Grower.cz je největší autorita v oblasti pěstování konopí na českém i slovenském internetu. Veškeré sekce jsou přístupné pro anonymní čtení. Pokud se nespokojíš s pouhou návštěvou a chceš se aktivně zapojit do diskusí ve fóru a na chatu, odpovídat na inzeráty a šifrovaně komunikovat s tisíci dalších pěstitelů soukromými vzkazy anebo se pochlubit svou fotogalerií - Registruj se! - Získáš inspiraci i cenné rady!
S indoorovejma semenama mam loni luxusní zkušenosti...sázel jsem loni Jacka a ještě nějakej noname na začátku června. Na začátku října jsem sklízel dozrálý hulení. Jenom Jack opravdu není moc vhodný pro outdoor. na kytce bylo všeho všudy 30 - 50g a dost malý palice. Chce to zasadit do kýblu, hodně zaštipovat (Jack prý až 40x???) a mít možnost to v srpnu zakrejvat. Ten noname skunk mi ale bez jedinýho zaštípnutí vyrostl 2.5 m a bylo na něm asi 350g....a to mi všichni říkali, že nepokvete.
Zajímalo by mě, jestli máte někdo zkušenosti se zasílánim od dutch-passion. Moc ste mě sice nepotěšili tou všestranou kritikou Passion 1, ale stejně mi už před týdnem přišel...jenom to nechce klíčit a to je divný. Nevíte někdo, co s tim všechno můžou dělat celníci? ....Snad nic, ještě neztrácim naději.
to colek: Ted me nejakem pasirek nabydl shamana seminko za 20 Kč...ja sem ho totis jeste nepestil.....myslis ze do toho mam jit?..Jeste me nabydl voodoo za 20 Kč taky seminko.......mym brat oba nebo jenom voodoo?...dik
já jsem si letos nechal poslat New purple power od Nirvány. 10 semínek, vyklíčily všechny, ale vyklubalo se bohužel 80% samců !!! Teď je konec srpna a zbylé dvě samice stále rostou, na květ ještě nenasadily, ukázalo se jenom pár blizen. Jsou celkem řídké a hodně vysoké, i když jsem je několikrát zastříhával. Psali, že sklizeň je přelom září říjen, což už asi nestihnu, protože má kvést 8 týdnů. Doufám, že do Vánoc alespoň trochu vykvete ať to můžu sklidit. Příští rok zkusím něco jiného.
hamlet:tak to se mam na co tesit, teda pokud panbu da a na kytku nenarazi nakej cizek, vsichni je zname...
to all: na nirvane sem nasel model hollands hope, pisou ze je prizpusobena na chladnejsi klima a vic odolna. prijde mi to asi jako nejlepsi volba na outdoor na pristi rok co vy na to? ma s tim nekdo zkusenosti nebo je neco vhodnejsiho?
Mně se nejlepší zdají outmodely od Dutch passion - protože ty v našich podmínkách fakt dobře dokvétají.
to kouřka - taky asi příští rok půjdu do toho roxe, zdá se mi to dobrá volba, když nechci, aby kytky byli nějak příliš velké a ta kvalitu bude určitě v pohodě:-)
to Ježíš - ten hollands hope ti dokvety i v našich podmínka, má vcelku dobrej výnos, myslím, že je to nejlepší out odrůda od nirvány
Podle prozatímního vývoje musím říct že pro naše podmínky je odrůda Guerillas Gusto dobrá ale ještš lepsí volba se jeví Swazi která je ůdajně velice odolná proti plísní a jiným nemocem v našem podnebí.
nechej ale místo aspo ň 1,2- 1,5 metru pokud chceš aby se tam dostalo slunce . Pokud dáš dobrou hlínu a pojede to jak má tak to jsou hrozné obludy ,klidně až 4 m a košaté jak prase
hmm tak na takovyhle starosti se budu tesit to se da resit zastipovanim nebo ohybanim ne? navic ja to pestuju mezi keri takze tam by to tak nevadilo, ty sou dost vysoky. holt v praze neni zadny pole, kazdej vi...ale premejslim ze zajedu kousek za prahu jen tak vysadit par nonamu do prvniho kukuricnyho pole ktery uvidim a pak si zajet jen pro pripadnou sklizen
Pokud chceš mít ale dobré výsledky tak musíš dát dobrou zeminu. Kámoš to prdnul do zemně a nehnojil a má to tak 1,5 metru a řidké jak ..... Já jsem na každou kytku vykopal díru velkou na 12l kýbel a zasypal směsí složenou z 60 % zeminou pro pelargonie 30 % kompost zahradní a 10= pro sukulenty aby to bylo trochu vzdušné a propouštělo dobře vodu. Hnojil jsem to hnojivem Bzucc A+B . Musel jsem je tak o 1 metr zkrátit jinak by přerostly mou garáž a to jso nekolikrát v mládí štípnuté. Bez ošetření by mněly 4 mety na 100%
hmm ja to ty predchozi roky tak nak moc nehrotil a ani do toho moc neinvestoval, prihnojoval jsem to pouze obycejnym hnojivem na pokojovy rostliny a je fakt ze pres 2m sem se nedostal. ale pristi rok to bude jiny, to bude hardcore hi-tec outdoor