Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Fotogalerie pod Sluncem » Futewův venek 2006
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Host
Host

update Příspěvek č. 33

trocha fotek. kytky rostou standartně, bez problémů.

Old Post 07-07-2006 v 09:25 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

update Příspěvek č. 34

trocha fotek. kytky rostou standartně, bez problémů.
1 - celkovej pohled
2 - A11xMTF
3 - P1

Old Post 07-07-2006 v 09:26 AM
Host
Host

Přehnojení? Příspěvek č. 35

Čau, u A11 se mně objevují takto uschlý listy. Je to známka přehnojení? Hnojím stejnou dávkou jako P1 a ta se tváří v pohodě.

Old Post 08-07-2006 v 16:57 PM
mati0n
Stálý Člen

Karma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% PěstitelskáKarma uživatele mati0n - 33% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

no jo kazda kyti to snasi jinak

Old Post 08-07-2006 v 17:16 PM
mati0n je offline   Profil uživatele mati0n   Find more posts by mati0n   Foto galerie člena mati0n   Click here to Send mati0n a Private Message   Add mati0n to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Update Příspěvek č. 37

Tak přináším trochu fotek. Byl jsem teď nějakou dobu pryč, takže kytky dostávali namísto různých pochutin, které jím téměř denodenně servíruji, pouze čistou (studniční) vodu. Nicméně soudím, že jim tato strava taky nijak nevadila. Vytáhly se docela dost, už se mně špatně fotí. Většina obrázků je focena zvrchu, takže moc nevynikne výška apod. Večer ještě něco nafotím, bude lepší světlo.

č.1 A11xMTF
č.2 P1
č.3 P1 - klon, kterej se snaží růst, moc mu to zatím nejde. budu mu muset prokypřit půdu...
zbytek fotek jsou celkový pohledy

Old Post 18-07-2006 v 13:02 PM
Host
Host

Příspěvek č. 38

Kytky jsem teď ještě trošku doupravoval - ostříhal poškozený, slabý a usychajicí listy. někdy jsem, přiznávám, ustřihl i listí příliš stínící - trošku s ohledem na fakt, že listy potřebuju k plánovanému letnímu vaření mléka a jiných pochutin + podzimní výrobě konopné masti. Materiál skladuju v mrazáku.

Taky zjišťuju, že jsem si namíchal pekelně rychle vysychající substrát... Kytky můžu zalívat každej večer a druhej den je květináč kompletně proschlej.

Na závěr jeden dotaz. A11 jsem lehce popálil hnojvem - viz. můj příspěvek číslo 36 v tomto threadu. Myslíte, že z nich můžu vez problémů vařit mléko, nebo bych je měl raději vyhodit? Je nějaká šance, že v těch listech je pořád neúměrně zvedlá koncetrace živin?

To by bylo ode mě asi vše. Kytkám dám tento týden co nejvíce lásky a po té se vydávám na týden na Slovinsko, objevovat krásy tamější přírody a pohody, takže update plánuju někdy tak na začátek srpna. Snad bude ještě co fotit

Old Post 18-07-2006 v 21:01 PM
Host
Host

Příspěvek č. 39

Ahoj futeW,

začínáš to mít moc pěkný! až na toho řezana btw. pokud se jedná o mlíko já osobně bych tohle lístí použil max do masti. Jsou lidí kt. kytky koštují v tom "nejlepším" (kytky prohnaný všim možnym). Taky možnost, pokud člověk používá jenom organický hnojiva, může se leda tak posrat

Mám ještě dotázek, když jedeš na týden pryč, bude se někdo o kytky starat?

Old Post 19-07-2006 v 06:31 AM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 40

futeW: No s tim rychle vysychacim substrátem jsme na tom stejně, ale z mýho pohledu je to výhoda (teda když můžeš zalívat každý den, jako že ty můžeš). Taky je fakt že v těhle vedrech by snad proschlo všechno Jinak vim že se opakuju, ale máš ty kytky fakt moc pěkný šéfe!!!

Old Post 19-07-2006 v 06:48 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 41

mopslík&lipi: děkuji vám pánové za reakce.
co se týče těch listů, tak opravdu asi skončí v masti, mlíko udělám z jiných. V době, kdy budu pryč, svěřím starost o kykty mojí drahé sestře. Abych ju ale příliš nezatěžoval, dovolím jí zalívat kytky jenom každej druhej den. Myslím, že jim to nijak neublíží. Jo a ještě k tomu rychle schnoucímu substrátu... Rozhodl jsem se zkusit ráno kytky zalívat do podtácku, aby si rostliny mohly přes ta parna vzít vodu, kterou potřebujou.

