cru_ci_fix
Stálý Člen
|
citace: |
Původní příspěvek od expiry_date1
Mňa napadla taká vec:kvety musia mať asi nejaký druh vedomia,alebo niečoho takého(možno ako program,ale kto ich sakra naprogramoval?),takže-ako vedia,že majú začať kvitnúť,keď sa im skráti perióda?Chápem,že to tak proste je a vysvetlenia typu"lebo sa im kráti deň,potrebujú sa pred zimou rozmnožiť"ma veľmi neuspokoja.Proste ma zaujíma,"čo"im to napovie,že teraz je čas?Toto som si všimol aj u iných tvorov bez"duše a intelektu",napr mravce,včely atď.Nejaká info v DNA mi možno určí,akej farby budem mať oči,ale určite nie,kedy sa mám rozmnožiť!
Dík za názory,ak nejaké budú |
...ja si myslim ze setko zive ma svoju dusu....treba si uvedomit ze tak ako my..aj setko zive okolo nas je tvorene mikroskopickimi zivimi organizmamy...a to ze kvietky vykvitnu prave vtedy a vtedy.. je dane tym ze sa to naucili pocas svojho vyvinu...oni sa nezrodili len tak...ze a teraz bolo konope...vyvinuli sa z nejakeho svojho predchodcu...ktory uz vedel ze ma kvitnut tak a vtedy...a vedel o co ide....
...proste vsetko zive je schopne vnimat svoje okolie a prisposobit sa mu...vnimaju bio..elektromagneticke...a nevim jake ete polia... a zakladnim principom zachovania zivota je rozmnozovanie sa... a tento instinkt v sebe nesie kazdy zivi tvor..od prapociatku..
|
Váž si veci, ktoré ti život ponúka, pretože nikdy nevieš kedy sa môžu pominúť!
Moje male brblave
Mate doma mechur?
|