Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
matko291:FIM střihat umim si mysliim ale jak jako ja si v pondeli koupim pulměsice na o¨hýbani rostlin tak je tam budu pomaloučku dávat ješte ne ješte sou vetvičky kratke a nesou tak silne......
A ješte dotaz kdy už mám začit hnojit mám ješte počkat na rust sem si přichistal Wuxal Super a na květ OBM ... to jsou moje hnojiva
Zahulíme uvidíme! a kdo nehulí tak neuvidi!! HULDA
Ahoj tak mám tady dalši nove fotky s 11dne jinak hnojim od 6.3 2006
Wuxalem Super zatim dávám 1ml na L vody a vypadaji hezky.
Přidal jsem jeden PC vetrak na ofuk vršku..HULDA
expir:datum sem už upravil ale ten klonik na levo je takovy řitky má to ješte čas jinak dávám na postřik jak dosviti lampa každy druhy den 4ml Phytaminu na L vody a zvladaji to hezky..Sem rád že tu namne myslite že tu nedávám fotky jen tak...
Tak tady přihazuju dalši fotky trochu sem to prostřihal ty listky aby vyrašily dalši vetvičky a lepe se to vetvilo (prosvetlilo se to)
hnojim wuxalem super 1ml/L vody a kytky to berou v poho asi trochu přidam..
Jinak se mi ta kytička na levo moc nelibi je vytahla a malo rozvetveny nevite co bych sni mnel udelat mám tam nechat jen jednu tu rozvetvenou??
Myslí,že v tejto fáze strihať listy kvôli presvetleniu je zbytočnosť.Myslím,že čím bude mať väčšiu plochu na fotosyntézu,tak zosilnie a nebude musieť dávať toľko energie na tvorbu ďalších listov.Kvôli vetveniu,jasné,to treba
Nechaj obidve,tu druhú skús ešte zastrihávať a vetviť.Možno sa rozbehne,mne sa tiež napr. NLxShiva nechce vetviť.
No,rastlina potrebuje na fotosyntézu síce svetlo,ale aj listy.Mohol by si na ňu piecť 600W,ak nebude mať listy,nalprv si nejaké vyženie,až potom bude rásť.Ono vlastne rastlina tými listami spracováva to svetlo,dá sa to aj tak povedať Ostrihaním listov podľa mňa zbytočne spomaľuješ rast.Ak chceš vetviť,strihaj len to,čo je nevyhnutné