Old Post 19-07-2006 v 10:01 AM
lipi
Stálý Člen

Karma uživatele lipi - 88% Pěstitelská

Příspěvek č. 42

futew: Já když je jeden den nezaliju, tak druhej den, když přijedu z práce, maj připažíno a už žloutnou, takže ty podtácky ti v tomhle případě vřele doporučuju. Taky maj bejt teď vedra jak v africe, takže o to těžší to ty kytky budou mít, ale ony to určitě zvládnou

Old Post 19-07-2006 v 11:53 AM
lipi je offline   Profil uživatele lipi   Find more posts by lipi   Foto galerie člena lipi   Click here to Send lipi a Private Message   Add lipi to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 43

lipi: jojo, ty kytky zvládnou. jestli to léto bude pokračovat takovýmhle stylem + dlouhej teplej slunečnej podzim, tak se máme po sklizni na co těšit. a ty podtácky jsou opravdu dobrý. ráno jsem je nalil po okraj a teď jsou skoro vypitý.

Old Post 19-07-2006 v 13:36 PM
DEVIATIO
Stálý Člen

Karma uživatele DEVIATIO - 95% PěstitelskáKarma uživatele DEVIATIO - 95% Pěstitelská

Příspěvek č. 44

koukam na ten thread po dlouhe dobe a cumim jaxvina,divnej rozjezd ale ted to vypada dobre.K tomu prosychani substratu: zkus udelat automaticke zavlazovani,abys k tomu nemusel denne ale vzhůedem k tomu kde pestujes je urco cekujes kazdej den:-))
Zatim...

Old Post 23-07-2006 v 21:33 PM
DEVIATIO je offline   Profil uživatele DEVIATIO   Find more posts by DEVIATIO   Foto galerie člena DEVIATIO   Click here to Send DEVIATIO a Private Message   Add DEVIATIO to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

update Příspěvek č. 45

Zdar zdar, tak jsem se vrátil z prázdninové cesty a co nevidím. Kytky se hodně povytáhly (jsou teď už špatně fotitelný) a Passion začíná kvést. Musím dnes do growshopu pro hnojivo a phytamin.
Vzpamatoval se i můj P1 drobeček, což mě mile potěšilo. Tak, to je asi tak vše.

Deviato: no, začátky jsou těžký. Zavlažovací systém rozhodně neplánuju

tak jsem včera koupil alga-bloom a phytamin a nechal jsem v tom growshopu něco kolem 500, což je docela pálka a já jsu na mizině

Naposledy upravil 02-08-2006 v 12:55 PM

Old Post 01-08-2006 v 12:04 PM
Host
Host

Příspěvek č. 46

Nazdárek Pane,

tak koukám, že Ti to pěkně pracuje. Květ nasazen, už jen sklidit btw. ta malá sviňka mi sežrala kytku na zachování genetiky. Už si s ní nevim skoro rady, na zahradu ji pustím jenom z dohledem, aby mi náhodou nesežrala i holky. Teď jsem udělal další 2 řezany jeden AI a druhej NL, tak doufám, že trošku povyrostou a budu je moci oprcat. Každopádně ať ti to roste dálej, ke kráse svoji

Old Post 06-08-2006 v 14:29 PM
Host
Host

Příspěvek č. 47

Zdravím tě,
tak květ nasadilo už i A11 (první pestíky hrdě bojují o svý místo), což mě nesmírně potěšilo. Obě kytky by tak měly úplně bez problému dozrát. Sklízet bych mohl koncem září, což je perfektní. Jenom aby se nedostavily nějaký nepředvídatelný problémy (soused debil apod.).
Jestli máš problém s tím, že ti tvůj pes (předpokládám, že je to pes) ničí kytky, mohl bys zkusit koupit takovej sprej, kterej psům smrdí a slouží k tomu, aby neobechcávali místa který nechceš. Mohlo by to fungovat třeba i v tvým případě. Myslím, že je k dostání v nějakých "pet shopech". měj se dobře a díky za ohlas

Old Post 06-08-2006 v 18:15 PM
Host
Host

Update ve znamení paliček "pé jedničky" Příspěvek č. 48

Zdarec. Mám tady nějaký photos. Trápí mně jedna věc. Ačkoli jsem se tady zmiňoval o tom, že mně kvetou obě kytky, opak je pravdou. Zatím kvete jenom P1. A11 sice ukázalo preflowers, nicméně to bylo vše a teď vypadá, jakoby si dál vesele rostla. Hnojím jí květovou hnojkou s nadějí, že uspíším její přepnutí do květu, nicméně pořád nic, a tak si říkám, jestli to není blbost a nemám se vrátit k hnojivu růstovýmu. Co vy na to? Jde uspíšit přepnutí kytky na květ hnojením květovým hnojivem?

Old Post 21-08-2006 v 11:13 AM
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 03:28 AM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
15-10-2016 - Neco venku 2016 - 14 odpovědí
29-05-2013 - tenkjat venku 2007 - 32 odpovědí
12-09-2011 - venek 2009 - 12 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás