Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Locus:Njedriv podekovani za tenhle thread!Je hezke si precist,jak ostatni groweri tu napisou svuj vztah ke konopi a ostatnim rostlinam!
MiniGrow:Presne to co jsi napsal v prispevku 36 bych chtel i ja!Me hrozne bavi se zabyvat Cannabisem,ne jeno jako (drogou),ktera mi neco da,ale zajima me ta rostlina jeji rust ... jen kdyby mluvila!S zenskyma mas taky pravdu,ale o tom se tu rozepisovat nebudu!
Vypravy za rostlinkama mam hrozne rad,hlavne kdyz se povede pocasi a mam dost casu si to uzit!Prijdu k nim,sednu si,nekdy si zakourim,koukam na ne a mam hroznou radost jak rostou!
Nejhorsi jsou chvile,kdyz tam prijdete a nikde nic nebo kdyz hrava priroda svym vetrem kyticky polame ...
výpravy za kytička uplně miluju,akorát mi je jednou nějaká svině utrhla a kořeny zůstaly v zemi( kytičky kaput a to ještě ani nekvetli)! .......měla jsem uplný depky a jednou jsem ty kytky šla zkontrolovat uprostřed noci,od té doby je mám na zahradě schovaný za živim plotem!! Ale ty procházky mi chybí!!
terzetka:Prochazky chybi,ale zato mas o neco vyssi jistotu,ze kyticky se ti neztrati!Jiste to ale neni!
Ale neni prochazka jako prochazka!Ta prochazka,vyprava za kytickama ma sve kouzlo,tim se o neco lisi od normalni prochazky!
héééj tak to je thread jo tak to je přesně to co baví mě, ty cesty, napětí, radost z každého patra co se rozvětví, baví mě jen tak pěstovat, a pak to většinou všecko rozdám hulim tak 2x do roka, ale pěstování je něco víc, je to umění naslouchat potřebám kytky, požadavkům, nárokům.
Mám radost z každého nového místa co se osvědčí, z každé kytky co doroste a pořád je co se učit.
Vubec chodit ven je super, vzít psa a toulat se hodiny po lese...to nic nenahradí
Každé semínko, které sázíte, má v sobě obrovský objem kosmické informace. Tento objem se nedá srovnat s žádným objemem stvořeným lidskou rukou. Pomocí této informace ví semínko na zlomek vteřiny přesně čas, kdy má ožívat, prorůstat, jaké šťávy brát ze země, jak používat záření kosmických těles - slunce, měsíce a hvězd. Zrozené plody jsou předurčené pro zabezpečení života člověka. Tyto plody mohou efektivně bojovat s nemocí, víc než nejlepší léky na světě stvořené rukama, nyní existující a budoucí, zápasit s jakokoliv nemocí lidského organismu a čelit jí, ale o ní už musí semínko vědět, aby v průběhu svého dozrávání nasytilo plod potřebným poměrem látek přesně pro léčení konkrétního člověka, jeho konkrétní nemoci nebo několika nemocí, pokud existují, nebo jsou předpoklady k nim.
K tomu, aby semínko námi vypěstované rostliny, vypěstované na pozemku, mělo takovou informaci, je zapotřebí následující: před vysazováním nenamočené semínko, nebo několik semínek vzít do úst a držet nejméně devět minut. Pak položit mezi dvě dlaně, podržet asi třicet vteřin a stát při tom bosýma nohama na tom pozemku, kde se bude konat sázení. Potom otevřít dlaně, donést k ústům, vydechnout na semena vzduch z plic a držet je otevřené třicet vteřin na slunci. Pak je zasadit do země. V žádném případě nezalévat vodou. Zalevání je možné až po uplynutí třech dní po sázení. Neplít vedle této rostliny všechen plevel. Je za potřebí z různých druhů nechat aspoň jeden, můžeme jej aspoň zastřihnout.
Po takovém to zasetí do sebe semínko nabírá informaci o člověku a v průběhu růstu plodu bude maximálně odebírat z kosmu a země potřebnou energii přesně pro toho člověka. Všechen plevel nelze vytrhat proto, že i on má své předurčení. Některé chrání rostlinu před nemocí, některé dávají dodatečnou informaci. Po dobu pěstování je zapotřebí komunikovat s rostlinou a v úplňku přijít a dotknout se jí!
Plody vypěstované ze semínka tímto způsobem a užívané člověkem který ji vypěstoval, jsou schopny ho vyléčit z absolutně všech nemocí, výrazně přibrzdit stárnutí organizmu, zbavit zhoubných zvyků, mnohokrát zvětšit rozumové schopnosti, dát duševní klid.
Při vysazování sazenic je nutně za potřebí ve vykopané jamce vlastníma rukama a prsty bosých nohou udusat půdu a plivnout do jamky. Pocením nohou z člověka vycházejí látky obsahující informaci o nemocích organizmu, tuto informaci dostane sazenice, ty je předaj plodům, které budou schopné zápasit s nemocí!
Užasný co? Všímáte si jak je pro nás důležité splynutí a komunikace s rostlinou už od semínka?
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
zedy: malej skeptik ve mně křičí "pčícovina", ale myslim si, že něco na tom bude. Je dobrý se kytkám věnovat a mít k nim vztah, oni se pak za to odvděčí.
ale ty časy bych nebral moc vážně, spíš jenom orientačně.
Pro mě je to něco naprosto důležitého, znáš ty chvíle kdy přijdeš k rostlinám, dotýkáš se jich, promlouváš k nim a úplně cítíš proud energie, který je mezi vámi a i na dálku dokáže k rostlinám promlouvat? Chodím k rostlinám jíst, jen tak sedět, relaxovat a vnímat je, pro mě je v tom opravdu hodně!! Možná to někdy někdo poznal a jestli jo, tak mě chápe a ví že v tom je opravdu hodně
Problémy s fórem? Nebo potřebujete jenom upravit své téma? Kdyby cokoliv pošlete -> PM <-
ja bych rekla, ze na tom neco bude... vzdyt veskera sila šamanů spociva v tom, ze jsou v neustalem spojeni s prirodou.
... i ja si chodim ke kytickam jen tak sednout a vypnout, opatrne je taham za listecky a povidam jim, obcas se v jejich spolecnosti i najim , jindy je zase prohlizim a obiram jako nejaka opici mama sve potomky . Je mi s nima fajn, jen na ten podzim se "svym zposobem" netesim ...
Jéé přesně tak Truna Jo na podzim kdy je vytrhneš ze země, pověsíš je a necháš je uschnout, to zní dost drasticky na to jak se o ně člověk pečlivě stará co. Ale zase si musíš říct, že by jinak zmrzly a umřely
To mas pravdu, ted jsem si u holek davala cigarko po domacim gruntovani, na obloze byly nadherny cervanky, tak jsem holkam rikala, jaro jste videly, leto vidite, jeste uvidite podzim... no a jedinou zimu neuvidite, ale budte radi, protoze byste zmrzly :-)