš) ale ne celou jenom ten prostřední "bambus", zbytek nechám ještě do konce tohohle týdne, zmiňovanej bambus sem přes víkend nechal stát v destilce i s listama a dneska sem proved manikůru a dal ho na ještě jeden den do destilky..zjtra ho pověsim
ve skleníku musim říct že se plíseň zastavila a dál se nešíří!! taky sem už sklidil část kytky venku a zkoušim watercuring tak uvidíme/ucejtíme
mějte se R.mál
v pátek sem setnul kytku na bakonu(příspěvek vejš) ale ne celou jenom ten prostřední "bambus", zbytek nechám ještě do konce tohohle týdne, zmiňovanej bambus sem přes víkend nechal stát v destilce i s listama a dneska sem proved manikůru a dal ho na ještě jeden den do destilky..zjtra ho pověsim
ve skleníku musim říct že se plíseň zastavila a dál se nešíří!! taky sem už sklidil část kytky venku a zkoušim watercuring tak uvidíme/ucejtíme
abych to tady nějak uzavřel..
to white rhino mě mile překvapilo silou-je to opravdu bourač..nejen dle mého úsudku samozřejmě..trochu sem ale "zklamanej" z výnosu protože ze všech kytek bylo něco okolo půl kila suchýho-to co sem stačil zvážit, vim že to zní jako dost(taky že je ) ale v poměru k velikosti kytek to mohlo bejt víc..každopádně si nestěžuju pouze informačně.
chut mi příde že se pořád mění-asi jak to stárne
ze začátku to chutnalo hodně po ovoci(ještě i po watercuringu) pak to začlo chutnat spíš jako nějaký koření nebo tak něco s příměsí hliněný chuti skunku-chut vpořdáku
do outdooru bych to rhino nedoporučoval-já ho už asi za rok nepojedu, minimálně ne jako "hlavní" odrůdu a ve skleníku kde je teplo, je náchylný na plísně a hůř dozrává když je nižší teplota..
díky těm kdož sledovali tenhle trýd a doufám že se tady za rok zase uvidíme
mějte se Romál
demosk8: tady je watercuring v angličtině, a tady začíná jeden z threadů v češtině - schecknito
jo a za oknem si můžeš normálně předpěstovat..sice ne ted v zimě ale brzy zjara-koncem dubna je to ok
zatim r.