Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
taaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaak
muj experiment je u konce. skusil sem takovej pokus, a vysel. musel sem najit slimaka, a to byla fakt fuska. takze, ted k tomu co sem udelal a co budete potrebovat. vzal sem slimaka, a dal ho do takovy ohrady, kterou sem udelal ze ZACLONY. mela takovy mensi ocka. no, do ni sem dal slimaka, a skousel jesli vyleze. od rana do vecera nic, zustal tam a neodesel tak, snad nekomu pomuze co sem skusil?!!! zaclonu sem sebral starou, co sem nasel doma, ale uplne nejakou rozjebanou starou sezenete ve velkym sekundhandu nebo jak to je. je to vedle hypernovy v pruhonicich. a stoji par petek. takze, vsem preju moooooooooc uspechu proti boji se slimakama.
peace
hej, aj mne zacali slimaci pojedat moje kocky, kontretne Reno a Exoticu ... uz nie no name ... som im dal mena.
... na tie stonky je to dobry napad, ale oni mozu preliest aj z okoliteh porastu ... shit.
PS: som jedneho nasiel, tak som ho vykopol
I've come a long way, I used to think of myself as nothing but a loser, but I'm here now and I'm winnin'. I'm startin' off fresh, and this is the beginnin'. JUST NEVER GIVE UP. peace
...paani,na slimaky totalne funguju obycajne piliny...nezaseru ti podu,ziadnou chemiou...Po pilinach sa im tazko lezie,pretoze su ostre...thats all
edit: tak to vyzera,ze piliny nie su vzdy 100% ...takze by som pridal ...rozbite sklo okolo stonky malej rastlinky....to uz tir kurvy slizke nemozu rozchodit...jasne,ze sklo potom pozbieras pekne v rukaviciach aby si nemal rozstrapkane ruky na viac ako 5 prstov
piesok, piliny a pletivo su asi TOP co sa tyka obrani proti slimakom a ochrany okolia - neznecistovania pody. mam doma jeden pripravok co som si kupil v zahradkarstve a je to nejaky bordel ktory sa rozhadze okolo miesta kde chcete aby slimaky neboli a ono ich to pritahuje vonou. zjedia to a to ich rozozerie. je to nejaka total chemia-kyselina.mam to ako poslednu moznost keby fakt uz nic nefugoval
okrem toho som napriklad videl pripravok proti mravcom - vola sa to STOP MRAVCE - ked som si precital ako to funguje az ma "presiel mraz po chrbte". je to nejaky "prasok-potrava" co sa rozsype po zemi a mravce to pozbieraju a odnesu kralovnej ako potravu a to ju otravi no uznajte to uz je teda fakt BRUTAL HC
moje zkušenost se šnekama praví že kytary nežerou /asi sou ňácí specializovaní /.ale jenom ti velcí ,takové ty malé mrdky ty ganju žerou a moc jim chutná.
Me slimaci a srnky sezrali 40 znackovejch kytek tak kolem kazde kytky mam tri klacky je to omotany vlascem kolem kazdyho stonku vlasy proti srnkam a kvanta strepu od flasi od vodky
No a zkoušeli jste dát elektrickej ohradník?(cha cha cha). Já mám pole kousek od krav a tak jsem si natáhl 2 dráty z toho ohradníku (to je proti srnkám. Jo a proti slimákům jsou prej nějaký vosičky
jojo, slimáci sou mr*ky...měl sem jich na zahradě qvanta a celou dobu sem je trpělivě sbíral a házel k sousedovi přes plot...ale čím víc sem jich tam naházel, tím víc se jich vracelo zpátky...až mi sežrali celou sazeničku Passion 1 a já se rozhodl - buď slimáci nebo ganja..! naládoval sem do rozprašovače SAVO a vyhlásil nulovou toleranci..ze začátku to bylo dost drsný, po zásahu tou sračkou se úplně rozpustili, ale asi si to nějak mezi sebou řekli a už 14 dní mám klid...občas udělám kontrolní nálet, ale načapám tak maximálně jednoho, dva slimejše...
bubik:
sami to chtěli.Tys tu válku nevyvolal
roumec:
nejsi kokot??Střepy na srnky.Jsou i jiné způsoby,ne?To Ty jim lezeš do životního prostředí.Kurva nasyp si střepy do obýváku...
to Jay-jay: Pokial to ma zabezpecene proti srnkam a zvieratam vseobecne ,tak ze sa tam nic nedostane a zeru mu to slimaky,tak je sklo uplne v pohode.Tie velke hnusne slimaky su hocikedy fakt problem a ked tam nechces kydat chemiu a mas to omotane povrazom,alebo pletivom,alebo inak proti zverstvu zabezpecene tak je sklo dobry napad.tolko moj nazor.