Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Ten lisovac je dobrej na vsechno co jse da lisovat (ne asi), treba i skrob z spravnejma doplnkama...budou ecka pro vsechny...fuj... muze se smelit celej svet... ale jenom toyaci smelej timhle spusobem..to vime.
Ale piecemaker je inzerovan na vyrobu hashise treba z polinatory ci iceolatru, jako mam v prispevku c. 22, pry ze kdyz se pressuje normalne tak se vjmackavaj olejicky v crstalku a pak to spise oxiduje, a tvori se CBN, ktere je mene ucinejsi nez THC. Ma se ten skuff pressovat v tyhle masince jeste z teplem aby se to thc nerozlozilo ...blah, blah, blah... prijde mi to jako dost jako dobre provedena inzerce. Jako ze hodne pravdy, trochu bluffu.
Cetla jsem o te oxidace po mackani/tlaku na par jinejch ice-o-lator sitech, ale jinak po asi 5 varkach jsem jeste tu vec nevjmakala theoreticky (ice-o), on jakejkoliv tlak zvysi teplotu, spise jenom vim ze nejlepsi byl z nejvic slisovaneho skuffu, kterej ale take nejvic oxidoval (meni barvu do cerna z venku- vnitrek solid bezova), ze skleniku (WW). I bez te machinky ten hashish byl obcas az moc silnej. Ja to mackam pod velkem starem hradeckem nabytkem kterej sotva zvednu.
Sorry jahudko, proste to s tou kuzi o polich, i kdys asi nejlepsi hash prijde z tohoto spusobu (je totiz plnej ti karmy co si tady rozdavame), pro me je nekonomicke (eeh, totiz nemam pole konopi) leda ze by jsem vzala nejake drahe kozene sacko a zacla se sebou mlatit jako epileptik v indooru, svetla a vsechno...ne, sorry trochu OT, ale je to roztomila predstava.
Jo jinak dobrej spusob lisovani (a velmi levnej) je dat to co ma bejt slisovano mezi dve prkna, apak se na to zaparkuje auto, tak to alespon delej v jizni americe kde maj malo penez a hodne koka ci mary.
u4eea - Zpusob co jsem popsal,neni urcenej k velkovyrobe hashe.Napsal jsem jak se dela pravej hash a ne to co vyrabi vetsina lidi tady(sracku)..Logicky je,ze tento postup neni pro pestitele 3 kytek.
Ja si rikam,ze nez abych vyrabel nejakou sracku,ktera muze bejt navic jedovata kvuli pouziti rozpoustedel tak to budu radsi hulit palice..
Vy nemate doma ice-o-lator ze ne. Pytel listi z outdooru se rovna opravdu dobrej hash tak na mesic. Pouziju listi ktere by se ani varenim tolik nezuzitkovalo. A ano Jahudko mas pravdu ze NEJLEPSI hash asi prijde z kozene bundy s kterou probehnes polem, ale zatim muzu jenom snit. A stejne by nebyl prasek na alergie kterej je dost silnej aby mi to povolil. Ale co je PRAVEJ hash by samozrejme byla vec nazoru, a take perspektivy. On ten ice-o-lator napriklad vyrabi "skuff", kterej se z hashem opravdu neda srovnat. Ale ja jsem se nejak zase rozkecala, znas to, zenskej zlozvyk (ne vsechni, ale ja urcite). Later...and peace to all the dudes in their leather jackets running through the fields.
to u4eea:Mno a můžeš plz popsat jak ten tvuj ice-o-lator funguje,popř. link kde se da koupit?Rozhodne zajimavy co tady řikaš ale princip si nepodala.Dík moc.
Je to vlastne bubblehash, rozmyxujes bordel ve studeny vode a pak presivas pres pytle s ruznou hrubosti,on hrubsich po nejmene hrube a tam zustane svetla hmota,coz je bubblehash.Myslim ze velmi ucinej zpusob vyroby kvalitniho, chutoveho a dobre zhulujiciho hašiše.
2 kamil: kdyby nebyl ten hasis tak vyschlej tak mozna ze by soft sel,ale tady jde hlavne o to chut a cistotu. Takovy ty eterovy smradlaky,mno neim komu to chutna budiz,ale co je v tom za sracky a chut neni rozhodne jeho prioritou.Uplne te to priotravy,takovy necisty zmastovadlo
Nekterej hasis mi moc nejede, treba kdys je moc chlorofylu a alkaloidu ve smesi (kdys se mlati moc prudce o koberce/sejta ci tak {krk te zacne bolet}). Taky nemam rada jak tam na jihu evropy obcas pridavaj herak... nervni z brka...fact super.
Jestli je soft to co myslim tak urcite se s toho neda vyrobit (uvalis zapalis, a tam to hasne), a myslim ze to je jedna vlastnost co rozdeluj "skuff" od hashe, mam radsi "skuff". A v Hollansku je skuff drasi nes hash a to uz o necom svedsi (o kvalite kupriklad)
Jak jinak dostat ven to thc--->nez prirodni metodou
H2O; pijeme, koupeme, varime ve vode
Beze slov.
Pls. mej slitovani vis jak malo je delanejch vyzkumu na tomhe tema (konopi), presne nereknu, ale alkaloidy jsou compoundy na dusikove bazi (sry. za divne vysvetleni ale je to na netu v cestine a ne ta moje cechis), hodne z nich zmastuje zvirata, takze i zvire clovek, ale nejake ne. Koncej na -ine, jako znamy nicotine. Osobne mam zalibu na cannabinine a tetano-cannabine, ale nevim o Cannabisativine (ten ale hash spise nebude obsahovat). Ale aby jsem rekla pravdu nechapu moc tvou otazku. Proste neaktivni alkaloidi, ti ktere nezmastujou, latky na vic.
u4eea: Konopí ale žádné alkaloidy neobsahuje. Teda, když do hašiše přidají heroin, jak píšeš, tak pak možná, ale jinak v konopí alkaloidy nejsou. Víc hledej a budeš i víc vědět Pokud ale někde se stoprocentní jistotou zjistíš, že ano, tak pak se omlouvám za svou neinformovanost
Sinuhet- promin ten nerv jsem myslela az dojde ten herak stav nez jsi zase zahulis. zato speedy {Dextra-amphetamine sulphate salt combo 30mg denne} jsem dostavala od doktoru (nastesti uz odmitam a lecim prirodou), a moc dobre je znam, muj nervovou soustavu spomalujou, mam ADHD (nemuzu se soustredit), ti to nebyli. V Asii je dost makovejch poli aby tato herakova hypothesiza obstala critiku. A neni to moje hypothesiza samozrejme. Spise to bude semanticke nedeorozumeni.