Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
doporucuji brnakum..(i ne brnakum)..zajit si do obchudku MAZAR..kje tam fakt dobrej vyber hnojiv cele skaly sili a pouziti.Proste sem hodin skenlej ten letak..jo ten obchod je na CEjlu ...
to Realist - Bcuzz A+B jsou minerální hnojiva což znamená že je to stejná nebo ještě větší "chemka" než AH nebo GH . organické jsou Bcuzz doplňky. to Delta - taky se mně nelíbí že u A+B se dává to samé na začátku i na konci . jinak Bcuzz A+B hlína 21-14-28 NPK , A+B hydro 19-15-27 , A+B cocos 21-16-19 a Bcuzz 1 conponent 7-30-20 . jinak tu tabulku s dávkováním Bcuzz už doplnil o to PK 13-14 od pátého týdne květu 150ml na 100 l společné s boostrem a květ. stimulátorem .
cus jedu taky bcuzz mam A+B,XL,atazamyne,bloom a PK
A+B znamená že se jedná o dvousložkové hnojivo musíš dáš třeba do litru 1ml A a 1ml B (vzdycky davas oboje A i B )
a pod 400w 2.jízda 340g
Zdarec,letos chcu jet na květ B´cuzz bloom stimulátor a mám dotaz,jestli při hnojení,hnojit jen tím stimulátorem nebo si koupit ještě nějakou hnojku na květ? jestli mě na květ bude stačit ten B´Cuzz bloom stimulátor??
A ještě jeden dotaz..je lepší na květ B`Cuzz Bloombastic nebo B`Cuzz Tablety Blossom Builder ?
je nějaký rozdíl mezi Bcuzz Bloom Stimulator a Bcuzz Coco Bloom Stimulator? Chci to do kokosu a v pár Growshopech už mi řekli, že to je jedna a ta samá věc, ale nejsem si tím jistej, proč by to pak takhle značili ?
Původní příspěvek od olda to Realist - Bcuzz A+B jsou minerální hnojiva což znamená že je to stejná nebo ještě větší "chemka" než AH nebo GH . organické jsou Bcuzz doplňky. to Delta - taky se mně nelíbí že u A+B se dává to samé na začátku i na konci . jinak Bcuzz A+B hlína 21-14-28 NPK , A+B hydro 19-15-27 , A+B cocos 21-16-19 a Bcuzz 1 conponent 7-30-20 . jinak tu tabulku s dávkováním Bcuzz už doplnil o to PK 13-14 od pátého týdne květu 150ml na 100 l společné s boostrem a květ. stimulátorem .
Tak je to chemka, nebo ne? Ja s tím hnojím i rajčata tak abych pak třeba nesvítil, nebo tak něco?
Původní příspěvek od sWei Pokud jsem to správně pochopila, v té tabulce nahoře jsou rozepsané dávky na 100l takže mám začít u miminek v kokosu se 0,75 ml/l ?