Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
to Fantasie myslím že té fialové lístky spôsobuje tunajšia teplota no neviem bo kamosch má passion tiezz a má ju zelenú tagze to moze byt aj fenotypom...nadmorská výška je tu okolo 450m nad morom...
Všetky rastlinky sú poriadne ocukrované a cítiť ich všade naokolo aj ked niesú bohvieaké velké....Sweet Purple naozaj vonia po jahodách....som zvedavý ako bude chutiť.... a zaberať
Preto to moc nekcem prehnojovať.
Dnes som dal posledný krát guano a uz budem zalievat len vodou ak vôbec bude treba...je to tam dost vlhké.
Phytamin som vysadil uz pred dvoma tyzdnami....
Mam taky pocit ze to tam budem muset nehat este take 2-3 tyzdne...
Ak mate nejake otázky sem s nimi....a ozaj dikes vsetkym za karmu!
to Ježíš: áno zmyzlo mi úplne všetko najviac som sa tešil na SPP....skúšal som aj fajčiť dva dni pred tym ako mi to ukradli....smackovalo to velmi dobre....som fakt velmi sklamaný....
Idem skúsiť indoor riesit teraz konecne....musim si vyrobyt nieco na zimu dlhú....report bude urcite tiez tag ak kcete cekujte...