Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
2rastafan>ty hele ted tak sleduju ze tam nemas moc mista ale zas semena a samci takze bys mohl mit i dost slabej vynos takze ja bych to kuchl...a jestli mas sodikovou zarivku prdni ji tam bude to lepsi nez ty usporky...a poroste to rychlejc..tohle je prezivani a ne rust...ale jinak krasna skrinka...preju spoustu uspechu k+
2rastafan>nemas tu skrin nejak extra velkou 400W bude stacit......ale zas 600W bude toho vic vetsi sisky vetsi pozitek ale musel bys dat silnejsi odtah a doresit ventilaci....ale to mozna s 400W budes muset taky ...takze je to na tobe..400W staci...600W je lepsi da vic ale budou starosti...doporucuju starosti a 600W
Tak se mi to líbí klucí,jenom sem potřeboval trochu nakopnout od pořádnejch Mazáků :-)
tů puljec : to A-Wings neni origoš tak proto takový úpravy,ale tohle je dobrý v tom,že je přes celej box - nahoru jde fakt minimum světla.
Nemáte ňákej tip chlapi na ten venťák k 600ti kilu???
Jo a ještě sem chtěl poprosit,pomůžete mi vymyslet kam přivíst odtah k tomu monstru?
2rastafan>no kam odvizt odtah nejlepe nekam uplne pryc z mistnosti aby pasivni pritah nebyl ohrat tim vvyfukem..ale to tezko rict musel bych znat vic detaily tveho prostoru..ale snaz se to vezt pryzc z mistnosti anebo mit tu mistnost primo vetranou
2rastafan> jee sorry prekoukl jsem se to vis takhle po vecerech s gunjah!!pak clovek blbne...
no je spousta moznosti bud to muzes dat pod stinidlo nebo nahoru do stinidla zabudovat nebo cooltube...to je na tobe...ventak by to chtelo minimalne to ufo ale je dost mastny....zalezi jak moc chces investovat...
CT urcite v pohode jeste kdyz to spojis s tim ufem...tak mas veget!
Dneska sem přistoupil k přípravě na silnější watáž,vystřihl ďouru,nainstaloval odtah a objímku s výbojkou 250W.
trochu sem musel upravit větrák z minulýho kola-sundal mřížku a místo ní dal přírubu na flexo.
větrák je umístěnej mezi rourama proto,že na skříni to dělá trochu větší bordel.
za výbojkou je ještě malej PC větráček na rozhánění teplýho vzduchu.
Odtah saje 105 m3/h,teplota cca 15 cm pod lampou u vršků 27°C
Ale zase mě sere ta vlhkost,budu to muset fakt rozvíst trubkou přímo ke kytkám,pač to de hned všechno nahoru
Teď ještě teda nevim co budu mít dřív,jestli 400W nebo 600W,ale spíš to vypadá na tu první variantu.
čau,tak sem to musel trochu(asi o 5 cm)šoupnout nahoru,pač když sem dneska otevřel boxík vykoukla na mě teplota 32°C
Takže lampa je teď od vrcholků asi 20 čísel,no uvidíme co to s tim udělá.
Každopádně až tam budu dávat to čtyřkylo nebo šestikylo budu muset jít ještě určitě vo takovejch 20-30 cenťáků nahoru.
2rastafan>silnejsi odtah to chce a jak mas vyresenej pasivni pritah?skrin se ochlazuje diky tomu ze silny odtah zpusobi podtlak a lampa si sama taahne studeny vzduch od podlahy ...neni reseni zvedat lampu vis (i kdyz ja ji mam tak 35-40 cm nad vrsky) ale poridit lepsi ventilaci..sehnat silnejsi odtah a udelat pasivni pritah.. a prdni tam to ctyrkilo....
good luck
p.s.puljec se bohuzel smazal...kvuli tomu debilnimu policajtovi.... moc velka skoda