Grower Fórum: Homepage Grower Fórum: Homepage Diskuzní fóra Grower.cz

Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!

Při problémech s registrací nás prosím kontaktujte.
Uživatel  
Heslo
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu 
Grower.cz Grower.cz » Fórum » Outdoor Pěstování » Jakej model zvolit???
Slovník | F.A.Q. | Dnešní příspěvky | Fotografie z týdenního hlasování
1 2 3
Autor
Téma 
foxtrott
Nový Člen

Karma uživatele foxtrott - 23% Pěstitelská

Příspěvek č. 33

S indoorovejma semenama mam loni luxusní zkušenosti...sázel jsem loni Jacka a ještě nějakej noname na začátku června. Na začátku října jsem sklízel dozrálý hulení. Jenom Jack opravdu není moc vhodný pro outdoor. na kytce bylo všeho všudy 30 - 50g a dost malý palice. Chce to zasadit do kýblu, hodně zaštipovat (Jack prý až 40x???) a mít možnost to v srpnu zakrejvat. Ten noname skunk mi ale bez jedinýho zaštípnutí vyrostl 2.5 m a bylo na něm asi 350g....a to mi všichni říkali, že nepokvete.

Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti se zasílánim od dutch-passion. Moc ste mě sice nepotěšili tou všestranou kritikou Passion 1, ale stejně mi už před týdnem přišel...jenom to nechce klíčit a to je divný. Nevíte někdo, co s tim všechno můžou dělat celníci? ....Snad nic, ještě neztrácim naději.

Old Post 20-05-2003 v 19:59 PM
foxtrott je offline   Profil uživatele foxtrott   Find more posts by foxtrott   Foto galerie člena foxtrott   Click here to Send foxtrott a Private Message   Add foxtrott to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Host
Host

Příspěvek č. 34

to colek: Ted me nejakem pasirek nabydl shamana seminko za 20 Kč...ja sem ho totis jeste nepestil.....myslis ze do toho mam jit?..Jeste me nabydl voodoo za 20 Kč taky seminko.......mym brat oba nebo jenom voodoo?...dik

Old Post 27-08-2005 v 10:43 AM
              Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dr.Katz
Stálý Člen

Karma uživatele Dr.Katz - 4% Pěstitelská

Příspěvek č. 35

já jsem si letos nechal poslat New purple power od Nirvány. 10 semínek, vyklíčily všechny, ale vyklubalo se bohužel 80% samců !!! Teď je konec srpna a zbylé dvě samice stále rostou, na květ ještě nenasadily, ukázalo se jenom pár blizen. Jsou celkem řídké a hodně vysoké, i když jsem je několikrát zastříhával. Psali, že sklizeň je přelom září říjen, což už asi nestihnu, protože má kvést 8 týdnů. Doufám, že do Vánoc alespoň trochu vykvete ať to můžu sklidit. Příští rok zkusím něco jiného.

Old Post 27-08-2005 v 17:14 PM
Dr.Katz je offline   Profil uživatele Dr.Katz   Find more posts by Dr.Katz   Foto galerie člena Dr.Katz   Click here to Send Dr.Katz a Private Message   Add Dr.Katz to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 36

jaky je vas nazor na orange bud v outdooru? kolik z toho muze byt na kytce? dik

Old Post 27-08-2005 v 17:46 PM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Karma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% PěstitelskáKarma uživatele Ježíš - 73% Pěstitelská

Příspěvek č. 37

hamlet:tak to se mam na co tesit, teda pokud panbu da a na kytku nenarazi nakej cizek, vsichni je zname...
to all: na nirvane sem nasel model hollands hope, pisou ze je prizpusobena na chladnejsi klima a vic odolna. prijde mi to asi jako nejlepsi volba na outdoor na pristi rok co vy na to? ma s tim nekdo zkusenosti nebo je neco vhodnejsiho?

Old Post 28-08-2005 v 10:33 AM
Ježíš je offline   Profil uživatele Ježíš   Find more posts by Ježíš   Foto galerie člena Ježíš   Click here to Send Ježíš a Private Message   Add Ježíš to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Dudušek
malý pěstitel

Karma uživatele Dudušek - 98% Pěstitelská

Příspěvek č. 38

Mně se nejlepší zdají outmodely od Dutch passion - protože ty v našich podmínkách fakt dobře dokvétají.
to kouřka - taky asi příští rok půjdu do toho roxe, zdá se mi to dobrá volba, když nechci, aby kytky byli nějak příliš velké a ta kvalitu bude určitě v pohodě:-)
to Ježíš - ten hollands hope ti dokvety i v našich podmínka, má vcelku dobrej výnos, myslím, že je to nejlepší out odrůda od nirvány

Old Post 05-09-2005 v 15:02 PM
Dudušek je offline   Profil uživatele Dudušek   Find more posts by Dudušek   Foto galerie člena Dudušek   Click here to Send Dudušek a Private Message   Add Dudušek to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
seba
Stálý Člen

Karma uživatele seba - 75% PěstitelskáKarma uživatele seba - 75% Pěstitelská

Příspěvek č. 39

Podle prozatímního vývoje musím říct že pro naše podmínky je odrůda Guerillas Gusto dobrá ale ještš lepsí volba se jeví Swazi která je ůdajně velice odolná proti plísní a jiným nemocem v našem podnebí.

