Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Kuřárna » Smrt a jeji poselstvi
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3 4 5 »
Autor
Téma 
Mr.FLOYD
Nový Člen

Karma uživatele Mr.FLOYD - 16% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

to KVASIMODO : no nieje to normalne a predstav si ze mame spolocne mesto a sa pozname takze viem o com hovoris...

Vies ale precitat si knihu o smrti nieje nanutit si nejaky nazor ide skor o to aby som chapal kazdej ponuknutej teorii ktora je mozna a sam to usudil ci to tak moze fungovat a potom si vybral popripade dotvoril nazor taze tak cuz

Old Post 05-01-2006 v 22:09 PM
Mr.FLOYD je offline   Profil uživatele Mr.FLOYD   Find more posts by Mr.FLOYD   Foto galerie člena Mr.FLOYD   Click here to Send Mr.FLOYD a Private Message   Add Mr.FLOYD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 34

mr.floyd: no jasne mas pravdu napriklad sa moze stat ze citas knihu a dotycny spisovatel ma skoro rovnaky nazor na smrt ako ty... takze beriem spet co som povedal ze je to zbytocne citat...

Old Post 06-01-2006 v 00:17 AM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

Smrti se ani trochu nebojim a utrpeni pred smrti si nepripoustim. Smrt je podle mne neco prirozeneho. Nemela by se brat jako konec. Pohreb by mel bejt nejakej ritual kde se v dobrym vzpomene na zesnuleho a pak se oslavuje, ty smutecni pohrby, ktery zname sou hrozne deprimujici....

Old Post 07-01-2006 v 12:09 PM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 36

klasika-všichni mladý, nikdo se nebojí smrti a přitom minimálně část z nás čeká pomálá smrt, vykašlávání plic, dušení, bolesti. Mysleli jste někdy na to? Krom toho, že jste všichni hrdinové a věříte nebo nevěříte na něco po smrti, jste taky tělo. Není samozřejmost, že se člověk narodí zdravej a dokud mu opravdu něco není, neví, proč si vážit zdraví. To je apel kvůli přehnanýmu hulení, zvlášť klasickejch špeků.

Jinak smrt..můj názor už jsem psala jinde. Nevěřím, že smrt je konec, od malička považuju duši za samozřejmost. A duše se nemůže ztratit. Ani tělo se neztrácí. Když odejde duše, člověk zemře. Přestože ostatní (některý nebo všechny) orgány fungujou, člověk už může bejt úplně někde jinde. A nevidím důvod, proč smrt nesnášet nebo odivovat. Je to součást života, smrt je nutná. A měli bysme se odnaučit smrt tabuizovat, stejně jako zlikvidovat všeobecný přesvědčení, že kdo netruchlí nemiloval.

Old Post 07-01-2006 v 18:38 PM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Karma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% PěstitelskáKarma uživatele kvasimodo - 91% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

vood: a ty hulis ako casto a akym sposobom? alebo nehulis? a ked ti zomrie niekto z blizkych tak netruchlis?

Old Post 07-01-2006 v 20:05 PM
kvasimodo je offline   Profil uživatele kvasimodo   Find more posts by kvasimodo   Foto galerie člena kvasimodo   Click here to Send kvasimodo a Private Message   Add kvasimodo to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Mr.FLOYD
Nový Člen

Příspěvek č. 38

No asi vecsinou mladi to beru tak ako keby sa ich to netykalo ja momentalne zo smrti strach nemam ale stavim sa ze o desiatky rokov sa toho zacnete bat ako vecsina ludi ktora zacne dementiet a smrti sa zacnu bat myslim ze aj na mna to pride ale samozrejme sa budem snazit s tym strachom bojovat a vychutnat si zivot az do poslednej chvile...

Old Post 07-01-2006 v 22:24 PM
Mr.FLOYD je offline   Profil uživatele Mr.FLOYD   Find more posts by Mr.FLOYD   Foto galerie člena Mr.FLOYD   Click here to Send Mr.FLOYD a Private Message   Add Mr.FLOYD to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
kvasimodo
Stálý Člen

Příspěvek č. 39

ono praveze ty starsi ludia sa smrti ani neboja ved je predsa rozdiel zomriet ako 20 rocny alebo ako 60 rocny... a ty co uz maju 100 tak uz by aj zomriet chceli... ja osobne by som radsej zomrel skor nez ako keby som sa mal posravat a nic si nepametat.... hoc s tou pametou je to niekedy fakt naprd

Old Post 08-01-2006 v 02:23 AM
kvasimodo
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

aj teraz

Old Post 08-01-2006 v 02:24 AM
Lezec
Stálý Člen

Karma uživatele Lezec - 84% PěstitelskáKarma uživatele Lezec - 84% Pěstitelská

Příspěvek č. 41

to vood: Smrti se nebojim od te doby co jsem mel tezky uraz a zdravi si velmi vazim, ale zivota si moc nevazim. Sem rad ze ziju, ale vzdycky budu stejnej silenec, kterej ma rad adrenalin. Az to prijde tak to prijde...

