Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ahoj vsichni
Mam tu takovy problem s listím,předevcirem jsem nasadil mriz a trochu prostrihal listi ,ale listi zarostlo celou mriz a neprochazi pres nej svetlo jelikoz mam malou wataz. Cet jsem ze je to u mensich watazi lepsi prostrihat (vetsi to totiz prosviti)ale nikde sem nenasel shodny nazor jestli strihat nebo ne nekdo je pro nekdo proti.Bohuzel nemam ted moznost postnout foto.Ale kdyz to brani svetlu???
Cactuss: no urcite ti nezbyde nic jinyho, než to kapanek prostřihat, ale s mírou, samozdřejmě jen ty nejvetší listy a ty ostatni jen zastřihnout tak o těch 30%, potom by se měli paradně vytahnout a kor po přepnuti na květ, takže by to mělo bejt v cajku...
Ahoj Groweri
Takze jsou tu dalsi fota po delsi odmlce z 9.dne kvetu jiz s nasazenou mrizi,krasne se po prepnuti rozrostly.Kvalita fotecek opet nic moc jejich kvalitu nic neomlouva snad jen ze pristi budou minimalne o 100% lepsi(sliboval sem uz ted ale nekde se stala chyba).hnojeni na kvet uz plna davka.
Takze tady je fotecka z 20.dne zatim jedna bude jich vic uz jinym fotackem tak doufam ze to bude znat.Jinak se to zacina krasne obalovat bude videt na dalsich fotach.(makra budou urcite taky )
čao CACTUSI:-), pokud mohu poradit, vem nůžky, a pěkně ty holky vopigluj, páč ta 150 ten tvůj pralesík:-) neprosvítí. Hlavně ty listy pod mříží i s těma minipaličkama. Jináč to vypadá moc hezky. Ať se daří. čao nozdra
Takze tady mate prave porizenou fotecku.Dnes jsem prijel a zjistil ze cel 3 dny co sem byl pryc se kitickam nesvitilo nakej vypadek docela me to nasvalo ale snad by jim to uskodit nemelo.