Old Post 05-09-2005 v 15:03 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 40

diky, pristi rok jdu do ni baleni 10 semen holands hope+plus dalsich 10 jinyho modylku pro kterej se jeste rozhodnu bohate postaci.

Old Post 05-09-2005 v 17:34 PM
seba
Stálý Člen

Příspěvek č. 41

doporučuju udělat si ale matku a pak jed z řízku. použij poprvé 5 semen a vyber tu nej .

Old Post 05-09-2005 v 17:44 PM
seba je offline   Profil uživatele seba   Find more posts by seba   Foto galerie člena seba   Click here to Send seba a Private Message   Add seba to your buddy list     Navštiv homepage uživatele seba! Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 42

jo to je mi jasny ale nejsou na to prostory-bydlim bohuzel jeste se starikama.

Old Post 05-09-2005 v 17:59 PM
seba
Stálý Člen

Příspěvek č. 43

nechej ale místo aspo ň 1,2- 1,5 metru pokud chceš aby se tam dostalo slunce . Pokud dáš dobrou hlínu a pojede to jak má tak to jsou hrozné obludy ,klidně až 4 m a košaté jak prase

Old Post 05-09-2005 v 18:27 PM
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 44

hmm tak na takovyhle starosti se budu tesit to se da resit zastipovanim nebo ohybanim ne? navic ja to pestuju mezi keri takze tam by to tak nevadilo, ty sou dost vysoky. holt v praze neni zadny pole, kazdej vi...ale premejslim ze zajedu kousek za prahu jen tak vysadit par nonamu do prvniho kukuricnyho pole ktery uvidim a pak si zajet jen pro pripadnou sklizen

Old Post 05-09-2005 v 20:48 PM
seba
Stálý Člen

Příspěvek č. 45

Pokud chceš mít ale dobré výsledky tak musíš dát dobrou zeminu. Kámoš to prdnul do zemně a nehnojil a má to tak 1,5 metru a řidké jak ..... Já jsem na každou kytku vykopal díru velkou na 12l kýbel a zasypal směsí složenou z 60 % zeminou pro pelargonie 30 % kompost zahradní a 10= pro sukulenty aby to bylo trochu vzdušné a propouštělo dobře vodu. Hnojil jsem to hnojivem Bzucc A+B . Musel jsem je tak o 1 metr zkrátit jinak by přerostly mou garáž a to jso nekolikrát v mládí štípnuté. Bez ošetření by mněly 4 mety na 100%

Old Post 05-09-2005 v 21:00 PM
Ježíš
Stálý Člen

Příspěvek č. 46

hmm ja to ty predchozi roky tak nak moc nehrotil a ani do toho moc neinvestoval, prihnojoval jsem to pouze obycejnym hnojivem na pokojovy rostliny a je fakt ze pres 2m sem se nedostal. ale pristi rok to bude jiny, to bude hardcore hi-tec outdoor

Old Post 05-09-2005 v 22:32 PM
fire.ent
Stálý Člen

Karma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% PěstitelskáKarma uživatele fire.ent - 92% Pěstitelská

Příspěvek č. 47

chci se zeptat jestli by mi nekdo rek kolik je postovny z bank dik

Old Post 08-09-2005 v 17:35 PM
fire.ent je offline   Profil uživatele fire.ent   Find more posts by fire.ent   Foto galerie člena fire.ent   Click here to Send fire.ent a Private Message   Add fire.ent to your buddy list     Upravit/Smazat Příspěvek   Odpovědět s Citací  
Veškerý čas je GMT. Aktuální čas: 16:58 PM. 
Založit Nové Téma  Odpovědět k Tématu
1 2 3  
Pošli Téma Kamarádovi E-mailem | Vytiskni Téma | Pohlídej mi Téma | Přidej Téma do Záložek

Podobná Témata
23-02-2004 - Který model??? - 19 odpovědí
23-02-2003 - jakej model ? - 30 odpovědí

Hledat v Tématu:

Grower.cz | Veškerý obsah (c)2000 - 2003 Grower Team | Kontaktujte nás