Old Post 08-01-2006 v 09:04 AM
Lezec je offline   Profil uživatele Lezec   Find more posts by Lezec   Foto galerie člena Lezec   Click here to Send Lezec a Private Message   Add Lezec to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 42

Kvasimodo: hulim, ale na moje názory to nemá žádnej vliv.
Truchlim, ale vim, že to není kvůli tomu zemřelímu, ten lítost nepotřebuje. Člověk naprosto sobecky vyvádí sebelítostí, trápí se vlastníma vzpomínkama a to vůbec není potřeba. Prostě se snažim všechno brát s nadhledem a nenechat se unášet zbrklejma emocema. A to nejen ve spojitosti s úmrtím, ale kdykoli.

Lezec: jsou lidi, co milujou riziko a těžko jim to někdo vymluví. Měla jsem spíš na mysli zanedbávání kvaliptní stravy, omezení zbytečnejch škodlivejch látok co do sebe házíme, lijeme, taháme. Já jsem totiž asi jako většina vždycky yla taková, že jsem skoro nejedla, když už, nebylo to nic výživnýho a ještě jsem byla hrdá na to, že mi nic neni. Vypila jsem denně jednu kolu, kouřila. Ničeho jsem si nevážila. Až teď, když mám menší ale vleklý zdravotní problémy, říkám si : není lepší se o sebe starat? Vážit si toho, že jsem dostala zdravý tělo?
Člověk k tomu asi musí dojít sám. Jen mě zajímá, kdo už k tomu došel a kdo pokouší, co je jeho tělo schopný vydžet, dokud nezačne samo prostestovat.

Old Post 08-01-2006 v 09:17 AM
Mr.FLOYD
Nový Člen

Příspěvek č. 43

Kvasimodo: aha takze ty sa teraz smrti bojis ale cim si starsi tak ta ten strach opusta ?mozno u niekoho to tak je ale len par kuskov asi...Ten 100 rocny uz chce zomriet ale nie koli tomu ze uz sa neboji ale koli tomu ze ma strasne muky popripade sa tesi do vysnivaneho neba ako byva zvykom u krestanov...
Ja stale rozmyslam nad prirodzenou smrtou a predpokladam a dufam ze ta tak skoro nepride a tej inej sa nebojim lebo myslim si ze som dost opatrny clovek a bat sa toho co nikdy neovplyvnis nejakej nehody napr. fakt nema zmysel to by som potom nerobil polovicu kazdodennych vsednych zalezitosti....

FLOYD

Old Post 08-01-2006 v 09:57 AM
ThomasK
Stálý Člen

Karma uživatele ThomasK - 14% Pěstitelská

Co bude po smrti ? ? ? ? Příspěvek č. 44

Ahoj všichni!
Jsem mírně pod vlivem,a napadla mě jedna věc,kterou by jstem tady chtěl pořešit s váma. Co si myslíte že bude po smrti? Narodíme se snad znova, nebo nebude nic:?
Až budu ok, a budu schopen pořádně psát,napíšu i svou úvahu.
Pište, co myslíte .Ahoj.

Old Post 13-07-2006 v 22:07 PM
ThomasK je offline   Profil uživatele ThomasK   Find more posts by ThomasK   Foto galerie člena ThomasK   Click here to Send ThomasK a Private Message   Add ThomasK to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Oralius
Stálý Člen

Karma uživatele Oralius - 83% PěstitelskáKarma uživatele Oralius - 83% Pěstitelská

Příspěvek č. 45

no ja som jemne liznuty ale ja si myslim ze potom nas caka brutal brana zaktorou budu vsetci ludia si len uzivat a bude to ako keby dalsi zivot v ktorom si len uzivas a lenosis..a nieje tam zlo..ale len peklo v tvare spekov..podme tam..zatim hosi a hosice

**-Oraliusove-holky-z-balkona-**

Old Post 13-07-2006 v 22:31 PM
Oralius je offline   Profil uživatele Oralius   Find more posts by Oralius   Foto galerie člena Oralius   Click here to Send Oralius a Private Message   Add Oralius to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Fanny78
Nový Člen

Karma uživatele Fanny78 - 0% Pěstitelská

Příspěvek č. 46

no, já jsem na sračky a stejně si myslím, že nebude nic. Prostě, jako když usneš a máš bezesnou noc. Prostě nic. Akorát, že se neprobudíš.

Máte dobrou náladu? Dobře děláte! Dobrá nálad sice nevyřeší Vaše problémy a ani nezplatí dluhy, ale nasere tolik lidí že se vyplatí si jí udržet!!

Old Post 13-07-2006 v 23:15 PM
Fanny78 je offline   Profil uživatele Fanny78   Find more posts by Fanny78   Foto galerie člena Fanny78   Click here to Send Fanny78 a Private Message   Add Fanny78 to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 47

bylo b ykrasne, kdbych veril

Old Post 14-07-2006 v 01:28 AM
very_hard
Stálý Člen

Karma uživatele very_hard - 57% Pěstitelská

Příspěvek č. 48

No ja mam v plane svoj posmrtny zivot rozvijat moj sen je ze po smrti ma dat spalit a moj popol pouzit ako hnojivo Pre vec ktrou v zivote najviac milujem a to pre ganju moju milu no stym ma naviedol film ktory veeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeelmy moc rad pozeravam a to How High no a moj plan je potom strasit ludi co hulia mna

Old Post 14-07-2006 v 01:57 AM
very_hard je offline   Profil uživatele very_hard   Find more posts by very_hard   Foto galerie člena very_hard   Click here to Send very_hard a Private Message   Add very_hard to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 23:17 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3 4 5 » 
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás