Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Díky za informace o biofiltrech. Těd už tomu celýmu tak ňák drobet rozumím... Chtěl bych se teda pokusit dát něco dohromady. Zkusím to hodit na papír a dám to sem a uvidim jaká se na mě snese kritika. Chtěl bych jen opravdu maličkej systémek s akvárkem a jedou kytiškou. Bylo by to pro radost a zárověn na pozorování. Vim sice že mi každej řekne že je to zbytečný atd.... ale to mi je jedno, dělám to pro radost a ne pro výnosy (doufám že mě aspon část chápe). Tak já do pár dnů to sem hodim a snad se někdo k tomu ozve, je to taky nějaký mrtvý....
určitě ne v dostatečném množství v potřebné formě, které by přežily rybičky...
jako určitě to jde....ale ne tak dobre jak to chce většina z nás (si myslim)
Díky za nákres. Příští tejden budu mít slepený akvárko na míru do skřínky a pustím se konečně do toho pokusu. Byl sem se ptát u kamaráda co má obchod s rybiškama a nejvhodnější tam měl nějaký africký masožravý. Ještě ale nevím jak vyřešit ten biofiltr. Myslíš že by šel udělat z nějaký tlustý trubky? Sem na to zvědavej, jen mi sere že na to celý mam dost málo prostoru. Chci to mít u stolu ve skříni abych tomu byl na blízku :-)
Škoda jen že to tady chcíplo. asi to nikoho nezajíma. Řeší se tu kdejaký pí**viny ale takový vjeci ne, škoda...
no jo no, s tim toho asi moc nenadelame. Ja myslim ze filtr nepotrebujes velkej, kup si treba takovy to petilitrovy baleni vody a nejak to zatemni, nebo i velkej kvetinac s zalepenej ve folii. Jinak preju uspech..
Já ti to zjistím. V pátek tam zajdu a zeptám se. Měl tam dva druhy. Bylo to nějaký afrcický masožravý rybky a jedny byly menší a druhý větší, ale oboje byly dost velký pro tenhle účel (teda aspoň myslim). Myslim to tak že čím větší rybka, tím víc živin dává do vody. S tima dvěma akvárkama máš asi pravdu. Něco na tom bude. Když bys těch rybek tam dal ale už dopředu víc (asi tolik kolik bude třeba až bude kyti kvést) tak tam bude dostatečná zásoba živin pro kyti už v období vegetace a nebudeš potřebovat dvě akvárka. Navíc jsem zastánce teorie že Když to všechno odhadneš při stavbě tak ono se to tam navzájem všechno podřídí a nastane tam biologická rovnováha. Měli sme doma akvárko s rybičkama asi tak 5 let a nemuseli jsme se o něj skoro vůbec starat. Rybičky se množili a umírali. Voda byla perfektně čistá a ani krmit sme rybky nemuseli. Teda já musel ale nedělal to :-) a ono to stejně fungovalo. Jediná uúdržba byla že jsem musel čas od času dolejt vodu která se odpařila....