Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
Uz mi to doma nesmrdi SKUNKEM, protoze sem zainvestoval a koupil vetrak do trubky + flexo rouru nebo jak se tomu nadava... Napojil sem to na nefungujici odtah pro sprchu a posilam to do svetliku...
Bylo to drahy, ale nemusim ted poslouchat: Je tady to zase smrdi jak v kurackym koutku nebo Ahoj, susis urodu nebo Co to mate doma za vuni to je ta nova od Johnsona
Vetrak..690Kc
Flexo ..395Kc 2metry
Zakoupeno v Baumaxu..
Dalsi fotky uz budou az se mi skrini proriti kombajn...
Tady je jedna z tech hezkych palicek... Pro predstavu. Chtel bych znova upozornit, ze tohle lze v pohode dokazat s obycejnymi hnojivy a bez mereni cehokoliv... Kdybych pouzival AH a mereni tak by to asi bylo esce lepci co vy na to?
zdravíčko Tommyboy fakt parádička,já teď taky jedu podobnou skříń,jen světla trochu více 2x250w+4x70w,a jak se zdá taky jsem to přepnul brzo,moh jsem to nechat ještě tak týden,ale co příště to napravíme né?tak ať se ti daří,k4u ti právem náleží
Celkove toho bylo 60g, coz je celkem malo na 250W, ale je to 10g na kytku a asi je to hlavne dusledkem toho ze jsem nechal prilis kratkou fazi 18/6... No aspon je co zlepsovat a o cem premyslet...
Vprubehu pestovani jsem taky chtel rizkovat, rizku bylo dost a nebudete tomu verit prezil jenom jeden... Lepe receno zakorenily dva, ale jeden uhnil po presazeni...
Cim to bylo dodnes nevim, ovsem zkuseni borci naznacuji, ze na tom neni nic divneho... Jednou to vyjde a jednou ne...
No chlape. Nechci te strasit, ale zkus ten list otocit a jestli pod nim budou takovy mikro zviratka tak bych to vydel na svilusky, ale kazdy se muze plest.